Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Bilik-bilik yang memerlukan pemasangan Olansi Living Air Purifiers

Bilik-bilik yang memerlukan pemasangan Olansi Living Air Purifiers

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2022-01-18      Asal:https://www.olansichina.com/

Bilik-bilik yang memerlukan pemasangan Olansi Living Air Purifiers

Bilik-bilik yang memerlukan pemasangan Olansi Living Air Purifiers

Terdapat pelbagai jenisAir Purifiers.yang boleh dipilih untuk rumah mereka. Pilihannya sering bergantung kepada sejauh mana pembersih membersihkan, jenis pencemar yang hadir, dan citarasa peribadi pembeli.


Terdapat semua jenis pembersih udara olansi, dengan beberapa yang mudah alih. Pembersih udara mudah alih sangat mudah dipindahkan dari satu bilik ke seterusnya. Apabila pilihan mudah alih digunakan, ini bermakna ia boleh dipindahkan dengan mudah ke bahagian-bahagian rumah yang mempunyai lalu lintas yang paling.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (79)

Pembersih udara mudah alih boleh dipindahkan ke dapur apabila makanan sedang dibuat. Kemudian ke ruang tamu apabila seseorang mungkin bersantai dan menonton televisyen, ia boleh dipindahkan ke bilik tidur pada waktu malam. Terdapat banyak faedah menggunakan pembersih udara HEPA yang terbaik, dan mungkin keperluan di rumah kos.


Terdapat kes apabila pembersih udara boleh menjadi terlalu besar dan berat, menjadikannya mustahil untuk memindahkannya ke bilik lain. Dalam kes sedemikian, kawasan atau bilik yang kebanyakannya tercemar benar-benar boleh menggunakan pembersih. Ketahui bahagian rumah yang mempunyai pencemaran yang berat dan letakkan di sana.


Memilih lokasi terbaik juga bergantung kepada jenis pencemaran yang terdapat di rumah. Jika isu utama adalah setiap dander atau debu, pembersih udara adalah yang terbaik diletakkan di dalam ruang tamu. Juga, jika seseorang berkenaan dengan kualiti udara semasa tidur, adalah masuk akal untuk meletakkan sesuatupembersih udaradi dalam bilik tidur semasa waktu tidur. Ini adalah kawasan di rumah di mana banyak masa dibelanjakan semasa tidur.


Pertimbangan untuk dibuat.

Membeli pembersih udara hanya satu langkah. Untuk memastikan bahawa ia adalah berkesan seperti yang sepatutnya, ia perlu diletakkan di kedudukan yang sesuai di dalam rumah. Untuk hasil yang baik, pembersih udara sepatutnya diletakkan berhampiran sumber pencemaran. Walau bagaimanapun, banyak perkara lain perlu diambil kira juga.


Sumber Bau.

Pembersih udara boleh diletakkan berhampiran sumber bau, tetapi hanya masuk akal jika pembersih dapat mengendalikan bau. Ini boleh menjadi satu perkara yang besar dan sangat berguna pada akhir hari. Dengan menangani bau sebelum ia tersebar di dalam rumah, ini bermakna semuanya tetap terkandung dengan baik. Terdapat pembersih udara yang datang dengan penapis yang kuat yang boleh menangani bau. Apabila diletakkan berhampiran sumber bau, mereka sangat berfungsi dan mengekalkan udara rumah yang bersih.


saiz bilik

Memilih pembersih udara UVC yang betul atau pembersih udara HEPA bermaksud mempertimbangkan saiz bilik yang perlu dibersihkan. Terdapat banyak kesilapan yang boleh dibuat apabila saiz bilik sedang dipertimbangkan. Adalah mungkin untuk memilih pembersih udara Olansi yang kuat untuk bilik yang terlalu kecil. Ini bermakna anda membakar terlalu banyak wang untuk menjalankan pembersih, yang tidak begitu kos efektif. Terdapat juga kesilapan meletakkan pembersih udara di sebuah bilik yang besar daripada yang mungkin dapat dilindungi.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (49)

Kebanyakan pembersih udara pembersih dan pengeluar memberi garis panduan tentang bagaimana mesin harus digunakan. Untuk lebih banyak tentang bilik yang memerlukan pemasangan OlansiPenulen udara ruang tamu, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen