Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Memilih pembersih udara yang ideal di Filipina yang selamat untuk kanak-kanak dari semua peringkat umur di kelas sekolah

Memilih pembersih udara yang ideal di Filipina yang selamat untuk kanak-kanak dari semua peringkat umur di kelas sekolah

Views:5     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-09-30      Asal:https://www.olansichina.com/

Memilih pembersih udara yang ideal di Filipina yang selamat untuk kanak-kanak dari semua peringkat umur di kelas sekolah

Memilih pembersih udara yang ideal di Filipina yang selamat untuk kanak-kanak dari semua peringkat umur di kelas sekolah

Kualiti udara telah menjadi isu utama, terutamanya di kawasan bandar di mana pencemarannya begitu tinggi.Kekebalan kanak-kanak sangat rendah, sebab itulah mereka paling dipengaruhi oleh perubahan persekitaran, termasuk perubahan kualiti udara.Terdapat bahaya kanak-kanak menjadi asma dan pelbagai kesan lain yang berpunca dari zarah halus, gas, dan bahan kimia.

Pembekal pembersih udara Olansi (5)

Di rumah dengan anak atau anak memilih apembersih udara filipinaharus dilakukan dengan berhati-hati.Penting untuk memastikan bahawa pilihan yang dipilih tidak mengeluarkan gas ozon yang boleh sangat merosakkan.Juga penting untuk memastikan bahawa pembersih yang dipilih dapat mengeluarkan segala jenis gas dan pepejal dari udara.


Bahan pencemar yang paling biasa terdapat di udara dalaman termasuk sebatian organik yang tidak menentu, sulfur dioksida, benzena, dan formaldehid.Mungkin terdapat zarah-zarah ultra halus di udara, termasuk jelaga, asap, alergen tungau debu, virus, bakteria, bulu binatang peliharaan, dan sebagainya.Pilihan yang dipilih mestilah sesuai dengan jenis pencemar yang perlu dikeluarkan dari udara dan pada masa yang sama selamat untuk digunakan di sekitar kanak-kanak.


Jenis penapisan yang perlu diperhatikan

Untuk berada di sisi yang selamat, masuk akal untuk memilih pilihan dengan penapisan kimia dan HEPA.Biasanya, walaupun pembersih udara HEPA yang baik mungkin bukan yang terbaik dan tidak dapat menangani penyingkiran zarah pepejal dengan berkesan.Ia mungkin tidak memusnahkan gas kimia, yang sangat merosakkan sistem pernafasan, terutama pada anak-anak.


Masuk akal untuk mencari pembersih udara Olansi yang menggabungkan penapisan kimia dan penapisan HEPA.Ini memastikan bahawa pembersih udara menangkap gas dan pepejal juga.


Udara apa yang terdedah kepada bayi?

Sementara pembersih udara HEPA danPembersih udara UVCboleh menjadi hebat dalam membersihkan udara, perlu diketahui bahawa sumber pencemaran dapat dihilangkan dari rumah bahkan sebelum memasang sistem pembersihan udara.Semua bahaya udara di dalam rumah perlu dikenal pasti dan dihapuskan sepenuhnya kerana boleh membahayakan anak-anak.


Terdapat alat ujian yang dapat memudahkan ujian udara dalaman untuk mengetahui jenis pencemar di dalamnya.Dengan mengetahui sumber racun, mengawalnya menjadi lebih mudah, dan menjadi mungkin untuk mewujudkan rumah yang sangat sihat untuk anak-anak dan keluarga secara keseluruhan.


Langkah berjaga-jaga

Sebilangan besar pembersih udara murah sering dilengkapi dengan penapis HEPA yang kurang standard.Mereka dipasarkan dengan tuntutan yang hanya bersifat teori dan tanpa ujian yang tepat.


Sebilangan besar tuntutan mengenai kecekapan tidak memperhitungkan kebocoran yang mungkin berlaku antara bingkai penapis dan perumahan.Atas sebab ini, kualiti udara sangat terganggu.

Pembekal pembersih udara Olansi (11)

Penyelesaian terbaik adalah bekerjasama dengan syarikat pembersih udara Filipina yang terkenal.Pembersih udara Olansi telah bertahan dalam ujian masa.Pengilang pembersih udara ini telah berada di pasaran selama lebih dari satu dekad sekarang dan menawarkan beberapa penyelesaian terbaik untuk memastikan anak-anak tetap selamat dalam persekitaran rumah.pembersih udara di Filipinaselamat untuk kanak-kanak dari semua peringkat umur di kelas sekolah, anda boleh berkunjung keOlansi Chinadihttps://www.olansichina.com/untuk maklumat lebih lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen