Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Lingo untuk memahami lebih lanjut dengan pasaran pembersih udara China

Lingo untuk memahami lebih lanjut dengan pasaran pembersih udara China

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-22      Asal:https://www.olansichina.com/

Lingo untuk memahami lebih lanjut dengan pasaran pembersih udara China

Lingo untuk memahami lebih lanjut dengan pasaran pembersih udara China

TheChina Air Purifiers.Pasaran disusup dengan banyak produk. Atas sebab ini, adalah perkara biasa untuk mendapatkan sedikit keliru dalam proses pemilihan. Memahami Lingo yang digunakan dalam pasaran ini dapat membantu dalam proses membuat keputusan. Pembersih udara keseluruhan Olanssi adalah beberapa yang terbaik yang terdapat di pasaran hari ini; Ia membantu untuk mengetahui apa yang mereka kira-kira jika seseorang memilih pilihan yang paling sesuai untuk keperluan khusus mereka.

Pembekal Pembersih Air Olansi (18)

Terdapat beberapa istilah yang perlu difahami dan diambil kira. Pembersih udara rumah terbaik harus dapat membersihkan udara di dalam bilik atau rumah dengan berkesan. Ini hanya boleh dicapai jika pilihan terbaik dibuat.


Mikron:

Ini merujuk kepada satu juta satu meter. Ia dipanggil mikron atau mikrometer. Ia datang dengan simbol m. Unit ini biasanya digunakan untuk menggambarkan saiz zarah dari segi pengukuran yang penapis tertentu yang digunakan dalam pembersih udara dapat menangkap.

Terdapat beberapa perbandingan yang dapat membantu dalam memahami saiz zarah dalam mikron.

Zarah yang dapat dilihat oleh mata manusia adalah sekitar 50m

• Rambut manusia boleh 30-120m

• Pollen adalah 10m

• Zarah yang boleh dihidupkan boleh sehingga 10m atau kurang

• Virus adalah sekitar .003m

• bakteria .3 m


Zarah yang dihirup

Ini merujuk kepada bahan udara yang bernilai 10m atau lebih kecil. Zarah-zarah boleh memasuki paru-paru dan menyebabkan isu kardiovaskular dan pernafasan pada manusia.


CADR.

Ini bermakna kadar penghantaran udara yang bersih. Sistem ini telah digunakan untuk sementara waktu, dan ia mengukur jumlah udara yang dirawat dengan berkesan oleh pembersih udara mudah alih. Penarafan ini terdapat dalam pembungkusan unit dan biasanya mempunyai tiga nombor. Setiap nombor mewakili keberkesanan pembersih dalam menangkap bahan pencemar yang berbeza seperti asap, debunga, dan debu.


Adalah disyorkan untuk mendapatkan pembersih dengan penarafan asap 2/3 terhadap rakaman bilik. Ini bermakna 10 oleh 15 bilik FT. sepatutnya mempunyai pembersih yang mengandungi penarafan 100 atau lebih assuming ketinggian siling adalah 8 kaki.


Olansi Air Purifiers.Mengambil kira sistem CADR kerana ia sangat dihormati.


MERV

Nilai pelaporan kecekapan minimum atau MERV adalah pembangunan untuk mengukur keupayaan penapis untuk memerangkap pencemar zarah seperti debu. Skala penarafan boleh berkisar dari 1-16. 4 adalah penarafan untuk penapis habuk biasa untuk melindungi sistem HAVC. 16 adalah penapis yang berkesan yang dapat menangkap kira-kira 95% daripada semua perkara zarahan. Skala ini tidak menyokong penapis HEPA sejak mereka menilai antara 17-20. Inilah yang menjadikan pembersih udara HEPA begitu berkesan.


Perkara itu adalah bahawa banyak pemilik rumah mungkin tidak memerlukan penapis MERV 16. Ini kerana mereka cenderung untuk menyekat aliran udara, yang mengurangkan kecekapan sistem HAVC. Mereka juga boleh menjadi sangat bising jika digunakan dalam pilihan bilik tunggal dan boleh menggunakan banyak tenaga.

Pembekal pembersih udara olansi (13)

Pembersih udara China datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Olansi Air Purifier meliputi pelbagai jenis, termasuk ion negatif, PM2.5, UVC, dan pembersih udara HEPA. Bandingkan produk dan buat keputusan yang paling bijak. Untuk lebih lanjut mengenai China Air Purifier, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansipl.com/Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen