Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Dikenali Pros And Cons Of China HEPA Air Purifiers

Dikenali Pros And Cons Of China HEPA Air Purifiers

Views:1     Pengarang:China Air Purifier Manufacturer     Masa Terbitkan: 2022-01-11      Asal:https://www.olansichina.com/

Dikenali Pros And Cons Of China HEPA Air Purifiers

Dikenali Pros And Cons Of China HEPA Air Purifiers

pembersihan udara semakin perkara biasa hari ini, terutamanya dengan peningkatan tahap pencemaran udara. pencemaran udara dalaman berleluasa di semua bidang, termasuk penempatan luar bandar. Pencemaran berlaku dari sumber yang berlainan. Walaupun sesetengah kawasan dan rumah mungkin lebih tercemar daripada yang lain, ia membantu untuk memahami bagaimana untuk membuat perkara yang lebih baik. udara luar tidak boleh dikawal banyak, tetapi udara dalaman adalah lebih mudah untuk membersihkan.

Olansi Air Purifier Supplier (7)

Kerana keperluan untukpembersihan udara, Macam berbeza pembersih udara telah diperkenalkan di pasaran. Ini termasuk pembersih udara UVC dan pembersih udara HEPA. Kedua-dua, HEPA pembersih udara adalah yang paling popular, dan mereka menggunakan penapis HEPA.


Walaupun banyak pengeluar pembersih udara china mendakwa bahawa peranti mereka mempunyai penapis HEPA benar, tidak semua daripada mereka bekerja dengan jujur. Seseorang dengan mudah boleh mendapatkan ripped off apabila membeli alat pembersih udara yang mengaku melakukan satu perkara manakala, dalam kebenaran, ia tidak boleh.


Sesetengah penapis HEPA dilabel mungkin belum diuji, atau yang dipalsukan ujian diperlukan untuk penapis untuk dilabelkan sebagai penapis HEPA benar. Walau bagaimanapun, syarikat-syarikat seperti Olansi membuat beberapa pembersih udara terbaik di pasaran, dan mereka boleh mengeluarkan kebanyakan zarah digantung di udara.


Kelebihan penapis HEPA

Populariti mereka adalah berdasarkan kepada beberapa pro utama yang membuat mereka keutamaan yang bagi banyak. Daripadaterbaik pengeluar pembersih udara, Penapis HEPA adalah beberapa pilihan yang paling boleh dipercayai untuk penapisan udara. Populariti mereka menjadikan mereka mencari kegunaan di hospital juga.


Perkara yang lain adalah bahawa mereka boleh menjadi kita dalam pelbagai industri, termasuk pembersih udara, pembersih vakum, di tempat-tempat awam, kereta, rumah, dan hospital. Banyak produk pengguna boleh mendapat manfaat daripada penapis HEPA.


Keburukan

Terdapat juga keburukan yang berkaitan dengan penapis, dengan yang pertama yang mereka agak mahal. Jenis penapis perlu diganti. Inilah yang membuat mereka pilihan yang sangat mahal berbanding dengan beberapa penapis lain di pasaran. Mereka jauh lebih tinggi berharga berbanding penapis biasa. Walau bagaimanapun, pelaburan berbaloi, dan ia mempunyai nilai yang besar.


Mereka tidak boleh menghapuskan bau. Ini merupakan satu lagi kelemahan penapis HEPA. pencemaran dalaman kadang-kadang mungkin melibatkan bau. Untuk meningkatkan kualiti udara, ia membantu untuk menghapuskan bau dan membersihkan udara. Tidak kira bagaimana baik penapis adalah, mereka tidak boleh mengendalikan bau. HEPA pembersih udara yang besar untuk mengeluarkan spora acuan, debunga, habuk, dan segala macam zarah bawaan udara digantung di udara.


Mencuci penapis

Terdapat beberapa penapis yang boleh dibasuh apabila mereka menjadi kotor. Walau bagaimanapun, penapis HEPA tidak boleh dibasuh. Reka bentuk penapis dilakukan dengan cara yang sangat khusus. Ini bermakna gangguan terhadap mereka boleh menyebabkan kerosakan yang besar kepada struktur penapis. Ini boleh membuat penapis mula menapis seperti pilihan biasa.

Pembekal Pembersih Air Olansi (5)

Oleh itu, tidak disyorkan bahawa penapis udara HEPA dibasuh. Sebaliknya, mereka harus diganti. Katakan pengeluar pembersih udara mendakwa bahawa peranti itu mempunyai penapis HEPA tetapi masih mendakwa dibasuh. Dalam kes itu, adalah penting untuk mengesahkan sama ada penapis benar-benar HEPA dan prosedur apa yang telah ditetapkan untuk pembersihan. Untuk lebih lanjut mengenai kebaikan dan keburukan ChinaHepa Air Purifiers., anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen