Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Beberapa soalan biasa di dunia OEM dan ODM China Home Air Purifiers

Beberapa soalan biasa di dunia OEM dan ODM China Home Air Purifiers

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-04      Asal:https://www.olansichina.com/

Beberapa soalan biasa di dunia OEM dan ODM China Home Air Purifiers

Beberapa soalan biasa di dunia OEM dan ODM China Home Air Purifiers

China Air Purifiers.perlu dipilih dengan banyak pertimbangan dalam fikiran. Sebelum memilih pilihan terbaik, perlu dinilai, dan soalan yang diminta untuk membantu mengetahui lebih lanjut mengenai apa yang tersedia dan pilihan yang terbaik untuk keperluan tertentu.


Beberapa soalan harus ditanya apabila memilih pembersih udara Olansi terbaik untuk rumah.

Pembekal Pembersih Air Olansi (16)

1. Adakah pembersih yang diperlukan di rumah?

Jawapan kepada soalan ini bergantung kepada faktor yang berbeza. Mereka termasuk keselesaan yang dikehendaki dan jenis kualiti udara yang terdapat di dalam rumah. Terdapat beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan juga. Terdapat banyak organisasi yang bersetuju bahawa kualiti udara dalaman semakin teruk. Perengsa dan alergen seperti haiwan kesayangan, asap, dan habuk cenderung memburukkan di dalam rumah daripada di luar rumah.

Terdapat banyak sebab yang dapat membantu menentukan keperluan pembersih udara rumah yang terbaik. Ini termasuk gejala alergi seperti hidung berair, mata berair, dan mata gatal. Ruam kulit yang kerap, kulit kering, dan kulit gatal juga boleh menjadi petunjuk. Lain-lain termasuk memiliki haiwan kesayangan yang tinggal di dalam rumah, tinggal bersama atau menjadi perokok, dan mempunyai masalah pernafasan seperti asma. Sekiranya terdapat cendawan atau acuan di rumah, pembersih udara mungkin menjadi pilihan yang hebat.


2. Apakah pembersih udara bersih?

China Air Purifiers.tidak dibuat sama. Ini bermakna pilihan yang berbeza mempunyai keupayaan yang berbeza. Pembersih udara boleh membersihkan bahan-bahan yang sangat khusus dari udara. Walau bagaimanapun, terdapat perbezaan dalam cara mereka membersihkan dan apa yang mereka boleh membersihkan. Sesetengah pembersih boleh menangani zarah dan habuk dengan berkesan. Ada yang lain yang sempurna untuk cendawan, acuan, virus, dan bakteria. Beberapa pilihan boleh mengendalikan semua bahan pencemar sekaligus.


3. Yang mana saiz penulen udara terbaik?

Apabila memilih saiz, adalah penting untuk menyemak penarafan yang diberikan oleh syarikat. Inilah sebabnya memilih dari pembersih udara olansi adalah idea yang baik. Penarafan adalah betul dan boleh membantu menentukan jenis bilik pembersih udara yang boleh mengendalikan secukupnya. Banyak pilihan yang terdapat di pasaran adalah bilik tunggal individu bukannya pilihan rumah keseluruhan. Jika anda tidak mempunyai sistem penapisan udara yang dipasang dengan sistem HVAC, unit berasingan adalah pilihan terbaik. Ia menjadi lebih baik jika unit mudah mudah alih. Nombor CADR menunjukkan kadar penghantaran udara, dan ia perlu 2/3 dari nisbah setiap kaki persegi di dalam bilik.


4. Ozon dan keselamatan di dalam rumah

Ozon boleh digambarkan sebagai gas yang tidak enak dan tidak berwarna dengan tiga atom. Ia berlaku secara semula jadi dan dihasilkan melalui pelepasan elektrik semasa ribut petir di dalam suasana atas. Apabila disimpan dalam tahap yang boleh diterima, ia adalah selamat di dalam rumah. Ini sepatutnya antara .02 dan .05 bahagian / juta. Olansi Air Purifiers memahami pentingnya menjaga julat dalam pemeriksaan. Pembersih dicipta untuk memastikan jumlah ozon yang betul dikekalkan dan tidak melampaui tahap yang boleh diterima.

Pembekal pembersih olansi udara (20)

Untuk pembersih udara HEPA berfungsi dengan baik, adalah penting untuk memastikan penapis berubah, dan pembersih udara dibersihkan dengan kerap. Faktor yang berbeza menentukan kekerapan; Terdapat juga spesifikasi dan garis panduan pengeluar yang boleh membantu menentukan apabila masa yang tepat untuk membersihkan atau menukar penapis adalah lebih lanjut mengenai OEM dan ODMPembersih udara rumah China, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansig.com/Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen