Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Mesin Cuci Pembersih Buah Sayuran » Best isi rumah skala kecil mini ultrasonik ozon buah dan mesin pembersih sayuran dan mesin dan sayur-sayuran mesin pembasmian kuman di uk

Best isi rumah skala kecil mini ultrasonik ozon buah dan mesin pembersih sayuran dan mesin dan sayur-sayuran mesin pembasmian kuman di uk

Views:5     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-10-25      Asal:https://www.olansichina.com/

Best isi rumah skala kecil mini ultrasonik ozon buah dan mesin pembersih sayuran dan mesin dan sayur-sayuran mesin pembasmian kuman di uk

Best isi rumah skala kecil mini ultrasonik ozon buah dan mesin pembersih sayuran dan mesin dan sayur-sayuran mesin pembasmian kuman di uk

Terdapat banyak manfaat yang aBuah dan Pembersih Sayuranboleh membantu anda pengalaman. Inilah sebabnya mengapa ia semakin popular di UK dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Sebagai contoh, anda tidak perlu berurusan dengan bakteria dalam buah-buahan dan sayur-sayuran anda. Pada masa lalu, kebanyakan orang membuang masa mencuci dan memasak sayur-sayuran mereka untuk menghilangkan bakteria. Walaupun tidak ada yang salah dengan amalan ini, pembersih buah-buahan dan sayur-sayuran yang terbaik dapat membantu anda melakukan apa-apa tanpa kerumitan. Tugas telah menjadi lebih mudah diberikan teknologi ini.

Olansi China Air Purifier Factory (8)

Bagaimana untuk mendapatkan pembersih buah-buahan dan sayur-sayuran yang terbaik

Membeli pembersih buah dan sayuran yang boleh membuat proses sedemikian lebih mudah tidak mudah. Ini kerana anda akan tersandung pada banyak pilihan di pasaran. Hasil akhirnya ialah anda boleh membeli sesuatu yang berkualiti rendah. Tidak perlu bimbang walaupun seperti yang anda pasti datang ke tempat yang betul.


Matlamat utama jawatan ini adalah untuk mendedahkan beberapa pembersih sayur-sayuran dan buah-buahan yang dipercayai di United Kingdom. Hanya baca di bawah untuk mengetahui pembersih buah-buahan dan sayur-sayuran yang terbaik yang boleh diselaraskan dengan keperluan anda.


Fengclock Ultrasonic Fruit & Sayuran Cleaner

Ini sememangnya produk revolusioner yang sangat disyorkan untuk semua orang yang ingin menjalani kehidupan yang sihat. FengClock Buah Ultrasonik & Pembersih Sayuran mungkin kelihatan mahal tetapi ia boleh melakukan pekerjaan yang hebat apabila membuang bakteria, racun perosak dan organisma berbahaya yang lain dari buah-buahan dan sayur-sayuran anda. Bahagian yang terbaik mengenai peranti ini ialah walaupun proses dekontaminasi yang mendalam, objek tidak akan rosak. Ia adalah mesin / peranti detoksifikasi yang sempurna untuk sayur-sayuran dan buah-buahan anda. Teknologi ultrasoniknya pasti tidak ada.


Selain daripada dapat membersihkan buah-buahan, peranti ini mempunyai pelbagai penggunaan atau aplikasi. Sebagai contoh, ia berkesan dalam perhiasan pembersihan. Tidak perlu bimbang kerana ia tidak akan membahayakan perkara tersebut. Tambahan pula, ia boleh membersihkan setiap bahagian dari mana-mana perhiasan untuk memastikan kotoran dikeluarkan. Proses pembersihan agak maju dan mendalam untuk memastikan kekotoran dibuang.

Beberapa ciri-cirinya disenaraikan di bawah:

• Kapasiti undian adalah 9litres

• Ia boleh membersihkan buah-buahan, sayur-sayuran, botol, hidangan, daging, makanan laut, gelas, perhiasan dan banyak lagi

• Ia sangat mudah digunakan

• Penggunaan kuasa adalah minimum

• Ia berfungsi berdasarkan teknologi ultrasonik

• proses pembersihan Its amat dalam dan berkesan


AYNEFY Fruit & Vegetable Cleaner

Ramai orang di UK apabila berhujah bahawa ini adalah buah-buahan yang terbaik dan bersih sayur-sayuran. Jika anda adalah antara orang-orang itu, anda boleh dimaafkan berdasarkan ciri-ciri hebat yang mesin ini datang dengan. Ada sesuatu yang anda tidak tahu tentang sayur-sayuran dan buah-buahan yang orang ambil. Ini adalah hakikat bahawa mereka kadang-kadang boleh mengandungi bahan kimia berbahaya. Ini boleh menyebabkan lebih berbahaya daripada membayangkan kepada sistem anda apabila dimakan tanpa sebarang pembersihan. Cuba untuk berbuat demikian secara manual tidak akan membuang sebahagian besar bahan kimia.


Bahagian yang terbaik adalah bahawa dengan teknologi seperti AYNEFYBuah-buahan dan sayur-sayuran Cleaner, Tidak ada keperluan untuk bimbang sama ada bahan kimia akan tetap tinggal di dalam buah-buahan atau sayur-sayuran anda. Ini kerana ia mengendalikan semua itu dengan cara yang paling sempurna. Sama seperti mesin yang disyorkan di atas, yang satu ini juga bekerja dengan ozon ultrasonik. Dengan sisa-sisa itu, racun perosak dan bahan kimia lain akan dihapuskan. Malah, mesin ini boleh mengeluarkan sehingga 98% daripada bahan kimia daripada barangan tersebut.


Berikut adalah beberapa ciri-ciri:

• membersihkan cekap untuk bakteria keluarkan dan sisa racun serangga

• Kapasitinya ialah 10litres

• Ia telah dibina dengan bahan-bahan yang sangat tahan lama (Premium ABS & Titanium Aloi Bahan)

• Ia boleh membersihkan buah-buahan, mainan bayi, sayur-sayuran, peralatan dapur dan banyak lagi barangan

• Bunyi getaran Its manakala kerja adalah sederhana


TIENS Fruit & Vegetable Cleaner

TIENS Fruit & Vegetable Cleaner adalah satu lagi produk yang luar biasa yang orang di UK tidak boleh seolah-olah mendapat cukup pada masa ini. Apabila ia datang kepada racun perosak mengeluarkan, baja, bakteria, dan bahan-bahan lain yang berbahaya, peranti ini boleh membantu dengan cara yang terbaik mungkin. Sama ada daging itu adalah, beras, sayur-sayuran, buah-buahan atau makanan laut, mesin ini boleh membersihkan dengan teliti tanpa sebarang kompromi. Perkara pertama yang anda akan notis mengenai peranti ini adalah penampilan yang bergaya itu.


Anda tidak perlu melayan sebarang ketakutan lagi tentang makan sayur-sayuran dan buah-buahan yang boleh membahayakan sistem anda. Ini adalah kerana itu akan dihapuskan dengan buah-buahan TIENS dan bersih sayur-sayuran. Ia berfungsi berasaskan teknologi ozon untuk memastikan proses pembersihan yang betul dan menyeluruh. Selain itu, ia tidak menjana banyak bunyi bising semasa bekerja. Produk ini mungkin tidak popular seperti orang lain bahawa anda telah sentiasa digunakan untuk pada masa lalu. Walau bagaimanapun, ia melakukan pekerjaan yang sempurna membunuh bahan-bahan berbahaya.


Olansi Smart Vegetable Washer Machine (OLS-C1)

Olansi telah membina reputasi yang kukuh apabila ia datang untuk membuat produk yang bijak dan berkualiti tinggi boleh didapati untuk orang ramai selama ini. Ini mungkinbuah-buahan terbaik dan bersih sayur-sayuransekali berbanding dengan orang lain dalam catatan ini. sebab itu adalah kerana ciri-ciri yang canggih dan menarik. Sebagai contoh, ia menawarkan pelbagai pilihan untuk masa elektrolisis - 15mins, 18mins dan 30 minit.


Dengan OLS-C1, membersihkan sayur-sayuran dan buah-buahan adalah berjalan kaki lengkap di taman. Ia juga dilengkapi dengan beberapa penampan untuk memastikan ia tidak tergelincir semasa digunakan. Bahagian yang terbaik adalah bahawa ia adalah peranti telus. Ini bermakna anda dapat dengan mudah melihat bagaimana bakteria dan residu racun perosak dikeluarkan.


Beberapa manfaatnya adalah

• Ia adalah produk yang disahkan dan diluluskan

• Ia sangat mudah untuk digunakan

• Ia boleh digunakan untuk membersihkan barangan yang berbeza seperti makanan laut, daging, peralatan dapur, sayur-sayuran, buah-buahan dan banyak lagi. Terdapat butang yang berbeza untuk mencuci barang-barang tersebut

• Kapasiti adalah 12L

• dan banyak lagi

H2F59AA9A455C43359E3B57B82751063Fs.

Kesimpulannya

Memandangkan semua pilihan yang telah diturunkan dalam jawatan ini, tidak ada keraguan bahawa anda kini dilengkapi dengan baik untuk mengenal pasti pembersih buah-buahan dan sayur-sayuran terbaik di UK. Adalah disyorkan untuk melihat ciri-ciri dan faedah mereka dengan berhati-hati sebelum mencapai keputusan akhir. Untuk lebih lanjut mengenai Rumah Terbaik Rumah Kecil Mini Ultrasonik Ozon Buah dan Mesin Pembersih Sayuran dan Mesin Pembasmian Buah dan Sayuran di UK, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.html.Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen