Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Mesin Cuci Pembersih Buah Sayuran » Lapan Terbaik Top Mini Ultrasonik Ozon Buah dan Sayuran Pensteran Pembasmian Pembasmian Sterilizer yang mesra alam yang mesra alam

Lapan Terbaik Top Mini Ultrasonik Ozon Buah dan Sayuran Pensteran Pembasmian Pembasmian Sterilizer yang mesra alam yang mesra alam

Views:10     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-11-12      Asal:https://www.olansichina.com/

Lapan Terbaik Top Mini Ultrasonik Ozon Buah dan Sayuran Pensteran Pembasmian Pembasmian Sterilizer yang mesra alam yang mesra alam

Lapan Terbaik Top Mini Ultrasonik Ozon Buah dan Sayuran Pensteran Pembasmian Pembasmian Sterilizer yang mesra alam yang mesra alam

Sayur-sayuran dan buah-buahan segar adalah cara yang baik dan sihat untuk mengintegrasikan mineral, vitamin, antioksidan, dan serat dalam diet anda. Sebelum memakan sayur-sayuran dan buah-buahan segar, ia sentiasa disyorkan untuk mencuci sayur-sayuran dan buah-buahan dengan teliti dengan air. Ini membantu menghilangkan bakteria dan beberapa residu kimia seperti racun perosak di permukaan makanan organik ini.


Bahan kimia sisa dan racun perosak boleh membahayakan otak manusia dan juga meningkatkan peluang yang terjejas oleh kanser dan lain-lain cabaran kesihatan yang serius.


Walau bagaimanapun, memandangkan pandemik (COVID-19), terdapat beberapa tajuk utama yang beredar dan menggalakkan lebih baik kaedah yang lebih baik dan sihat mencuci makanan organik segar sebelum memakannya. Ini telah menjadikan sesetengah orang bertanya sama ada air tidak mencukupi untuk pembersihan dan apa yang boleh menjadi yang terbaikBuah dan Sayuran Mesin Pembersihuntuk membasmi sayur-sayuran dan buah-buahan segar.

H5D3769AA03564D5C9B6F1964E34A738F2.

Artikel ini meneliti setiap mesin pembersih buah-buahan dan sayur-sayuran yang terbaik yang mesra alam dan boleh digunakan untuk mencuci dan membersihkan sayur-sayuran dan buah-buahan yang berbeza sebelum anda boleh memakannya.


1. Sonic Rendam Cleaner Machine

Sonic Roak Cleaner Machine, diperbuat daripada keluli tahan karat, adalah mesin pembersih buah-buahan dan sayur-sayuran terbaik untuk rumah anda. Ia menjadikan keluarga anda selamat melalui penggunaan teknologi ultrasonik untuk menghilangkan residu dan kuman dari buah-buahan dan sayur-sayuran pada kekerapan 50,000 getaran ultrasonik sesaat.


Ia menjana gelombang ultrasonik yang dimodulasi yang membersihkan buah-buahan dan sayur-sayuran ketika mereka melintasi air yang mengandungi buah-buahan dan sayur-sayuran; Mengeluarkan setiap organisma mikroskopik yang berbahaya atau bahan kimia sisa di permukaan makanan organik ini. Sonic Roak Cleaner Machine adalah \"Pembersih Ultrasonik Multi-Fungsian \". Hanya fikirkan apa-apa yang sesuai dengan sink atau mangkuk. Makanan, perhiasan, peralatan dapur, dobi, dll.


Faedah:

• mesra alam: ia menggunakan 40 kali kurang air dan 15 kali kurang tenaga (50W) berbanding dengan mesin basuh biasa.

• Kecekapan yang tinggi: Ia menghilangkan kuman, bakteria, dan bahan kimia sisa seperti racun perosak pada 99.9% - peranti pembersihan yang paling berkesan tersedia.

• Berat ringan dan mudah alih: Mesin pembersihan dan pembersihan yang paling mudah alih di seluruh dunia. Perjalanan dengannya di mana sahaja yang anda mahukan.

• Sudah tentu tenang: ia membersihkan dengan cekap dengan hampir tiada bunyi.

• Multi-tujuan: Ia juga boleh digunakan untuk pakaian, barang dapur, barang kemas, mainan, barangan kebersihan diri, dan lain-lain


kelemahan:

• Anda perlu bekas seperti mangkuk atau baldi untuk ia digunakan.

Teknologi yang digunakan: Teknologi ultrasonik

Dimensi: 4.13 x 1.38 inci

Penggunaan Kuasa: 50W


2. O3 Pure Elite 50KT Buah-buahan dan sayur-sayuran Cleaner

O3 tulen \"Elite \" 50KTBuah dan Sayuran Mesin Pembersihadalah antara peranti berteknologi maju yang paling (untuk membasuh buah-buahan dan sayur-sayuran) di pasaran. Ia menggunakan ozon (O3) buih untuk membasmi dan membersihkan buah-buahan dan sayur-sayuran. Ia menawarkan anda kepuasan yang datang bersama-sama dengan makan sayur-sayuran yang sihat dan segar merasa dan buah-buahan, daging, makanan laut, dan ayam.


Peranti ini mempunyai pemasa terbina, ozon gelembung plat peresap yang merangsang ozon buih di dalam mangkuk, menjengkelkan (digantung) untuk menyimpan buah-buahan dan sayur-sayuran di bawah permukaan air, dan ozon gelembung peneutral-kali jauhnya ozon dari atmosfera selepas menggelegak melalui air.


Faedah:

• Makanan rasa: rasa Mengembalikan dan rasa untuk makanan

• Kesegaran: Mengekalkan kesegaran makanan organik

Mesra alam •: ia menggunakan jumlah tenaga yang rendah, mudah dan menjimatkan masa.

• Penampilan reka bentuk adalah hampir merayu

• Kecekapan: Ia membuang sisa-sisa kimia yang berbahaya dan racun perosak pada permukaan buah-buahan dan sayur-sayuran

• Waranti: Waranti 1 Tahun pengeluar


kelemahan:

Ia mungkin bising apabila digunakan

Teknologi yang digunakan: Ozone Technology

Dimensi: 14.5 x 12.5 x 13 inci

Penggunaan Kuasa: 10W


3. Prestige Buah-buahan dan sayur-sayuran Cleaner (ozonizer) -POZ 1.0

Ini juga merupakan salah satu buah-buahan dan sayur-sayuran mesin pencuci yang terbaik yang beroperasi menggunakan teknologi ozon pembasmian kuman. Ia membersihkan dan menghilangkan bau buah-buahan dan sayur-sayuran anda, menjaga ini makanan organik yang lazat dan segar.


Ia mudah untuk digunakan dan mempunyai fungsi timer (10-30 minit) yang membolehkan anda untuk mengendalikan peranti dengan mudah. Ia boleh digunakan juga untuk daging membersihkan dan makanan laut yang lain.


Faedah:

• Kecekapan: Dengan teknologi ozon pembasmian kuman, ia membuang bahan kimia sisa dan racun perosak pada permukaan organik makanan-buah-buahan dan sayur-sayuran tanpa kehilangan nilai pemakanan. Ia juga menjana voltan elektrik yang tinggi yang memusnahkan bakteria berbahaya, virus, kulat, dan mikroorganisma berbahaya yang lain.

Mesra alam •: Ia menggunakan kurang tenaga, mudah untuk digunakan dan memerlukan penyelenggaraan sifar.

fungsi • Pemasa: ia membolehkan anda (10-30 minit) untuk pra-menetapkan masa beroperasi peranti untuk kemudahan anda.

• Kesegaran: Ia menyimpan makanan organik bersih dan segar dengan memulihkan rasa dan rasa makanan organik, dan menghapuskan bau daripada mereka.

• Maintenance: Peranti ini tidak mempunyai bahagian yang boleh diservis atau diganti.

• Waranti: Waranti 1 Tahun pengeluar

Teknologi yang digunakan: teknologi pembasmian kuman Ozone

Dimensi: 11 x 7 x 4.7 inci

Penggunaan Kuasa: 10W


kelemahan:

Ia boleh menghasilkan bunyi bising semasa digunakan.


4. Cirsum ultrasonik Buah-buahan dan sayur-sayuran Mesin Cleaner

Cirsumbuah ultrasonik dan mesin pembersih sayur-sayuranmenggunakan proses ultrasonik pembersihan pembentukan buih dalam cecair (air) yang mengalir dipanggil \"kesan peronggaan \" untuk membuang sisa-sisa kimia dan racun perosak dengan berkesan dari permukaan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ia mempunyai reka bentuk yang indah dan panel kawalan skrin sentuh dengan empat butang untuk fungsi yang berbeza: sayur-sayuran dan buah-buahan, pinggan mangkuk, pakaian dan barang kemas.


faedah:

• Kecekapan: Ia membersihkan cekap mengeluarkan hampir setiap mikroorganisma berbahaya dan diet pada tahap yang kecil menggunakan gelombang ultrasonik

• Ultra-Portable: Sangat mudah untuk pelancong biasa

• Design Elegant: Reka bentuk yang indah dengan panel kawalan skrin sentuh

• Mesra alam: Ia menggunakan tenaga yang kurang berbanding dengan peranti basuh lain

• tak bersuara: Ia adalah benar-benar tenang apabila digunakan.


kelemahan:

• panel skrin sentuh mungkin pergi buruk

• menggunakan lebih banyak kuasa berbanding Sonic Rendam Mesin Cleaner


Teknologi yang digunakan: Teknologi ultrasonik

Dimensi: 7.4 x 4.1 x 3.5 inci

Penggunaan Kuasa: 60W


5. KENT Ozone Buah-buahan dan sayur-sayuran Mesin Cleaner

Peranti ini menggunakan teknologi ozon kepada buah-buahan dan sayur-sayuran membersihkan. Ia menghasilkan 200 miligram ozon sejam, oleh itu anda berkesan boleh membasmi makanan organik anda di antara 15-30 minit. Altair adalah mahal, kecekapan dan reka bentuk padat melengkapi kosnya.


faedah:

• Kecekapan: Ia membersihkan makanan organik anda dengan berkesan

• Design: reka bentuk padat yang menjimatkan ruang di mana sahaja ia dipasang

• Aras hingar: Ia menghasilkan bunyi sedikit atau tiada

• Mesra alam: Ia menggunakan kurang tenaga berbanding dengan mesin pencuci Cirsum ultrasonik


kelemahan:

• Berbanding dengan Prestige dan Sonic Rendam mesin bersih, ia menggunakan lebih banyak tenaga


Teknologi yang digunakan: teknologi Ozone

Dimensi: 10.2 x 5.7 x 5.9 inci

Penggunaan Kuasa: 13W


6. TIENS Fruit & Vegetable Cleaner

Produk yang kami biasa makan, seperti sayur-sayuran dan buah-buahan, beras, daging, makanan laut dan kekuatan telah banyak tercemar dengan pesticdes, baja dan bahan-bahan berbahaya yang lain sama-sama. Walaupun dalam jangka pendek mereka tidak akan membawa apa-apa gejala yang waras, dalam jangka panjang bahan-bahan boleh melemahkan sistem imun kita, merosakkan kesihatan kita dan juga yang generasi akan datang. Baru rumah dihiasi mungkin diisi dengan formaldehid dan gas berbahaya yang lain. Dapur dan makan malam, kanak-kanak feeder dan mainan mungkin semua pembiakan bakteria.

Menghadapi kemudaratan ini, mempunyai kehidupan yang sihat dan selamat mempunyai bcome lebih daripada satu kebimbangan kepada kami.


faedah:

• Membunuh bakteria dan menghapuskan racun perosak yang pada sayur-sayuran, buah-buahan dan daging; meningkatkan kualiti dan rasa mereka, memanjangkan kesegaran makanan.

• Membersihkan dan air oksigen dengan itu menjadikannya lebih mudah diserap untuk badan; Mandi dalam air ozonated membantu melegakan keadaan kulit seperti jangkitan kulat

• Membersihkan dan membersihkan udara dari bakteria, kulat dan hama; Sterilis hidangan, botol, tuala dan pakaian.

• Menghapuskan (bukan hanya topeng!) Bau organik dan bukan organik termasuk asap rokok, api dan bau haiwan.


7. Daewoo Buah dan Sayuran Basuh Mesin Basuh

Posco Daewoo Corporation, yang dahulunya dikenali sebagai Daewoo International Corporation, adalah pemilik cap dagang \"Daewoo \" di lebih daripada 160 buah negara di seluruh dunia. Sejak Daewoo yang ditubuhkan pada tahun 1974, kami telah mendaftarkan lebih daripada 3,500 paten di seluruh dunia dan telah secara aktif melayani pelanggan kami dengan bukan sahaja jenama terkenal tetapi juga dengan produk berkualiti tinggi dan inovasi.

Korea Daewoo Buah dan Sayuran Pengawal Wall-Mounted Washing Mesin Mesin Basuh Sayuran Rumah Automatik Buah dan Mesin Pembersihan Makanan


Ciri-ciri Produk:

Secara mendalam mengeluarkan residu racun perosak, dengan cepat mengurai hormon, dan pensterilan yang cekap

Ciri-ciri:

1. Pengalaman membunuh bekas tanpa had

2. Teknologi Pembersihan Hydroxyl Global

3. Operasi sentuhan penuh pelbagai fungsi

4. Tiada had kepada ramuan, liputan penuh untuk membunuh

5. Portable, boleh dilepas, struktur mudah alih

6. Fungsi masa enam kali intim


8. Donlim Wireless Capsule Buah dan Sayuran Pembersihan Mesin

Donlim adalah jenama utama Xinbao yang memegang di rumah dan di luar negara. Bagi pasaran domestik China, Donlim menggunakan saluran e-dagang seperti Taobao, Jingdong dan Suning untuk membangunkan perniagaan jenama. Untuk pasaran luar talian, TV -Shopping, promosi hadiah, perdagangan teh dan pasaran terminal adalah saluran pengedaran utama untuk mengembangkan \"Donlim \".

Donlim Capsule Buah dan Sayuran Mesin basuh adalah jualan yang sangat panas di pasaran antarabangsa.Dongling kapsulBuah dan Sayuran Mesin BasuhGunakan pembersih bahan pensterilan.


Faedah

• Reka bentuk semburan turbin 360 °. Putaran ke hadapan dan terbalik menjana arus eddy dan kemudian melakukan pelbagai pembersihan.

• Paten yang dipatenkan penggetar dwi-teras teknologi memandu yang cekap, 5 minit untuk membersihkan air, lebih cekap tenaga dan cepat.

• Penjana oksigen terbina dalam. Tekanan tinggi ultrasonik aliran semburan mikro, cekap, degradasi racun perosak yang sihat, penyingkiran bakteria.

• Pembersih ozon pelbagai fungsi. Ia bukan sahaja menghilangkan residu racun makhluk perosak, tetapi juga membersihkan air, membersihkan daging dan makanan laut, dan membasmi pinggan mangkuk.

• Mudah untuk beroperasi. Mudah mengendalikan semua saiz buah, sayur-sayuran dan daging, makanan dan pelbagai alat makan.

H0D3938D9C4274E58AB0D1C46E850D23CA.

Kesimpulannya

Memandangkan betapa pentingnya untuk kekal sihat dengan memakan makanan yang bersih dan bebas kuman, menggunakan mesin bersih dan sayur-sayuran yang terbaik yang mesra alam untuk membasmi buah-buahan dan sayur-sayuran yang kita makan adalah kritikal. Seperti mesin pembersih yang disenaraikan dalam artikel ini, peranti itu mesti dapat memegang jumlah air yang diperlukan dan menggunakan kurang tenaga jika dibandingkan dengan alat pembersih lain. Untuk lebih lanjut mengenai Top TerbaikRumah Mini Ultrasonik Ozon Buah dan Sayuran Pensteran Pembasmian Pembersih Mesin PembersihItulah mesra alam, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/vegetable-fruit-sterilizer-cleaner-washer.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen