Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Kualiti udara dan kesannya pada tidur dengan pembersih udara ion negatif

Kualiti udara dan kesannya pada tidur dengan pembersih udara ion negatif

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-01      Asal:Tapak

Kualiti udara dan kesannya pada tidur dengan pembersih udara ion negatif

Kualiti udara dan kesannya pada tidur dengan pembersih udara ion negatif

Sekiranya ada sesuatu yang nilai manusia tidur. Terdapat begitu banyak orang yang berurusan dengan gangguan yang berkaitan dengan tidur, dan kadang-kadang memperbaiki persekitaran dapat mengurangkan gejala yang sangat.

Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah lebih daripada 60 peratus penyakit dan penyakit manusia datang dari pencemaran udara. Apabila orang tidur, sistem imun cenderung menjadi paling rendah. Pada masa ini, bakteria dan virus bahan berbahaya dan virus mendapat peluang untuk membuat pencerobohan. Mereka boleh membahayakan tubuh dalam banyak cara.

Pembekal Pembersih Air Olansi (8)

Menurut penyelidikan, apabila seseorang berada dalam persekitaran semula jadi, ia dapat memberi kesan yang sangat besar, yang menjelaskan mengapa orang berasa tenang ketika mendengar burung, air yang mengalir, angin semula jadi, atau bahkan waktu hujan. Ini membawa kebahagiaan dan kelonggaran dan bantuan dalam tidur.

Ini adalah di manaChina Air Purifier.masuk. Pembersih udara sering berurusan dengan bahan pencemar yang berbeza di dalam udara dalaman. Ini termasuk formaldehid atau PM2.5. Inilah yang menjadikan PM2.5 Air Purifier begitu popular di kalangan orang yang berbeza. Pembersih udara rumah juga boleh menangani bakteria dan virus, mewujudkan persekitaran yang selamat. Apabila bahan pencemar dihapuskan, ini bermakna persekitaran semula jadi diciptakan ke tahap tertentu. Apabila udara disucikan di dalam rumah, ion negatif yang dikeluarkan menggalakkan koordinasi antara bilik dan rakyat. Ini memudahkan tidur yang baik dalam persekitaran itu.

Persekitaran Tidur

Pembersih udara ion negatifmembantu mencapai persekitaran semula jadi. Menurut penyelidikan, ini membawa beberapa kesan yang sangat positif kepada orang yang berbeza.

Walau bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa pembersih udara tidak semua sama. Dalam seberapa banyak yang dapat membantu tidur, ada yang tidak. Sesetengah orang mengadu tentang bangun dengan sakit tekak selepas tidur di dalam bilik dengan pembersih udara.

Apabila cuaca sangat kabur, dan pembersih dihidupkan, adalah mungkin untuk bangun dengan tekak kering atau gatal. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diperhatikan bahawa orang lebih suka mempunyai pembersih udara rumah pada persekitaran yang paling rendah untuk mengawal bunyi ketika mereka tidur dalam kebanyakan kes. Inilah sebabnya mengapa seseorang mungkin melihat tahap PM2.5 mungkin tinggi pada waktu pagi. Ini bermakna kecekapan pembersihan masih rendah.

Perkara lain yang perlu diperhatikan ialah bangunan awam biasanya mempunyai beberapa piawaian yang ketat untuk perubahan udara. Dengan tingkap dan pintu ditutup, kebanyakan dalaman tidak kedap udara, dan tidak mungkin untuk mengasingkan udara luar. Menggunakan mod tidur China Air Purifier mengehadkan penggunaannya. Dan ini mengurangkan kesan pemurnian dengan ketara.

CADR untuk tidur

Orang digunakan untuk menghidupkanpembersih udara desktop.Untuk automatik, yang membolehkan pelarasan automatik kedudukan gear dan kelajuan angin berikutan kualiti udara yang mengelilinginya. Ini adalah cara yang bebas bimbang dan mudah untuk mengendalikan perkara. Apa yang patut diperhatikan ialah kebanyakan pembersih udara biasanya ditetapkan untuk dikendalikan dalam mod tidur. Ini adalah apabila bunyi yang paling rendah, tetapi nilai CADR berlaku rendah pada tahap itu.

Pembekal Pembersih Air Olansi (3)

Memastikan Olansi Air Purifier berfungsi dengan baik memastikan ia berada dalam ruang yang ditentukan, tidak lebih besar. Seseorang mungkin memilikinya pada tetapan tertinggi dan menghidupkannya apabila waktu tidur untuk meningkatkan kualiti tidur.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen