Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Menggunakan pembersih udara terbaik China untuk mengeluarkan asap tangan kedua dan asap rokok

Menggunakan pembersih udara terbaik China untuk mengeluarkan asap tangan kedua dan asap rokok

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-12-09      Asal:https://www.olansichina.com/

Menggunakan pembersih udara terbaik China untuk mengeluarkan asap tangan kedua dan asap rokok

Menggunakan pembersih udara terbaik China untuk mengeluarkan asap tangan kedua dan asap rokok

Merokok tidak pernah sihat, dan telah dikenalpasti bahawa walaupun asap rokok memberi kesan kepada kita dalam banyak cara. Walaupun dengan pengetahuan ini, terdapat banyak perokok di dunia hari ini, dan industri tembakau masih berfungsi dengan baik. Tembakau boleh menyebabkan kanser, tetapi satu perkara yang perlu diperhatikan ialah asap yang kedua juga agak berbahaya.

Olansi China Air Purifier Factory (2)

Apa ini

Asap tangan kedua merujuk kepada asap arus perdana yang dihembuskan oleh perokok Cigar, rokok, atau paip. Terdapat juga shadtream merokok yang berlaku lebih berbahaya daripada yang dahulu. Ini disebabkan oleh kehadiran zarah-zarah kecil yang boleh diserap oleh sel-sel manusia dengan mudah. Asap sidestream adalah karsinogenik, dan ia harus dielakkan dengan segala cara. Inilah sebabnya mengapa orang harus mengelak dari bilik di mana perokok menghembus asap tembakau atau bilik di mana tembakau dibakar.


Asap tangan kedua adalah merokok pasif. Di sinilah seseorang yang tidak merokok atau tidak merokok secara tidak sengaja terdedah kepada asap. Asap jenis ini sangat berbahaya.


Asap dan Kesihatan Kedua

Asap kedua adalah berbahaya, sama seperti asap pertama. Asap jenis ini mendedahkan individu kepada banyak bahan kimia, yang sebahagiannya boleh menyebabkan kanser. Ini bermakna bahawa tidak menjadi perokok tidak menghapuskan bahaya yang berkaitan dengan merokok. Masih ada bahaya untuk membangunkan kanser paru-paru apabila terdedah kepada asap terpakai. Kanser lain yang disebabkan oleh merokok termasuk sinus basal, rektum, pundi kencing, pharynx, laring, payudara, perut, dan kanser otak. Bahaya ini juga terdapat pada kanak-kanak, dan mereka boleh mendapatkan tumor otak, kanser hati, limfoma, dan leukemia.


Isu kardiovaskular

Terdapat isu utama yang berkaitan dengan penyedutan asap tembakau secara tidak sengaja, yang merupakan kesan buruk yang boleh dimiliki pada sistem kardiovaskular manusia. Ini boleh menyebabkan stroke serta penyakit jantung yang lain.


Apabila bukan perokok terdedah kepada asap kedua, mereka mempunyai peluang 30 peratus untuk mendapatkan penyakit yang berkaitan dengan hati. Dengan asap seperti ini, terdapat juga risiko strok. Lebih 8000 kematian strok telah dikaitkan dengan asap yang terpakai.


Berurusan dengan asap terpakai

Dengan kemajuan teknologi semasa, berurusan dengan bahan pencemar telah menjadi lebih mudah. Adalah penting untuk mengalihkan bilik dan berhenti merokok sama sekali. Ia juga penting untuk menjauhkan diri daripada perokok. Sekiranya keadaan sedemikian tidak dapat dielakkan di rumah, melabur dipembersih udara olansi terbaikadalah idea yang baik. Sesetengah penyelesaian boleh membantu menangani asap bekas dan menjaga udara bersih dan selamat.


Olansi telah berada di pasaran untuk sementara waktu, dan mereka membuat beberapa pembersih udara terbaik, termasuk UVC Air Purifiers dan HEPA Air Purifiers. Dengan memilih pengeluar pembersih udara terbaik, anda dijamin fungsi dan kualiti.

Pembekal Pembersih Air Olansi (14)

Terdapat banyak pembekal pembersih udara hari ini tetapi menangani jaminan peniaga yang sah yang anda dapatkan peranti asal dari olansi. Tidak semua kilang pembersih udara mampu mencipta yang terbaik. Bekerja dengan pengeluar yang dipercayai adalah satu-satunya cara untuk menangani asap bekas apabila keadaan sedemikian tidak dapat dielakkan. Untuk lebih lanjut mengenai penggunaanpembersih udara terbaik chinaUntuk mengeluarkan asap tangan kedua dan asap rokok, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen