Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Kaedah pembersihan udara yang digunakan dalam mesin pembersih udara China

Kaedah pembersihan udara yang digunakan dalam mesin pembersih udara China

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-30      Asal:https://www.olansichina.com/

Kaedah pembersihan udara yang digunakan dalam mesin pembersih udara China

Kaedah pembersihan udara yang digunakan dalam mesin pembersih udara China

Air Purifiers.tidak dibuat sama. Kerana populariti alat-alat ini hari ini, ia membantu memahami mod pemurnian yang berbeza yang wujud untuk membantu dalam proses membuat keputusan. Pembersih udara China boleh dipilih berdasarkan ciri-ciri dan seberapa baik mereka boleh bekerja pada bahan pencemar yang berbeza yang terdapat di dalam rumah.


Pembersih udara Olansi boleh mengendalikan particulates seperti debunga dan debu dan mungkin bukan yang terbaik untuk pencemar gas seperti karbon monoksida. Ada yang lain yang sempurna untuk bakteria dan virus. Namun yang lain mempunyai penulen udara tajuk, tetapi mereka tidak berfungsi pada mana-mana pencemar.

Pembekal pembersih udara olansi (13)

Pembersih udara Olansi dibuat dengan teknologi yang paling besar dan menanggung beberapa ciri hebat yang membuat pembersihan udara kemungkinan. Itulah sebabnya memilih dari syarikat ini boleh menjadi perkara yang hebat pada akhirnya.


Penapis HEPA.

Hepa Air Purifiers.sering dibuat dengan penapis HEPA. Ini adalah sempurna untuk menjebak bahan zarahan menggunakan penapis fizikal. Kebanyakan sistem termasuk teknologi penapis media dalam sistem. Penapis penyerapan zarah yang tinggi atau HEPA sangat berkesan dalam membersihkan udara dan boleh digunakan di hospital di mana udara steril diperlukan.

Kelebihan

• Keberkesanan penapis ini terus meningkat dengan penggunaannya

• Mereka memerlukan penyelenggaraan yang sangat sedikit

• Mereka biasanya digunakan dalam pembersih terbaik di pasaran

• Mereka hebat untuk menjaga bahan pencemar partutan

Keburukan

• Mereka mungkin akan menjadi hosting bakteria

• Penggantian penapis mungkin mahal

• Mereka boleh menjejaskan kecekapan sistem HVAC kerana mereka boleh menyekat aliran udara

• Apabila penapis mempunyai caj elektrostatik, mereka kehilangan kecekapan dengan cepat


Ionizers.

Dalam kes ini, pembersih memompa ion ke udara. Pembersih ion negatif memindahkan caj ke zarah-zarah udara, menyebabkan mereka melekat pada permukaan dan dinding, yang menghilangkannya dari udara. Proses ini berfungsi. Tanpa penjagaan, pembersih boleh mencipta oksida, yang menjadikan asma lebih teruk.

Kelebihan

• Mereka berpatutan kerana tiada penapis diperlukan

• Mereka berkesan

• tenang

Kelemahan

• Pengionan menyebabkan pencemar di permukaan. Mungkin perlu membersihkan permukaan lebih kerap untuk mengelakkan pemuking

• ia boleh membawa kepada pengeluaran ozon


Lampu UV.

Ini adalah sistem yang mempunyai lampu UV. TheUVC Air Purifiers.Bekerja dengan menyebabkan penyinaran kuman menggunakan dos yang mematikan radiasi UV. Mereka dicipta untuk membunuh kuman tetapi bekerja lebih baik apabila terdapat sistem penapis di tempatnya. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa mereka boleh menghasilkan ozon sebagai produk sampingan.

Kelebihan

• Mereka agak berpatutan dan memerlukan sedikit penyelenggaraan

• Mereka hebat untuk menangani pencemar biologi

Keburukan

• Apabila diperlukan untuk seluruh rumah, pemasangan profesional diperlukan.

• Mereka menghasilkan ozon yang memusnahkan bakteria dan virus tetapi boleh membahayakan manusia

• Mereka hanya berurusan dengan kuman


Penapis gas.

Ini adalah penapis yang menggunakan bahan-bahan seperti karbon diaktifkan untuk memerangkap sebatian organik yang tidak menentu dan lain-lain jenis pencemar gas. Ini boleh berkesan apabila digunakan bersama-sama dengan penapis zarah. Mereka biasanya digunakan dalam aplikasi komersil dan perindustrian tetapi tidak biasa di rumah.

Kelebihan

• Mereka hebat untuk menapis bahan pencemar gas

Keburukan

• Model yang lebih murah yang digunakan dalam kediaman tidak berkesan

• Mereka hanya boleh mengendalikan gas tertentu

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (61)

Pembersih udara Olansi adalah beberapa yang terbaik di pasaran. Terdapat pilihan yang berbeza yang tersedia, dan seseorang boleh membuat pilihan yang tepat berdasarkan keperluan khusus mereka.

Untuk lebih lanjut mengenai kaedah pemurnian udara yang digunakan dalamChina Air Purifier.Mesin, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansig.com/Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen