Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Alkaline Reverse Osmosis Air Purifier Air » Bahaya tidak menggunakan Alkaline Hydrogen Songsang Osmosis Air Purifier untuk Rumah

Bahaya tidak menggunakan Alkaline Hydrogen Songsang Osmosis Air Purifier untuk Rumah

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2022-03-16      Asal:https://www.olansichina.com/

Bahaya tidak menggunakan Alkaline Hydrogen Songsang Osmosis Air Purifier untuk Rumah

Bahaya tidak menggunakan Alkaline Hydrogen Songsang Osmosis Air Purifier untuk Rumah

APembersih air osmosis terbalik untuk rumahmempunyai satu fungsi utama. Ini memastikan bahawa air anda bersih dan selamat untuk digunakan. Ia berbuat demikian dengan menghilangkan pencemar berbahaya seperti plumbum, arsenik, klorida, fluorida, ammonia, sianida dan fosfat. Ini adalah salah satu peranti yang paling inovatif yang boleh anda beli hari ini. Sebabnya agak mudah difahami kerana ia membantu untuk memastikan anda hidup sihat. Bayangkan tidak bimbang tentang penyakit dan lain-lain keadaan yang tidak normal yang disebabkan oleh air yang tercemar.

Olansi China Air Purifier Factory (13)

Berikut adalah cabaran utama

Masalahnya ialah walaupun populariti pembersih air osmosis terbalik untuk rumah, ramai orang masih memilih minum air seperti itu. Dengan kata lain, mereka tidak melihat apa-apa keperluan untuk menggunakan peranti ini untuk memastikan air tersebut ditapis.


Adakah anda tahu bahawa terdapat banyak bahaya untuk tidak menggunakan teknologi sedemikian? Adakah anda sedar bahawa kesilapan tersebut boleh membawa kepada perbelanjaan yang tidak perlu pada akhirnya? Jawatan ini akan mendedahkan beberapa masalah yang mungkin anda alami dengan gagal menggunakan pembersih air RO di rumah anda. Terdapat setiap sebab untuk mempercayai bahawa butiran di bawah akan berfungsi sebagai pembuka mata.


Kulit yang tidak sihat

Ramai orang memahami bahawa minum banyak air untuk tetap terhidrasi sangat baik untuk kulit. Walau bagaimanapun, mereka masih belum mengetahui bahawa air yang tercemar boleh merosakkan kulit mereka. Sebagai contoh, kajian telah menunjukkan bahawa kulit anda boleh dipengaruhi oleh deposit di dalam air anda. Semua ini akan membuat anda kelihatan tidak menarik di khalayak ramai. Deposit ini boleh dalam bentuk:

• Lead.

• ammonia

• Fluorida.

• Phosphate.

• Cyanide.

• Mercury.

Sudah tentu, ia sentiasa mudah dibincangkan tentang memperbaiki kulit anda melalui krim mahal dan ubat-ubatan. Walau bagaimanapun, ingat bahawa anda hanya mengkompaunkan masalah anda kerana pilihan ini boleh membawa lebih banyak keadaan yang tidak normal.


Adakah anda ingin mengetahui bahagian yang terbaik? Itu perlu menggunakan aPembersih air osmosis terbalik untuk rumah. Ia selamat dan berkesan untuk digunakan kerana bagaimana ia telah dibina untuk memastikan setiap pencemar seperti kotoran, dan karat, dikeluarkan. Ia juga boleh memastikan bahawa rasa air anda bertambah baik. Terdapat banyak sebab mengapa anda perlu mengekalkan kulit yang sihat. Ini boleh:

• Mengawal suhu badan dan cecair anda

• Perlindungan dari sinaran matahari

• kelihatan menarik di khalayak ramai

• dan banyak lagi


Tekanan darah tinggi

Ada sesuatu yang kebanyakan orang tidak tahu tentang pembersih air RO. Inilah hakikat bahawa mereka sangat berkesan apabila datang untuk memerangi tekanan darah tinggi. Sekiranya anda terdedah kepada masalah ini, ia menjadi mungkin untuk mengalami penyakit ginjal, penyakit hati atau kegagalan jantung. Ini adalah keadaan mengancam nyawa yang boleh menelan belanja banyak wang untuk menguruskan selama bertahun-tahun. Ia adalah sebab mengapa anda harus mula mempertimbangkan cara menggunakan pembersih air osmosis terbalik untuk rumah. Ia melakukan tugas yang sempurna untuk memastikan petunjuk dikeluarkan atau ditapis dari air minuman anda.


Oleh kerana paip anda mula mengalami kakisan, terdapat peluang yang sangat tinggi terhadap air minuman anda yang akan disusup oleh plumbum. Sekiranya anda tidak tahu, pencemaran plumbum lebih serius daripada kebanyakan orang yang membayangkan. Selain daripada masalah yang boleh timbul seperti yang disebutkan di atas, ia juga mampu membawa:

• Kerosakan otak

• kerosakan otot

• Masalah pembiakan

• Kerosakan saraf

• isu-isu pembangunan

• dan banyak lagi

Dari perkara di atas, anda dapat melihat bahawa penyusupan plumbum adalah satu masalah yang boleh menyebabkan banyak masalah dalam jangka panjang. Tidak perlu bimbang walaupun keranaRO Water Purifier.boleh menyingkirkannya.


Penggunaan natrium yang tinggi

Tidak ada keraguan fakta bahawa kajian telah mendedahkan manfaat natrium. Ini boleh meningkatkan fungsi otak, pencegahan matahari, peningkatan kulit anda, dan memastikan tubuh anda mengekalkan keseimbangan cecair yang betul. Walaupun ini hebat, penggunaan natrium yang berlebihan boleh mempunyai kesan yang bertentangan di dalam badan anda. Jumlah purata atau kuantiti air yang disyorkan untuk dimakan oleh individu mengikut pakar adalah 6-8Glasses. Masalahnya ialah apabila air anda tidak ditapis, terdapat peluang yang sangat tinggi untuk memakan terlalu banyak natrium.


Jumlah natrium yang biasa yang perlu dimakan ialah 20mg. Terdapat contoh apabila natrium boleh membuat sekitar 10% daripada air yang anda makan. Sekali lagi, ini boleh membawa tekanan darah tinggi yang menjadikan anda terdedah kepada kegagalan jantung dan buah pinggang. Tidak perlu bimbang kerana pembersih air RO dapat membantu menapis garam dari air minuman anda. Sama ada semulajadi atau tiruan, ia akan ditapis dengan cara yang paling berkesan.


Perkara utama untuk diperhatikan

• Natrium yang berlebihan adalah berbahaya kepada kesihatan anda

• pembersih air RO boleh membantu menapis natrium sehingga 90%

• Terdapat banyak cara bahawa natrium boleh memasuki air secara semulajadi, proses rawatan, dan unit air ion

Bakteria dan parasit

Adakah anda tahu bahawa ia sangat berbahaya untuk air minum anda untuk mengandungi bakteria dan parasit? Adakah anda sedar bahawa ini boleh membuat banyak masalah di dalam badan anda? Di antara pelbagai bahaya yang telah kita jelaskan dalam jawatan ini, ini seolah-olah menjadi yang paling serius. Ini adalah kerana bagaimana ia memberi kesan kepada kehidupan seharian anda. Pernahkah anda mengalami masalah seperti keletihan, muntah, demam, sakit kepala, muntah, cirit-birit, loya, dan kekejangan?


Jika anda tidak tahu, ini adalah tanda-tanda yang jelas bahawa air anda mengandungi bakteria. Kegagalan untuk melakukan apa-apa tentang masalah ini boleh membawa membawa beberapa akibat yang mematikan. Bahagian yang baik adalah bahawa pembersih air osmosis terbalik untuk rumah dapat membantu mengendalikan masalah ini. Ia membantu menghilangkan pencemar tersebut melalui proses penapisan yang berkesan.

Olansi China Air Purifier Factory (12)

Kesimpulannya

Tanpa penulen air osmosis terbalik untuk rumah, ia cukup adil untuk membuat kesimpulan bahawa anda dan orang yang anda sayangi tidak selamat. Ini disebabkan oleh bahaya kesihatan yang tercemar air boleh menyebabkan. Anda pasti perlu mula mempertimbangkan bagaimana untuk membeli salah satu pembersih air seperti ini. Untuk lebih lanjut mengenai bahaya yang menggunakanAlkaline Hidrogen Reverse Osmosis Air Purifier untuk Rumah, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/what-is-hydrogen-alkaline-ro-reverse-osmosis-water-dispenser-purifier-with-filter-and-how-does-it-work.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen