Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Keperluan global Olansi Air Purifier untuk rumah anda

Keperluan global Olansi Air Purifier untuk rumah anda

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-05-25      Asal:https://www.olansichina.com/

Keperluan global Olansi Air Purifier untuk rumah anda

Keperluan global Olansi Air Purifier untuk rumah anda

Pemurnian menjadi sangat penting dalam dunia semasa yang kita tinggalkan. Pintu dan tingkap yang cekap tenaga boleh memainkan peranan penting dalam menjaga bahan pencemar. Walau bagaimanapun, mereka juga memerangkap dalam banyak perkara di dalamnya. Telah diperhatikan bahawa bahan pencemar adalah di dalam rumah yang sangat tertumpu daripada di luar, mungkin kerana ruang tertutup.


Pencemar boleh datang dari banyak perkara, termasuk asap tembakau, memasak, kayu terbakar, gas pembersihan gas, bahan binaan, tungau debu acuan, haiwan kesayangan, dan lain-lain. Semua bahan pencemar ini membawa kepada persekitaran dalaman yang tidak sihat. Semua orang telah menyaksikan kebakaran hutan, penyakit seperti SARS dan Covid-19. Wildfires mencemarkan alam sekitar, sementara yang terakhir adalah virus yang boleh ditransmisikan melalui udara yang kita nafas.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (77)

Mendapat AN.Olansi Air Purifier.Oleh itu, adalah idea yang dialu-alukan. Terdapat zarah halus yang terdapat dalam asap dan habuk. Ini biasanya mempunyai diameter sekitar 10 mikrometer. Ini adalah kebimbangan yang besar dalam erti kata bahawa mereka boleh pergi jauh di dalam paru-paru. Apabila zarah-zarah ini bernafas untuk beberapa waktu, mereka boleh memburukkan lagi paru-paru, yang membawa kepada serangan asma, terutama pada orang yang mengalami penyakit jantung. Terlibat dengan tahap yang sangat tinggi dari zarah-zarah ini berkait rapat dengan kematian pramatang, fungsi paru-paru yang dikurangkan, dan bronkitis.


Beberapa sebatian organik yang tidak menentu, seperti formaldehid, masuk ke udara dari produk pembersihan, cat, dan pelekat. Ini mungkin merengsakan mata, tekak, atau hidung. Mereka juga boleh menyebabkan sakit kepala dan loya. Dalam situasi yang melampau, mereka boleh menyebabkan kerosakan pada sistem saraf, buah pinggang, dan hati. Gas seperti radon boleh menyebabkan kanser paru-paru, dan kadang-kadang menghirup mereka boleh membawa maut.


Untuk mengelakkan kesan semua bahan pencemar ini, adalah bijak untuk melabur dalam pembersih udara rumah terbaik untuk menjaga alam sekitar di dalam rumah. Adalah penting untuk menilai keperluan di tangan, membuat perbandingan, dan memilih pembersih terbaik yang berkaitan dengan keadaan semasa anda.


China Air Purifiers.adalah cara yang baik untuk menghapuskan kekotoran dari udara. Semasa mengeluarkan semua sumber pencemaran dan ventilasi ruang dalaman adalah cara terbaik untuk menangani kekotoran, bahan pencemar luar boleh masuk ke seluruh rumah.


Apabila mengalihkan rumah tidak mencukupi untuk mengendalikan pemurnian, mendapatkan pembersih udara UVC dapat membantu. Terdapat pembersih udara rumah yang direka untuk menapis udara di dalam bilik tunggal. Ini direka bentuk dengan cara yang membantu mengurangkan pencemaran dalaman. Mesin mempunyai had yang berbeza, dan ia bergantung kepada apa yang dipilih.


Terdapat pembersih udara yang baik untuk menapis debunga, asap, dan habuk.Hepa Air Purifiers.mengurangkan bahan zarah dengan lebih daripada 50 peratus. Dalam banyak kes, penapis juga boleh mengendalikan sekitar 30 peratus daripada zarah kasar seperti debu.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (31)

Manfaat pembersih udara terbukti mengikut kajian yang telah dijalankan dari masa ke masa. Mendapatkan pembersih udara olansi bermakna mendapatkan produk berkualiti tinggi. Syarikat ini telah berada di pasaran selama hampir sepuluh tahun dan sekarang dan mereka menawarkan piawaian tertinggi dalam penapis mereka.


Syarikat ini mempunyai kepakaran yang hebat dalampembersih udarakawasan, dan mereka menawarkan reka bentuk yang paling inovatif dan mesra pengguna.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen