Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Penjana Air Disinfektan » Best Top 10 Portable Sodium Hypochlorite Disinfektan Air Generator Mesin Dan electrolyzed Water Spray Supplier

Best Top 10 Portable Sodium Hypochlorite Disinfektan Air Generator Mesin Dan electrolyzed Water Spray Supplier

Views:1     Pengarang:China Air Purifier Manufacturer     Masa Terbitkan: 2021-11-23      Asal:https://www.olansichina.com/

Best Top 10 Portable Sodium Hypochlorite Disinfektan Air Generator Mesin Dan electrolyzed Water Spray Supplier

Best Top 10 Portable Sodium Hypochlorite Disinfektan Air Generator Mesin Dan electrolyzed Water Spray Supplier

Yang terbaikmesin air disinfektanboleh membantu anda dalam banyak cara. Sebagai contoh, ia boleh memainkan peranan yang penting dalam membantu untuk menghilangkan bahan cemar daripada air yang anda gunakan untuk pelbagai tujuan. Apabila ini berlaku, anda tidak akan terdedah atau terdedah kepada jangkitan dan penyakit. Secara umumnya, ia boleh dikatakan yang paling mesin air disinfektan boleh membantu anda hidup sihat tanpa perlu bimbang tentang penyakit.


Setelah berkata di atas, anda perlu memahami bahawa terdapat pelbagai jenis mesin air disinfektan di pasaran. Dengan pelbagai pilihan itu, ada sebab untuk mempercayai bahawa anda mungkin perlu menjalankan penyelidikan yang mendalam untuk mengetahui mesin yang terbaik. Tidak ada keperluan untuk walaupun itu kerana butiran di bawah akan membantu anda keluar. Siaran ini akan menyenaraikan beberapa yang terbaik dan paling boleh dipercayai mesin disinfektan air.

HTB13iMYbjzuK1RjSsppq6xz0XXah

1 - EcoloxTech Water Machine Disinfektan

Mesin ini adalah salah satu yang terbaik dan paling boleh dipercayai apabila ia datang untuk membasmi kuman air dan menjadikannya selamat untuk dimakan. Ia berfungsi dengan cara yang mudah dan mudah. Ini adalah menambah cuka Distilled (1 sudu teh), garam (2grams), dan air (1liter). Ini jauh lebih baik daripada menggunakan klorin untuk membasmi air anda. Ia adalah lebih cepat dan lebih cekap dalam proses tersebut. Dengan penggunaannya, bahan-bahan tidak larut akan dibubarkan dalam tempoh beberapa minit.


Ciri-ciri adalah:

• Ia datang dengan jalur untuk ujian Asid hypochlorous

• Ia boleh digunakan dengan apa-apa jenis garam

• Terdapat Ph jalur ujian

• Ia datang dengan pembersihan kain microfiber untuk proses yang lancar


2 - Pyuriti hypochlorous

Sekiranya anda telah mengganggu tentang bagaimana untuk membuat disinfektan anda sendiri, tidak ada keperluan bagi apa-apa kerana mesin ini sangat handal. Ia telah dapat hidup untuk tuntutan dengan beberapa ciri-ciri yang menakjubkan.


Adakah anda ingin tahu bahagian yang terbaik? Ia adalah hakikat bahawa anda tidak perlu berbuat banyak semasa menggunakan mesin ini. Ini kerana ia membersihkan dirinya. Banyak faedahnya akan disenaraikan di bawah:


• Ia adalah selamat

• Ia adalah mesra alam

• Maintenance tidak diperlukan

• Proses Its air membasmi kuman adalah sangat berkesan dan cepat


3 - LilySpots Disinfektan Maker

Ini mungkin produk dengan kapasiti kecil tetapi ia boleh menyampaikan. Ini mungkin mengapa ia mendapat banyak ulasan positif daripada pengguna pada masa ini. Malah, masa pembasmiannya adalah sekitar 60seconds yang agak mengagumkan. Untuk hasil yang terbaik, pastikan menggunakan garam yang telah dibubarkan sepenuhnya. Ini akan menjadikan penyelesaian yang dihasilkan untuk mencapai tahap konsentrasi yang diharapkan.


Satu ciri yang luar biasa ialah ia datang dengan bateri yang boleh dicas semula. Ini bermakna anda boleh membawanya ke tempat di mana terdapat kekurangan kuasa selepas baterinya telah dicas sepenuhnya.


Beberapa manfaatnya adalah

• ia adalah do-it-yourselfmesin air disinfektanyang boleh membantu anda menjimatkan wang

• Ia mempunyai pelbagai mod konsentrasi hoci

• Ia boleh dipercayai dan tahan lama

• Ia boleh digunakan di tempat di mana tidak ada kuasa


4 - Mesin Disinfektan Coolus

Berbanding dengan semua mesin yang disebutkan dalam jawatan ini, mesin Coolus nampaknya mempunyai kapasiti terbesar (4liter). Dengan ini, anda hanya perlu sekitar 24g garam untuk memulakan dalam proses mempunyai ruang anda yang disinfeksi. Kadar pembasmian kuman adalah sekitar 99% yang sangat mengagumkan. Reka bentuk yang telah dibina dengan menjadikannya sangat mudah untuk menggosok dan mengekalkan. Juga, terdapat 3 tahap kepekatan yang berbeza yang boleh anda pilih. Hanya pilih sesiapa yang sesuai untuk anda.


5 - Sanitru mesin air disinfektan

Mesin disinfektan Sanitru telah terbukti menjadi salah satu yang terbaik di sekitar. Proses elektrolisis adalah gabungan kelajuan dan kecekapan. Dengan ini, anda tidak perlu mengganggu menggunakan mesin yang tidak 100% semulajadi kerana kesihatan anda dipertaruhkan. Bayangkan dapat membersihkan rumah anda menggunakan 3 bahan mudah - garam, cuka dan air. Mesin Sanitru tidak mengandungi sebarang bahan berbahaya atau kimia. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa ia sangat selamat untuk digunakan.


6 - Mesin Disinfektan Maikcq

Mesin ini mungkin mempunyai reka bentuk yang unik tetapi sangat mudah untuk beroperasi. Tidak ada kemahiran teknikal atau pengetahuan yang diperlukan untuk mengendalikannya dengan cara yang paling berkesan. Dalam masa beberapa minit, air anda akan dibersihkan. Dalam erti kata lain, bahan pencemar akan dihapuskan daripadanya. Anda juga perlu tahu bahawa ini bukan hanya mesin disinfektan. Ia juga penyembur.


Beberapa ciri-cirinya adalah

• Kapasiti adalah 500ml

• Ia mempunyai bateri boleh dicas semula 2600mAh

• Ia mempunyai reka bentuk mudah alih

• Ia juga dilengkapi dengan penyembur


7 - Scray Sterilizer (X1-C)

Inimesin air disinfektanBoleh membantu memastikan rumah anda dibersihkan dengan cara yang terbaik tanpa kerumitan. Dengan pensterilan 99.9%, tidak ada keraguan bahawa ia boleh mengeluarkan banyak bahan pencemar berbahaya. Ia sangat mudah digunakan kerana bahan memerlukan garam dan air. Apabila ini telah digabungkan, anda hanya perlu mengklik butang dan secara automatik akan memulakan proses membasmi rumah anda. Ini mungkin mesin air disinfektan terbaik yang anda akan tersandung di pasaran.


Terdapat banyak cara anda boleh menggunakan mesin ini. Ini boleh menghasilkan air untuk:

• membersihkan sayur-sayuran

buah-buahan • Pembersihan

• Pembersihan bilik mandi dan dapur

• Dan banyak lagi


8 - Olansi Homeuse Sodium Hyaluronic (X1-A)

Ini merupakan satu lagi mesin yang boleh membantu anda melakukan kerja yang sempurna apabila ia datang untuk mempunyai ruang anda kuman. Ia boleh digunakan dalam pelbagai cara seperti:


binatang peliharaan • Pembersihan

• Pembasmian rumah anda

• Pensterilan sayur-sayuran dan buah-buahan

• Pensterilan daging dan makanan laut

• Mengeluarkan kuman dari kain anda

• Dan banyak lagi


9 - Sembur Sterilizer (X1-B)

Terdapat banyak hujah-hujah mengenai ini menjaditerbaik mesin air disinfektan. Sama ada anda mencari untuk bagaimana untuk menghapuskan kuman dari pakaian anda, atau membersihkan keseluruhan ruang anda (perdagangan dan kediaman), ini adalah alat yang boleh dipercayai yang boleh membantu anda. kapasitinya daripada 350ml cukup untuk membasmi ruang yang sangat besar tanpa sebarang masalah. percubaan A akan meyakinkan anda tentang potensinya.


10 - Mixu Mesin Air Disinfektan

air asid hypochlorous bukan sahaja akan memastikan penyakit dihalang. Ia juga cukup kuat untuk menghapuskan bakteria. Tidak ada keperluan untuk merasa bimbang kerana Mixu mesin disinfektan boleh menjaga ini. Dengan satu klik, anda akan membuat pensterilan air anda sendiri. Ini mengambil masa hanya kira-kira 3minutes untuk disiapkan. Ia boleh digunakan dalam pelbagai cara seperti:

• dekontaminasi

• penyahbauan

• Pembasmian

• Dan banyak lagi

H0506c066a7a74f61a17cdfbe2498df3cO

kesimpulan

Setelah melihat di atas, ia adalah sangat jelas bahawa terdapat banyak pilihan yang anda boleh meneroka ketika datang ke mesin air disinfektan yang boleh memenuhi keperluan anda. Anda hanya perlu memilih salah satu daripada pilihan di atas untuk terbaik results.For lebih lanjut mengenai terbaik atas 10 mudah alih hipoklorit natriumdisinfektan mesin penjana airdan pembekal semburan air electrolyzed, anda boleh berkunjung keOlansi Chinadihttps://www.olansichina.com/disinfectant-water-machine.htmluntuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen