Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Bagaimana untuk memasang pembersih udara seluruh China dengan cahaya UV dalam saluran untuk HVAC

Bagaimana untuk memasang pembersih udara seluruh China dengan cahaya UV dalam saluran untuk HVAC

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-12      Asal:https://www.olansichina.com

Bagaimana untuk memasang pembersih udara seluruh China dengan cahaya UV dalam saluran untuk HVAC

Bagaimana untuk memasang pembersih udara seluruh China dengan cahaya UV dalam saluran untuk HVAC

Air Purifiers.telah menjadi sangat biasa dan popular di kalangan orang yang berbeza. Ini telah berlaku kerana seberapa cepat persekitaran seolah-olah merosot. Inilah sebabnya mengapa ramai orang kini secara aktif mencari pembersih udara terbaik untuk menjaga udara sekitarnya.


Ia tidak luar biasa untuk mencari orang yang memasang pembersih udara di dalam rumah mereka untuk membersihkan udara dalam bilik. Walau bagaimanapun, tidak ramai yang tahu cara terbaik untuk memasang pembersih udara dan bagaimana mereka boleh menjejaskan cara pembersih udara berfungsi pada penghujung hari. Ia perlu dilakukan dengan betul jika ia berfungsi dengan yang terbaik.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (55)

Terdapat begitu banyak jenama yang terdapat di pasaran hari ini, dan semua mempunyai kelebihan dan kekurangan unik mereka sendiri. Ia membantu untuk memahami dengan jelas apa yang dimaksudkan oleh penulen udara sebelum yang betul boleh dipilih.


China Air Purifiers.sering dirujuk sebagai pembersih udara. Pembersihan mampu menguraikan dan mengubah pencemar yang berbeza di dalam udara. Ini akhirnya meningkatkan kebersihan udara. Pembersih udara mungkin rumah tangga, bangunan, perindustrian, atau komersial.

• Pembersih harus diletakkan rendah.

Hakikatnya adalah bahawa begitu banyak virus biasanya didepositkan di tempat yang lebih rendah. Ini bermakna kesan penapisan cenderung berfungsi dengan lebih baik apabila pembersih diletakkan dengan cara ini. Adalah penting untuk meninggalkan ruang di sekelilingnya.

• Jangan letakkan di lorong.

Tujuan untuk mendapatkan pembersih udara adalah untuk penyucian udara. Dalam isi rumah yang lebih besar, ia tidak boleh diletakkan di dalam lorong kerana ini boleh menjejaskan kehidupan yang normal.

• Letakkan dari dinding.

Apabila dipasang, adalah penting untuk memastikan pembersih udara tidak menyentuh mana-mana dinding pada bila-bila masa. Sesetengah pengeluar boleh menentukan jarak untuk meninggalkan antara Purifier Air HEPA dan dinding. Ini sangat mudah kerana ia membolehkan aliran udara masuk dan keluar daripembersih udara rumah.. Adalah penting untuk mengelakkan meletakkan objek dengan cecair seperti pasu berhampiran pembersih udara.

• Untuk merokok, pilihan countertop adalah baik.

Apabila salah seorang penghuni rumah merokok dan tidak mahu menyebarkan asap tangan kedua, bijak untuk mendapatkan pembersih udara desktop atau countertop. Ia boleh menambah beberapa nilai estetik ke bilik, terutamanya jika pembersih udara mempunyai reka bentuk yang indah. Pembersih udara ini membersihkan udara dan memastikan orang lain mendapat yang terbaik.

• Tempat di kawasan dengan peredaran yang lemah

Selalu ada kesan yang baik apabila pengudaraan dibuka di dalam bilik untuk membiarkan udara segar. Ini hanya perlu dilakukan apabila udara luar adalah berkualiti. Membuka pintu dan tingkap boleh mengurangkan pencemaran udara dalaman. Sekiranya anda melihat kawasan tidak mendapat peredaran udara yang baik, pembersih udara olansi perlu diletakkan. Ini adalah salah satu cara terbaik untuk meningkatkan kualiti udara.

China Pengilang Pengilang Air Olansi (20)

Olansi adalah salah satu pengeluar pembersih udara China yang terbaik. Mereka berurusan dengan pembersih udara yang berbeza, termasukpembersih udara ion negatif, pembersih udara desktop, PM2.5 pembersih udara, antara lain.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen