Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Alkaline Reverse Osmosis Air Purifier Air » Air Hidrogen Hot dan Hydrogen Alkaline Reverse Osmosis RO System Dispenser Air Purifier yang menyelesaikan masalah air panas atau sejuk

Air Hidrogen Hot dan Hydrogen Alkaline Reverse Osmosis RO System Dispenser Air Purifier yang menyelesaikan masalah air panas atau sejuk

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-11-30      Asal:https://www.olansichina.com/

Air Hidrogen Hot dan Hydrogen Alkaline Reverse Osmosis RO System Dispenser Air Purifier yang menyelesaikan masalah air panas atau sejuk

Air Hidrogen Hot dan Hydrogen Alkaline Reverse Osmosis RO System Dispenser Air Purifier yang menyelesaikan masalah air panas atau sejuk

Hot dan Cold Water Ro System Air PurifierMenyediakan air minuman yang disucikan dan selamat pada suhu pilihan anda. Membebaskan air sejuk dan panas menggunakan teknologi RO (Reverse Osmosis) adalah teknologi yang baru dibangunkan yang menyediakan kami dengan air yang disucikan di bilik, sejuk, dan panas. Anda tidak lagi perlu secara berterusan mengisi sebotol air dari pembersih air dispenser RO, letakkan di dalam peti sejuk dan kemudian tunggu sebotol air untuk menjadi sejuk.


Ini indah! Anda kini boleh dengan cepat membuat kopi panas, hangat atau limun sejuk dengan menekan butang. Untuk tujuan artikel ini, mari kita lihat beberapa pembersih air sistem air panas dan sejuk yang sangat dipercayai dan terbaik.

Kilang Purifier Air Olansi China (11)

1. Ao Smith Z8 Hijau 10-liter air panas dan sejuk air pembersih air

Sistem air panas air panas dan sejuk ini mempunyai proses pemurnian 8 peringkat, dengan teknologi membran yang dikenakan oleh perak (SCMT) yang memastikan kita mendapat air minuman yang disucikan, selamat, dan sihat. Semua penapis air melalui membran osmosis terbalik dan dikurniakan dua kali ganda menggunakan SCMT. Peringkat pembersihan air adalah pra-penapis, penapis sedimen, blok karbon, teknologi pemulihan terlebih dahulu (seni), membran gelaran sisi yang dipatenkan, teknologi mineraliser (min-tech), dan zx perlindungan dua kali penapis dwi (blok karbon diaktifkan perak dan SCMT ).


Ciri-ciri:

• Teknologi Minererizer (min-tech). Ciri ini menambah mineral penting seperti magnesium dan kalsium ke dalam air yang disucikan sekali lagi. Ini meningkatkan rasa air dan memberikannya satu keperluan utama yang semula jadi, segar, dan seimbang untuk air minuman yang selamat dan bersih.

• Sistem Pemberitahuan Lanjutan. Ciri ini membawa kemudahan. Ia membolehkan anda mengetahui apabila membran osmosis terbalik dan penapis lain dalam peranti perlu diubah.

• Air panas. Ini adalah ciri unik untuk peranti ini. Hanya dengan menekan butang, anda mendapat air panas yang disucikan dan dibersihkan pada suhu ini-45 ° C dan 80 ° C yang mengandungi mineral tambahan, yang boleh digunakan untuk cepat membuat secawan teh hijau, menyediakan makanan untuk bayi, merendam bijirin, atau melegakan sakit tekak.

• RO dan SCMT (teknologi membran yang dikenakan silver). Ini adalah peringkat penambahan air yang ditambah untuk menghentikan apa-apa kemungkinan pencemaran mikroba tambahan selepas pembersihan RO

• Malam Assist. Ia mempunyai kesan aliran yang membimbing anda ke arah peranti pada waktu malam. Ini menambah kecantikan untuk dapur anda.

• Air penjimatan. Peranti ini mempunyai inovatif ciri-ART (Advance Recovery Technology) -iaitu menjadikan anda mendapatkan semula dua kali lebih banyak air, sekali gus mengurangkan pembaziran air apabila air melalui peranti. Ia menjimatkan kira-kira 9,000 liter apa-apa jenis air setiap tahun dengan ART.

• Boleh digunakan untuk TDS di paling 2000 ppm


2. BePure 4G 9-Liter Sistem RO Panas dan Cold Water Water Purifier Dengan UV, UF, TDS, dan Alkaline Purification

BePure 4G 9LHot dan Cold Water Ro System Air Purifierdatang dengan 8-peringkat, proses Ultra-Purification, dan Teknologi Alkaline Mineral yang menyediakan kedua-dua air tulen dan sihat. Ia mempunyai tiga simpanan tangki-sejuk, biasa, dan tangki simpanan air panas dengan masing-masing kapasiti 1, 7, dan 1 liter.


BePure 4G panas dan air sejuk RO sistem air penulen menyediakan air sejuk pada 15 ° C-20 ° C dengan kadar aliran 1.5 liter sejam. Untuk mendapatkan air panas, air BePure 4G panas dan sejuk RO air mengecualikan penulen sistem air panas pada kadar aliran 2 liter seminit dan pada suhu 80 ° C hingga 90 ° C. Ini mengurangkan perjuangan untuk mendapatkan air panas yang anda boleh minum dan digunakan dalam membuat minuman.


BePure 4G air penulen mempunyai paparan skrin Smart LED untuk memantau operasi RO air sistem air penulen panas dan sejuk, serta, penyelenggaraannya.

8-peringkat proses pembersihan air adalah:

• Pra-Filter: Ia adalah zarah terbina dan blok digantung.

• Mendapan Filter: Ia membuang setiap zarah dengan saiz sehingga 5μm (mikrometer)

• Pengaktifan Penapis Karbon: Ia membuang klorin, rasa tidak baik, dan bau.

• RO Membran: Ia membuang dibubarkan kekotoran dikenali sebagai Garam TDS-Totally terlarut.

• Ultra-Filtration Membrane: Ia membuang bakteria, zarah koloid, dan virus.

• Pengawal TDS: Ia mengawal TDS

• Alkali: Ia mengekalkan pH air yang disucikan dalam julat 7.5 hingga 8.5 melalui mineral, dengan itu memastikan air minuman yang sihat dan bersih yang boleh digunakan sebagai ubat untuk isu-isu asid refluks kesihatan, penghidratan kuat, dan tulang manusia kuat.

• Ultra-Violet Treatment System: Ini RO air sistem air penulen panas dan sejuk mempunyai lampu UV di dalam tangki simpanan yang membasmi kuman atau decontaminates air.


Ciri-ciri:

• Suis Sejuk dan Air Panas

fungsi • LED Smart: Ia mempunyai empat petunjuk: tangki penuh, untuk tangki simpanan dipenuhi; Pembersihan, untuk pembersihan air yang sedang berlangsung; Pemanas, untuk air panas sedang diketepikan; dan Tetapan, untuk penyelesaian masalah, mungkin diperlukan atau mana-mana penapis memerlukan penggantian.

• Mudah dan penggantian penapis mudah

• Peruntukan untuk penulenan air pada suhu bilik dalam ketiadaan elektrik.


3. Blue Star Stella 8.2 Liter, RO dan UV, panas dan sejuk air RO Sistem Air Purifier

The Blue Star Stella 8.2 Literpanas dan air sejuk penulen sistem RO airMenggunakan kedua-dua teknologi UV dan RO untuk pemurnian air, yang memastikan anda mempunyai air minuman yang selamat dan sihat. Ia mempunyai penapis sedimen yang hebat (dari 5μm) yang menapis habuk terbaik, pasir, dan zarah-zarah air yang digantung.


Pembersih air menggunakan teknologi RO untuk menghapuskan ion, zarah air, dan kekotoran yang dibubarkan, sementara ia menggunakan teknologi UV untuk menyahaktifkan mikro-organisma seperti bakteria, virus, dan sista.


Ciri-ciri:

• Fungsi kunci kanak-kanak: Fungsi kunci anaknya diaktifkan dalam 'mod pemanasan' memberikan perlindungan kepada kanak-kanak dari luka air panas yang tidak disengajakan. Ia sesuai untuk rumah dengan anak-anak.

• Air yang Dingin, Panas, dan Ambient: Blue Star Stella Air Hot and Cold Water Sistem pembersih air menyediakan akses mudah dan mudah ke air sejuk dan panas, dan air pada suhu bilik dengan hanya menekan butang. Ia mengeluarkan air sejuk pada suhu minimum 5 ° C dan air panas pada suhu maksimum 85 ° C.

• Pembuangan TDS (Ultra-tinggi): Setakat 96% TDS melepaskan. Oleh itu, tanpa mengira jumlah yang melintang yang melintang dari sumber air, air minuman adalah murni, selamat, dan sihat.

• Besar 8.2 Liters Tank: Kapasiti tangki ini terdiri daripada suhu ambien, sejuk, dan air panas masing-masing sebanyak 4.2, 3.4, dan 0.6 liter.

• Pisahkan keran untuk air panas: Sebagai tambahan kepada fungsi kunci kanak-kanak, ciri ini menyediakan keselamatan apabila air panas dibekalkan.

Olansi China Air Purifier Factory (12)

Kesimpulannya

Sistem air panas dan sejuk air pembersih air direka untuk gaya hidup anda; Untuk mengetepikan air yang selamat, murni, dan sihat pada suhu panas, sejuk, dan bilik. Ini adalah penyelesaian kepada masalah biasa pemanasan atau penyejukan air bersih dan disucikan.


Tidak terlalu banyak jenama pembersih air menyediakan air sejuk dan panas. Setiap sistem air panas air panas dan sejuk Brands pembersih yang dibincangkan dalam artikel ini mempunyai ciri-ciri unik yang sesuai untuk rumah anda. Untuk lebih banyak tentang panas dan sejukHidrogen Alkaline Air Reverse Osmosis RO System Dispenser Air Purifieryang menyelesaikan masalah air panas atau sejuk yang disucikan, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/alkaline-reverse-osmosis-water-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen