Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Apa yang menentukan harga penghuni udara bilik terbaik pada tahun 2021 dan 2022?

Apa yang menentukan harga penghuni udara bilik terbaik pada tahun 2021 dan 2022?

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-27      Asal:https://www.olansichina.com/

Apa yang menentukan harga penghuni udara bilik terbaik pada tahun 2021 dan 2022?

Apa yang menentukan harga penghuni udara bilik terbaik pada tahun 2021 dan 2022?

Terdapat setiap sebab untuk mempercayai bahawa pembersih udara ditetapkan untuk membuat tajuk utama lebih daripada sebelumnya. Mereka dianggap lebih penting memandangkan bagaimana orang mencari bagaimana untuk menjadikan udara mereka bersih. Sama ada anda merancang untuk mendapatkan aChina Air Purifier.Atau sesuatu yang telah dihasilkan di lokasi lain, tidak ada keraguan fakta bahawa anda masih akan mendapat faedah. Pada dasarnya semua tentang membuat fikiran anda pada pembersih udara pembersih untuk merendahkan.

Pembekal Pembersih Air Olansi (7)

Apa yang anda perlukan untuk difahami

Apabila ia datang untuk membeli pembersih udara, ada fakta yang harus anda fahami. Tanpa pengetahuan sedemikian, anda akan berjuang untuk mendapatkan peranti terbaik yang akan menjadi sempurna untuk ruang anda. Salah satu daripada harga pembersih udara, percaya atau tidak, ini sangat penting dan tidak boleh diabaikan dalam usaha anda untuk mendapatkan udara bersih.


Terdapat banyak pembersih udara di pasaran. Walau bagaimanapun, ini cenderung berbeza dari segi harga mereka. Anda mesti tertanya-tanya mengapa pembersih udara China bernilai $ 500, manakala yang lain berharga $ 250. Siaran ini akan menjelaskan sebab-sebab perbezaan harga sedemikian. Butiran di bawah akan membolehkan anda mengetahui pengeluar pembersih udara yang betul untuk merawat berdasarkan anggaran anda.


Kapasiti pembersihan

Apabila ia datang kepada pembersih udara di pasaran, ini adalah satu fakta bahawa anda mesti sentiasa ingat. Mereka cenderung berbeza dari segi kapasiti pembersihan. Inilah sebabnya mengapa sesetengah pembersih udara akan membersihkan bilik yang lebih besar manakala yang lain berkesan dapat menjaga bilik-bilik yang lebih kecil. Lebih banyak ruang aChina Air Purifier.boleh menutup, itulah bagaimana harganya akan naik. Anda tidak mengharapkan peranti yang membersihkan hotel, dewan acara dan pejabat untuk berharga sebagai satu yang hanya boleh menghilangkan zarah berbahaya dari bilik kecil. Yang pertama selalu lebih mahal.


Sebelum menghubungi mana-mana kilang pembersih udara, penting anda memahami fakta ini. Apabila memikirkan tentang apa yang anda mahu, pastikan anggaran anda sejajar dengan kapasiti pembersihan pembersih udara.


Nota Utama Ingat

• Pembersih udara yang boleh menampung ruang besar lebih mahal daripada yang boleh menampung ruang yang lebih kecil

• Terdapat beberapa peranti pembersihan udara yang boleh membersihkan kedua-dua ruang besar dan kecil


Kadrs mereka.

Sekiranya anda tidak tahu, pembersih udara dihasilkan atau dibuat untuk berfungsi berdasarkan CADR. Ini adalah akronim untuk kadar penghantaran udara bersih. Ia bertanggungjawab untuk membersihkan udara di ruang anda. Semakin tinggi CADR, iaitu sejauh mana pembersih udara anda akan menjadi. Oleh itu, jika anda mencari pembersih udara dengan kadar penghantaran udara yang bersih, bersiap sedia untuk membayar lebih.


Ini kerana kadar penghantaran udara yang bersih boleh menentukan sama ada pembersih udara akan berkesan semasa pembersihan atau tidak. Sebagai contoh, apabila pembersih udara China mempunyai kadr yang tinggi, ia boleh membersihkan ruang dengan cepat dan berkesan. Jika anda menghubungiAir Purifier Factory., mereka akan menerangkan lebih lanjut mengenai CADR peranti mereka.


Beberapa perkara penting untuk diperhatikan

• CADR boleh menentukan sama ada pembersih udara akan berkesan atau tidak

• Pembersih udara dengan CADR yang lebih tinggi akan memerintahkan harga yang sangat tinggi di pasaran


Ciri-ciri Pintar

Jika anda merancang untuk membeli mana-mana pembersih udara generasi baru, bersedia untuk membayar lebih. Ini kerana mereka sangat canggih dan maju. Mereka datang dengan beberapa ciri pintar yang tidak hanya memastikan zarah-zarah yang berbahaya dikeluarkan dari udara anda. Juga, anda akan mengalami keselesaan maksimum. Terdapat beberapa pembersih udara yang boleh dikendalikan menggunakan telefon pintar anda. Ini mempunyai aplikasi yang anda hanya perlu memuat turun dan memasang. Selepas itu, anda akan dapat mengendalikan peranti dari mana saja di dalam bilik anda.


Peranti pembersihan udara seperti ini boleh berkisar dari $ 300 - $ 1,000. Terdapat beberapa yang boleh menjadi lebih rendah atau lebih tinggi walaupun. Sebaliknya, terdapat pembersih udara konvensional tanpa semua ciri tersebut. Ini cenderung lebih murah. Tidak perlu bimbang tentang menggunakannya kerana mereka juga boleh melakukan pekerjaan yang hebat dari segi membersihkan zarah berbahaya dari udara.


Beberapa ciri pintar penting ialah:

• Fungsi Bluetooth

• Alat kawalan jauh

• Pengesan habuk

• Pengesan cahaya

• Pembersihan udara automatik


Jenama adalah faktor penting

Ini adalah salah satu faktor yang paling jelas yang dapat menentukan harga pembersih udara. Jangan pernah menghubungi mana-mana kilang pembersih udara tanpa mengambil perhatian ini. Sekiranya anda cuba merawatnyapengilang pembersih udaraItu telah wujud selama bertahun-tahun, mengharapkan untuk membayar lebih banyak. Ia tidak sama dengan menggalakkan pengilang pembersih udara yang baru bermula dan mencari pelanggan setia.


Sebabnya adalah kerana bekas jenama sudah ditubuhkan sementara yang terakhir tidak. Sekiranya anda mempunyai anggaran yang ketat, disarankan untuk membeli dari pembekal pembersih udara yang baru. Ini akan membolehkan anda menyimpan banyak wang.


Apakah pembersih udara terbaik?

Apabila ia datang kepada peranti yang telah menyampaikan di atas jangkaan pada masa lalu, Olansi Air Purifier cenderung menonjol. Perusahaannya datang dengan ciri-ciri menarik yang akan memastikan udara anda sihat. Ia adalah satu pengeluar pembersih udara yang boleh dipercayai apabila ia datang kepada peranti yang akan dihantar. Sebagai contoh, KO6 boleh menghilangkan zarah berbahaya seperti habuk, asap, kotoran, kuman, bakteria dan banyak lagi.


Terdapat dua faktor yang membuatnyaOlansi Air Purifier.amat disyorkan. Ini adalah hakikat bahawa selain daripada sempurna untuk ruang besar dan kecil, ia sangat berpatutan. Beberapa ciri-cirinya akan disenaraikan di bawah:


• 6 peringkat untuk penyucian udara

• Ia mempunyai sensor debu

• CADRnya agak tinggi untuk pembersihan yang berkesan

• Ia menjana bunyi yang minimum

• dan banyak lagi

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (61)

Kesimpulannya

Setelah melihat di atas, sangat jelas bahawa terdapat faktor yang berbeza yang dapat menentukan saiz pembersih udara. Pastikan anda mengambil kesemua mereka dipertimbangkan ketika cuba membeli satu untuk ruang anda. Juga, ia tidak akan menjadi idea yang tidak baik untuk memberi peluang kepada Olansi Air Purifier berdasarkan apa yang boleh ditawarkan. Untuk lebih lanjut mengenaiHarga penulen udara bilik terbaikPada tahun 2021 dan 2022, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansiit.com/Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen