Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Apakah pembersih udara terbaik di pasaran Thailand pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah pembersih udara terbaik di pasaran Thailand pada tahun 2021 dan 2022?

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-01      Asal:https://www.olansichina.com/

Apakah pembersih udara terbaik di pasaran Thailand pada tahun 2021 dan 2022?

Apakah pembersih udara terbaik di pasaran Thailand pada tahun 2021 dan 2022?

Statistik telah menunjukkan bahawa terdapat jenama yang berbezapembersih udaradi Thailand. Walaupun ada yang dijangka membuat banyak tajuk utama pada tahun 2021, ramai di antara mereka tidak bernilai wang dan masa anda. Ini kerana mereka tidak cukup baik untuk dipasang di ruang anda. Pembersih udara sedang berkembang secara berterusan. Oleh itu, adalah penting untuk sentiasa memilih yang terbaik di kalangan orang lain. Sebagai contoh, jika anda merancang untuk membeli pembersih udara China, terdapat ciri-ciri tertentu yang anda harus sentiasa mencari. Ini akan memastikan keperluan anda dipenuhi seperti yang diharapkan.

Pembekal pembersih olansi udara (11)

Berikut adalah penyelesaian untuk masalah anda

Adakah anda berjuang untuk mengetahui pengeluar pembersih udara terbaik di Thailand? Adakah anda tahu bahawa tidak mengetahui reputasi dan produk pengeluar pembersih udara boleh membuktikan sangat berisiko? Ini kerana anda boleh kehilangan wang yang diperolehi anda.


Matlamat utama jawatan ini adalah untuk mendedahkan beberapa pembersih udara terbaik yang ada di Thailand. Sekiranya anda merancang untuk membeli pembersih udara China, pastikan membaca butiran dengan teliti sebelum membuat keputusan akhir. Ini kerana ia akan membantu anda mengetahui pembekal pembersih udara yang tepat untuk berurusan.


Letupan mini

Mini Blast adalah salah satu produk yang paling popular dari Teknologi Guardian. Ini memang pintarpembersih udaraItu melakukan kerja yang sempurna untuk membersihkan ruang anda. Kebanyakan orang telah membandingkan peranti ini ke pembersih udara Olansi. Sebenarnya walaupun kedua-duanya berkesan, mereka sedikit berbeza. Ia adalah sebab mengapa anda perlu mengenal pasti keperluan anda sebelum menghubungi mana-mana pembekal pembersih udara. Sebagai contoh, terdapat peranan Lose Mini yang boleh melakukan yang merupakan pembersih udara Olansi mungkin kurang melakukan persembahan. Ia layak untuk menunjukkan bahawa kedua-duanya adalah pilihan yang hebat.


Blast Mini adalah peranti yang boleh dipercayai yang dapat membantu anda membersihkan mana-mana ruang. Ini kerana ia telah direka untuk kedua-dua ruang kediaman dan komersial. Menemui apa yang boleh dilakukan oleh ini pasti akan membuat anda ingin mempertimbangkan untuk memasangnya di ruang anda. Sebagai contoh, ia boleh membersihkan bilik dalam 7 minit yang agak mengagumkan.


Lebih banyak ciri-cirinya ialah:

• CADRnya adalah 585m⊃2; / h

• Ruang maksimum yang boleh ditutup ialah 915sqft (85m2)

• Tahap bunyinya adalah 48dB

• Ia datang dengan reka bentuk aerodinamik untuk memastikan ruang besar boleh dibersihkan tanpa kerumitan

• Ia menggunakan 3 peringkat penapisan untuk menghilangkan alergen, acuan, habuk, virus, asap, VOC dan zarah berbahaya yang lain.


Pembersih udara sqair

Produk ini adalah dari pengeluar pembersih udara yang sama yang disebutkan di atas. Ia adalah gabungan keberkesanan dan kebolehpercayaan. Salah satu sebab mengapa kebanyakan orang biasanya memasang pembersih udara di rumah mereka adalah untuk menghilangkan gas dan bau. Sudah tentu, mereka adalah beberapa implikasi perubatan jangka panjang yang pernah diabaikan. Dengan pembersih udara SQAIR, tidak akan ada keperluan yang membimbangkan tentang ancaman tersebut lagi. Ini kerana ia boleh menjaga mereka dengan cara yang paling berkesan.


Ia bukan hanya mudah tetapi juga kos efektif. Inipembersih udaraBoleh membersihkan bilik yang mengukur sekitar 45m2 dalam masa 25 minit. Juga, nampaknya menjana bunyi minimum (54dB) berbanding dengan pembersih lain yang akan anda jumpai di pasaran. Beberapa ciri-cirinya akan disenaraikan di bawah;


• Penggunaan kuasa yang minimum

• Asap dan bau dikeluarkan oleh penapis karbonnya

• Virus, habuk dan bahan pencemar lain ditangani oleh penapis timbunannya

• CADRnya adalah sekitar 65-316m3 / jam

• Dan banyak lagi


Memandangkan di atas, sama sekali tidak ada keraguan fakta bahawa pengeluar pembersih udara ini adalah salah satu yang terbaik di Thailand. Pastikan untuk bertanya lebih banyak soalan mengenai kilang pembersih udara sebelum membuat apa-apa komitmen walaupun.


Afloia Air Purifier.

Afloia adalah pembekal udara popifi yang popular di dunia. Ia telah diketahui menghasilkan beberapa peranti pembersihan udara yang terbaik. Terdapat sesuatu yang istimewa mengenai perkara ini. Adalah hakikat bahawa ia telah terbukti sangat berkesan untuk menyingkirkan bau yang buruk dan menyinggung selepas dipasang di ruang angkasa. Ia telah mendapat banyak ulasan positif dari orang yang tinggal di Thailand. Sama seperti pilihan yang disebutkan di atas, yang satu ini juga kos efektif.


Ia boleh membersihkan ruang 500m2 dalam 90minutes. Bahagian yang terbaik adalah bahawa ia akan melakukan pekerjaan yang sempurna dengan menghilangkan pencemar berbahaya di udara. Ini telah dimungkinkan melalui proses penapisannya. Lebih banyak ciri-cirinya ialah:


• Ia mempunyai penarafan CADR sekitar 250m⊃2; / h

• Proses penapisan 3STGNnya termasuk prefilter, penapis timbunan dan penapis karbon diaktifkan

• Ia tidak mempunyai bilah. Ini menjadikannya sangat selamat untuk bilik dengan anak-anak

• Bunyi minimumnya adalah 28dB

• Penggunaan kuasa adalah 35watts

• Kelajuan kipasnya mempunyai 3 pilihan laras


Levoit Air Purifier.

Ini adalah satu peranti yang selalu dibandingkan dengan Olansi Air Purifier. Seperti yang dikatakan sebelum ini, kedua-duanya mempunyai beberapa bidang perbezaan. Walau apa pun yang berkenaan, tidak ada keraguan fakta bahawa Levoit adalah yang boleh dipercayai dan dipercayaipengilang pembersih udara.Anda boleh merendahkan diri dengan fikiran yang lain. Peranti pembersihan udara adalah sempurna apabila menghilangkan habuk, debunga, asap dan lain-lain. Sekiranya anda menderita alergi haiwan, ini adalah pilihan yang paling disyorkan untuk diterokai.


Beberapa ciri-cirinya akan diserlahkan di bawah:

• CADRnya adalah sekitar 40 m⊃2; / h

• Ia boleh membersihkan bilik yang mengukur sekitar 219sqft

• Penapis HEPAnya adalah gred yang sangat tinggi. Terdapat juga pra-penapis yang membantu menangkap zarah pepejal di sekeliling bilik anda

• Ia sangat tahan lama

• 24DB adalah generasi yang paling tidak

• Dan banyak lagi


Olansi Air Purifier.

Olansi Air Purifier adalah produk yang boleh dipercayai yang anda perlukan untuk mencuba. Ia adalah pembersih udara China yang telah berjaya memenuhi jangkaan selama bertahun-tahun dengan beberapa persembahan yang belum dipasang di rumah. Ia pasti akan menjadi membeli yang hebat untuk ruang anda. Terdapat model yang berbeza dari Olansi Air Purifier yang boleh anda ambil kesempatan di pasaran. Sebagai contoh, terdapat A02, K15 dan lain-lain. Apa yang anda perlu lakukan adalah memilih yang sejajar dengan keperluan anda dari yang dipercayaipembersih udarapembekal.


Ciri-ciri Olansi Air Purifier

• Reka bentuk padat

• Proses pembersihan yang berkesan

• boleh membersihkan kedua-dua ruang komersil dan kediaman

• Penunjuk kualiti udara

• Penjanaan bunyi yang rendah

• CADR yang tinggi

• dan banyak lagi

Pengilang Pembersih Air Olansi China (73)

Kesimpulannya

Setelah melihat di atas, agak jelas bahawa terdapat banyak alat penulen udara teratas di Thailand. Anda hanya perlu tahu tempat yang tepat untuk mencari mereka. Bahagian yang baik adalah bahawa jawatan ini telah berjaya menyenaraikan yang terbaik. Apa yang anda perlu lakukan ialah memilih satu berdasarkan keperluan pembersihan udara anda. Untuk lebih lanjut mengenai Thailand Air Purifier, anda boleh membayar lawatan kehttps://www.olansith.com.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen