Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » H14 Benar HEPA Penapis Air Purifier Perbandingan yang menentukan betapa baik atau buruk unit

H14 Benar HEPA Penapis Air Purifier Perbandingan yang menentukan betapa baik atau buruk unit

Views:3     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-13      Asal:https://www.olansichina.com/

H14 Benar HEPA Penapis Air Purifier Perbandingan yang menentukan betapa baik atau buruk unit

H14 Benar HEPA Penapis Air Purifier Perbandingan yang menentukan betapa baik atau buruk unit

Mengambil masa untuk membuat perbandingan antara pelbagai jenispembersih udara rumah.boleh membuat perbezaan besar dalam fungsi dan ciri pada akhirnya. Memahami unsur-unsur sebenar bagaimana kerja pembersih adalah cara yang baik untuk memulakan perjalanan untuk mencari perlawanan yang sempurna. Pembersih udara Olansi terbaik bekerja hebat dan dicipta dengan teknologi yang paling moden dan cekap untuk kecekapan.

Pembekal pembersih olansi udara (20)

Penapis HEPA berbanding penapis jenis HEPA atau 99% HEPA:Hepa Air Purifiers.adalah beberapa yang terbaik di pasaran, dan mereka sangat popular. Keupayaan pembersihan antara kedua-dua penapis sementara itu sangat berbeza. Yang pertama boleh mengendalikan zarah yang 0.3 mikron atau kurang. Yang lain boleh mengendalikan sehingga 2 mikron dalam saiz. Sesiapa yang memahami bahawa satu mikron adalah sama dengan 1 / 25,000 inci dapat menghargai perbezaan besar antara kedua-dua ini.


Penapis karbon nipis atau kecil berbanding jenis penapis sel karbon 5lb Airtight: Terdapat juga perbezaan yang hebat sejauh keupayaan pembersihan. Adalah mungkin untuk menghilangkan beberapa zarah bau dan kemudian membenarkan semua yang lain lulus. Pilihan kedua menjebak peratusan besar bau dan zarah gas yang melaluinya. Ini bermakna bahawa pilihan kedua berfungsi jauh lebih baik berbanding.


Lampu UV berbanding kombinasi lanjutan teknologi sel UV: Terdapat perbezaan yang sangat besar di sini sejauh fungsi dan pembersihan berkenaan. Yang pertama memberi kesan kepada mikroorganisma terapung yang datang berhampiran lampu. Yang kedua menghasilkan pengoksida yang membersihkan di seluruh rumah secara aktif. Ini bermakna perlindungan di mana sahaja ia mencapai. Ini adalah kategori di manaUVC Air Purifiers.jatuh ke dalam. Memilih yang terbaik dari olansi boleh memberikan hasil yang hebat.


Dengan membuat jenis perbandingan ini, satu jelas memahami bahawa membuat pilihan yang tepat tidak semudah yang banyak orang menganggapnya. Inilah sebabnya mengapa sangat penting untuk menjeda dan melihat semua produk yang tersedia setelah menilai dengan jelas keperluan di dalam rumah.


Mengetahui terdapat banyak pilihan yang terdapat di pasaran boleh mendorong banyak soalan, sementara yang lain mungkin sepenuhnya meninggalkan pencarian untuk mendapatkan pembersih udara rumah. Dalam kes sedemikian dan berdasarkan keperluan yang besar untuk menangani pencemaran, selalu bijak untuk bertanya seberapa banyak soalan yang mungkin. Ini kerana terdapat banyak pilihan hebat yang terdapat di sana. Adalah penting untuk memikirkan pembersih udara sebagai pelaburan seumur hidup. Pertimbangkan semua perkara yang dikaitkan dengan unit yang anda ingin pilih.


Perbandingan lain untuk membuat adalah harga. Terdapat begitu banyak model di pasaran hari ini dalam pelbagai julat. Walaupun terdapat beberapa pengecualian, kebanyakan unit-unit yang pergi untuk kurang daripada 200 dolar mungkin tidak bernilai pelaburan. Pilihan yang paling murah di pasaran mungkin bermakna bil yang lebih mahal, penapis mahal, atau prestasi yang buruk. Walau bagaimanapun, pembersih udara desktop dan pembersih khusus dalam julat harga ini mungkin idea yang baik.

Pembekal pembersih udara olansi (13)

Walaupun harga yang tinggi tidak semestinya kualiti yang sama, kebanyakan pilihan dalam jarak harga 500 hingga 1000 dolar adalah baik. Walau bagaimanapun, harga yang tinggi tidak semestinya bermakna kualiti yang tinggi. Terdapat keperluan untuk menilai fungsi kubu pembersih udara China sebelum apa-apa lagi. Jenis teknologi yang disukai boleh menjadi perkara yang hebat apabila membuat pilihan yang tepat. Untuk lebih lanjut mengenaiH14 Benar HEPA Penapis Air Purifier, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/hepa-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen