Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Apakah kelebihan dan kekurangan penulen udara?

Apakah kelebihan dan kekurangan penulen udara?

Views:29     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-09-12      Asal:https://www.olansichina.com

Apakah kelebihan dan kekurangan penulen udara?

Apakah kelebihan dan kekurangan penulen udara?

Beberapa tahun yang lalu, pembersih udara digunakan hanya dalam tetapan perindustrian. Ramai orang tidak pernah melihat keperluan untuk memilikinya digunakan di rumah masing-masing. Sebagai contoh, anda boleh menemui pembersih udara China di hospital, sekolah atau persekitaran rasmi lain. Salah satu sebab utama untuk ini ialah mereka kebanyakannya tersedia untuk kegunaan komersil. Satu contoh yang tipikal adalah hakikat bahawa anda tidak dapat mencari pembersih udara China yang telah dihasilkan atau dibina untuk rumah.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (16)

Mempunyai masa yang benar-benar berubah?

Fast forward seperti hari ini dan anda akan melihat satu perkara. Ini adalah bagaimana pembersih udara digunakan di setiap ruang. Sebagai contoh, anda boleh menghubungi kilang pembersih udara dengan mudah untuk bertanya tentang peranti yang sesuai untuk dapur, bilik tidur atau ruang tamu anda. Kajian menunjukkan bahawa orang menggunakan pembersih udara lebih dari sebelumnya. Ini disebabkan oleh kelebihan yang mereka temukan untuk ditawarkan.


Bercakap tentang kelebihan pembersih udara, jawatan ini akan menjadikan anda lebih memahami tentang mereka. Sekiranya anda telah meragui potensi mereka, pastikan membaca setiap butiran dari awal hingga akhir. Ia akan mendedahkan bukan hanya kelebihan tetapi juga kelemahannya.


Suasana tidak berbau

Ini mungkin salah satu sebab mengapa anda perlu mula mencari pengeluar pembersih udara untuk merawat. Menguruskan bau dan bau yang tidak menyenangkan boleh menjadi sangat rumit. Bahagian yang paling teruk ialah ia boleh meninggalkan kesan negatif terhadap pelawat tentang anda. Terdapat banyak aktiviti yang boleh membawa bau di rumah anda. Ini boleh menjadi bulu haiwan, haiwan kesayangan, asap, habuk dan gas.


Anda akan berjuang untuk menguruskannya sendiri. Juga, mereka boleh membawa kepada komplikasi kesihatan apabila dibenarkan untuk kekal. Dengan pembersih udara, bau itu boleh dikeluarkan. Anda tidak perlu melakukan apa-apa kerja keras.


Perkara utama untuk diperhatikan

• Kebanyakan pembersih udara telah mendapat preftters, mengaktifkan penapis karbon dan penapis HEPA untuk penapisan yang berkesan dan pembersihan udara

• Tidak setiap pembersih udara boleh mengeluarkan bau yang tidak baik

• Dengan pembersih udara, tidak perlu menggunakan penyegar udara


Mereka cekap tenaga

Kebanyakan orang berpendapat bahawa pembersih udara cenderung sentiasa mengambil terlalu banyak tenaga. Disebabkan ini, mereka sangat enggan membeli satu untuk ruang mereka. Kecuali anda berurusan dengan pengeluar pembersih udara yang salah, peranti ini diketahui bekerja dengan kadar penggunaan kuasa yang minimum. Mereka adalah cara terbaik untuk menjimatkan wang pada tenaga.


Sesetengah pembersih udara boleh menggunakan sehingga 10watts semasa membersihkan udara di ruang anda dengan berkesan. Ia semua bergantung kepada jumlah penggunaan dan ruang yang anda merancang untuk membersihkan. Walau bagaimanapun, masih disyorkan bahawa anda menghubungi pengeluar pembersih udara yang betul untuk mengalami manfaat ini.


Bagaimana untuk menjimatkan tenaga pada pembersih udara

• Sentiasa lihat penunjuk udara untuk mengetahui bila pembersihan diperlukan

• Jika anda menggunakan pembersih udara China, pastikan ia kini bekerja 24/7

• Jika ruang anda kecil, beli pembersih udara dengan CADR rendah (kadar penghantaran udara bersih)


Mudah untuk beroperasi

Ini adalah satu lagi kelebihan atau faedah menggunakan pembersih udara. Sebagai contoh, Purifier Air China Premium telah mendapat ciri-ciri yang sangat mudah dioperasikan. Ada yang memerlukan anda untuk mengklik pada satu atau dua butang dan mereka akan mula membersihkan ruang anda. Setiap kali anda merancang untuk membeli peranti tersebut, adalah penting untuk mencari yang datang dengan ciri-ciri pintar. Contoh tipikal adalah pembersih udara yang boleh dikendalikan dengan aplikasi pada telefon anda. Anda tidak memerlukan sebarang kemahiran khas untuk beroperasi seperti itu.


Beberapa ciri pintar lain ialah:

• sensor untuk mengesan habuk dan zarah berbahaya yang lain

• Lampu LED untuk menunjukkan kualiti udara

• Pembersih automatik selepas beberapa minit

• Penunjuk penapis penapis

• Penapis yang berbeza untuk pembersihan yang berkesan

• dan banyak lagi


Kelemahan

Setelah melihat manfaat dan kelebihan pembersih udara, bahagian ini akan membincangkan beberapa kelemahan yang telah ditemui oleh peranti-peranti ini.


Mereka agak mahal

Kecuali ruang anda adalah kecil, membeli mana-mana pembersih udara yang boleh digunakan untuk ruang besar sangat mahal. Satu lagi contoh apabila anda perlu membelanjakan lebih banyak adalah proses menjalankan penyelenggaraan tetap untuk pembersih udara China anda. Penapis perlu diganti pada selang masa yang tetap untuk memastikan prestasi yang optimum.


Bagaimana untuk mengurangkan kos pembersih udara

• Hubungi kilang pembersih udara untuk kemungkinan diskaun sebelum meletakkan pesanan

• Berhati-hati untuk tawaran musim istimewa

• Jangan selesaikan kilang pembersih udara pertama yang datang dengan cara anda. Sebaliknya, bandingkan harga pengeluar lain yang menawarkan


Pelepasan ozon.

Walaupun tidak setiap pembersih udara mempunyai masalah ini, ramai di antara mereka telah ditemui untuk memilikinya. Apabila anda menghubungi mana-mana pembekal penulen udara, jangan pernah gagal bertanya sama ada perantinya melepaskan gas tersebut. Kebanyakan pembersih udara cenderung memancarkan gas ozon yang boleh menjadi sangat berbahaya bagi haiwan serta kesihatan manusia. Ia boleh menyebabkan masalah seperti:

• Kesesakan dada

• Sesak nafas

• Penyakit paru-paru

• Dan lain lain


Ada juga yang mempunyai sinaran UV yang boleh menyebabkan beberapa bentuk masalah dalam sistem anda. Sekali lagi, tanya pembersih pembersih udara anda sebelum membuat apa-apa komitmen.

Pembekal Pembersih Air Olansi (1)

Yang merupakan pembersih udara terbaik?

Untuk mengalami manfaat yang telah disenaraikan di atas, anda memerlukan pembersih udara olansi. Dengan Olansi Air Purifier, udara di rumah atau pejabat anda akan dibersihkan dengan teliti. Peranti ini telah dihasilkan dengan teliti dan berhati-hati kerana Olansi adalah pengeluar pembersih udara dengan silsilah.


Sekiranya anda sedang mencari pembersih udara China untuk menghapuskan asap, bau, debunga, TVOC dan alergen tanpa sebarang kesan sampingan, Olansi Air Purifier dapat membantu. Ia mempunyai semua ciri-ciri peranti pemurnian udara moden seperti pengesan kualiti udara, sensor habuk, pemasa, generasi bunyi yang minimum dan banyak lagi.

Kesimpulannya

Kebenaran mengenai pembersih udara adalah kelebihannya melampaui kelemahan. Inilah sebabnya mereka menjadi sangat popular di persekitaran kediaman dan komersil. Anda mungkin mahu mempertimbangkan untuk membeli hari ini. Untuk lebih lanjut mengenai kelebihan dan kekurangan sesuatupembersih udara, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen