Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Adakah terdapat perbezaan antara pembersih udara china dan humidifiers?

Adakah terdapat perbezaan antara pembersih udara china dan humidifiers?

Views:2     Pengarang:China Air Purifier Manufacturer     Masa Terbitkan: 2022-01-06      Asal:https://www.olansichina.com/

Adakah terdapat perbezaan antara pembersih udara china dan humidifiers?

Adakah terdapat perbezaan antara pembersih udara china dan humidifiers?

Pembersih udara

pembersih udaraadalah alat yang penapis udara mengeluarkan kekotoran dari dalam disebabkan oleh pencemaran. Dengan menggunakan Olansi pembersih udara, ia menjadi mungkin untuk menghirup udara segar dan bersih. Beberapa pembersih udara adalah lebih kepada orang lain dari segi penapisan. Lain-lain mempunyai beberapa ciri-ciri yang cemerlang dan teknologi yang lebih baru-baru ini daripada yang lain. Banyak perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum memilih satu.

Olansi Air Purifier Supplier (10)

Tugas utama pembersih udara adalah untuk mengendalikan zarah bawaan udara dan bahan cemar lain dan mengeluarkan mereka dari udara. Ini dilakukan melalui menghisap udara dan menolak udara melalui penapis untuk menyingkirkan bahan pencemar.


humidifier

humidifier A tidak sama sebagai pembersih udara. Tujuan utama mesin ini adalah untuk memastikan bahawa tahap kelembapan dalam udara boleh diterima. Semasa musim sejuk, udara di dalam bilik ialah kering kebanyakannya. Dalam masa itu, pemanas yang digunakan untuk memanaskan rumah. Ini jenis udara boleh menyebabkan jangkitan. Ia adalah, oleh itu, penting bagi memastikan tahap kelembapan disimpan ideal sepanjang masa. Humidifiers boleh menjadi besar untuk mencegah isu-isu pernafasan seperti asma.


Kerja-kerja humidifier adalah untuk menambah beberapa kelembapan ke udara. Terdapat beberapa jenis humidifiers, dengan yang utama ialah kabus panas dan kabus sejuk. Kabus sejuk menggunakan air sejuk, yang kemudiannya dikeluarkan melalui gelombang ultrasound dan ke udara. Air ini cara dilepaskan sebagai titisan kecil ke udara. humidifiers seperti menggunakan teknologi yang berbeza.


A kabus humidifier panas memanaskan air, yang menyebabkan pembentukan wap. Inilah yang dilepaskan ke udara. Walaupun ini boleh dianggap sebagai DIY, ia adalah lebih baik untuk menggunakan humidifiers profesional untuk mengekalkan tahap kelembapan ideal.


Perbezaan

Dengan memahami apa yang setiap peranti tidak, ia adalah lebih mudah untuk memahami mereka dan mengetahui perbezaan. Untuk sesiapa sahaja yang memerlukan penapisan udara, kemudianchina penulen udaraadalah pilihan yang terbaik. Ini boleh mengendalikan isu-isu pencemaran dan mengekalkan udara yang bersih.


Apabila isu-isu difahami dengan baik, ia adalah mudah untuk menentukan peranti untuk mendapatkan. Jika isu ini adalah kelembapan, maka pilihan yang terbaik adalah humidifier a. Jenis peranti untuk dibuat bergantung kepada keperluan tertentu rumah tangga.


Terdapat banyak peranti yang terdapat di pasaran hari ini, dan terdapat beberapa pengeluar pembersih udara yang membuat tuntutan bahawa mereka tidak dapat membuktikan. Walau bagaimanapun, syarikat-syarikat seperti Olansi telah berada di sekitar beberapa dekad. Pembersih udara Olansi dan humidifiers telah diuji dan dicuba, dan mereka berfungsi dengan baik. Terdapat pelbagai produk untuk dipilih. Perkara terbaik adalah untuk memahami apa yang benar-benar diperlukan dan membuat pilihan berdasarkan itu.


Udara bersih adalah bahagian penting dalam kehidupan, dengan pencemaran berat di tempat yang berbeza, terutama tetapan bandar. Rumah moden memerlukan sistem pembersihan udara yang terbaik. Olansi membuat pelbagai pembersih udara, termasuk pembersih udara HEPA dan UVC Air Purifiers.

Pembekal Pembersih Air Olansi (3)

Kilang pembersih udara yang terbaik mengikuti garis panduan yang ketat dalam mewujudkan peranti terbaik untuk menegakkan kesihatan di dalam rumah. Untuk lebih lanjut mengenai perbezaan di antaraChina Air Purifiers.dan humidifiers, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen