Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Alasan yang tidak kelihatan untuk menjalankan ujian kualiti udara dan menggunakan pembersih udara olansi untuk menghapuskan pencemar

Alasan yang tidak kelihatan untuk menjalankan ujian kualiti udara dan menggunakan pembersih udara olansi untuk menghapuskan pencemar

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-12-07      Asal:https://www.olansichina.com/

Alasan yang tidak kelihatan untuk menjalankan ujian kualiti udara dan menggunakan pembersih udara olansi untuk menghapuskan pencemar

Alasan yang tidak kelihatan untuk menjalankan ujian kualiti udara dan menggunakan pembersih udara olansi untuk menghapuskan pencemar

Ujian kualiti udara adalah satu-satunya cara untuk mengetahui kualiti sebenar udara di dalam rumah. BeberapaAir Purifiers.datang dengan monitor yang berkualiti. Ini selamat, dan mereka membantu pemilik rumah memahami udara yang mereka nafas daripada membuat andaian berdasarkan jenis bau yang ada di rumah.

Kilang Purifier Air Olansi China (5)

Terdapat banyak sebab yang baik mengapa pemantauan kualiti udara perlu dilakukan. Udara tidak dapat dilihat, dan oleh itu kualiti tidak dapat ditentukan dengan mudah. Terdapat bahan pencemar berbahaya yang tidak berbau, tetapi kesannya terhadap kesihatan sangat serius.


Sebab untuk ujian

1. VOC atau sebatian organik yang tidak menentu

Ini adalah sebatian berbahaya yang boleh didapati di rumah. Sebatian yang biasa selepas dinding telah dicat, permaidani baru dipasang, atau perkara-perkara baru ditambah ke rumah, dan terdapat bau yang pelik.

Perabot baru boleh memberi kesan buruk kepada paru-paru. VOC biasanya hilang dengan masa, tetapi tidak ada menentukan berapa lama yang boleh diambil dan apabila ia selamat. Ujian kualiti udara boleh membantu. Karsinogenik formaldehid berlaku paling berbahaya, dan ia hadir dalam banyak komponen seperti makanan terbakar, kain, gas, asap tembakau, dan kayu. Pendedahan kepada yang sama untuk masa yang lama membawa kepada masalah kesihatan.

2. Karbon monoksida.

Gas ini tidak kelihatan dan tidak berbau, dan ia membunuh begitu banyak orang di seluruh dunia setiap tahun. Ini adalah fakta yang benar walaupun di negara maju. Karbon monoksida datang sebagai hasil dari api terbuka yang boleh berada di dalam bilik yang dimeteraikan. Keputusan karbon monoksida dari pembakaran oksigen, dan ia dilepaskan ke udara apabila kebakaran terbuka hadir. Apabila tahap gas ini meningkat, ia boleh menjadi sangat mematikan. Gas ini adalah pembunuh senyap kerana ia mendorong tidur, mengakibatkan kematian jika mangsa tidak mendapat oksigen cepat. Monitor karbon monoksida boleh menawarkan penangguhan dalam keadaan sedemikian.

3. Asbestos.

Bahan ini tidak selamat. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa rumah lama yang masih mempunyai bahan, dan mereka boleh berbahaya kepada kesihatan. Serat asbestos boleh menyebabkan masalah kesihatan seperti kanser. Inilah sebabnya mengapa asbestos tidak digunakan di rumah moden. Asbestos Airborne adalah isu kesihatan yang serius, dan pengesan udara dapat mengenal pasti kehadirannya.


Alasan lain yang tidak dapat dilihat mengapa ujian udara mesti dijalankan termasuk:

• Gas Radon

• Spora acuan

• Racun perosak

Yang terbaikOlansi Air Purifier.boleh membantu menangani kebanyakan isu. Adalah penting untuk mengenal pasti isu di tangan sebelum mendapatkan pembersih udara China yang sesuai. Olansi membuat pembersih seperti pembersih udara UVC dan pembersih udara HEPA, antara pilihan lain. Ini adalah pengeluar pembersih udara yang telah berada di pasaran selama lebih dari satu dekad sekarang.

Pembekal Pembersih Air Olansi (17)

Kilang pembersih udara sepatutnya membuat peranti yang boleh mengendalikan jenis pencemaran yang terdapat di udara. Dengan menguji udara, pengenalan ini menjadi lebih mudah, ini membolehkan individu memilih peranti yang sepadan dengan keperluan mereka dan menegakkan kualiti udara pada setiap masa. Untuk lebih banyak tentang alasan yang tidak kelihatan untuk menjalankan ujian kualiti udara dan menggunakan pembersih udara olansi untuk menghapuskan bahan pencemar, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/air-purifier-factory.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen