Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Meningkatkan kualiti udara dalaman oleh pembersih udara penapis H14 HEPA dan sama ada pembersih udara rumah bekerja

Meningkatkan kualiti udara dalaman oleh pembersih udara penapis H14 HEPA dan sama ada pembersih udara rumah bekerja

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-18      Asal:https://www.olansichina.com/

Meningkatkan kualiti udara dalaman oleh pembersih udara penapis H14 HEPA dan sama ada pembersih udara rumah bekerja

Meningkatkan kualiti udara dalaman oleh pembersih udara penapis H14 HEPA dan sama ada pembersih udara rumah bekerja

Terlepas dari jenis pembersih udara yang dipilih untuk rumah, pemeliharaan tetap adalah penting. Tidak kira sama ada ia adalah pembersih udara penapis H14 HEPA, pembersih udara UVC, pembersih udara PM2.5, pembersih udara ion negatif, ataupembersih udara desktop., terdapat pelbagai perkara yang perlu dilakukan untuk memastikan ia kekal dalam keadaan kerja yang terbaik.


Terdapat beberapa pembersih udara rumah yang mempunyai penapis tetap atau penapis yang boleh diganti. Namun yang lain menanggung gabungan kedua-dua penapis itu, dan mereka perlu mengekalkan kerap. Ini memastikan bahawa pembersih udara rumah kekal dalam keadaan kerja yang terbaik pada setiap masa.

Pembekal Pembersih Air Olansi (16)

Meningkatkan kualiti udara

Tidak kira sama ada isi rumah mempunyai pembersih udara atau tidak, adalah penting untuk menggunakan kaedah yang berbeza yang meningkatkan kualiti udara. Seseorang perlu:

• Vakum kerap: Kebanyakan pembersih udara tidak dapat mengendalikan alergen yang besar. Ini termasuk rambut haiwan peliharaan dan hama habuk. Ini menetap di atas karpet dan perabot melainkan mereka diagihkan semula ke udara apabila terganggu. Sesetengah vakum adalah HEPA yang diperakui dan boleh digunakan pada perabot dan lantai untuk pembersihan menyeluruh.

• Pasang peminat ekzos di dalam kawasan dapur. Ini adalah cara yang baik untuk menghapuskan bau dan asap yang berbeza. Peminat ini perlu diperkenalkan di bilik dobi dan bilik mandi juga.

• Jangan merokok di dalam rumah. Ini mengurangkan pencemaran asap. Kita perlu mengelakkan kebakaran kayu dan membakar lilin di dalam rumah juga. Melakukan ini menghapuskan banyak bahan pencemar dalam rumah.

• Ventilasi: Ini melibatkan membuka pintu dan tingkap apabila udara bagus dan bersih. Apabila udara luar kering dan bersih, ia dapat meningkatkan kualiti udara dalaman dengan ketara. Apabila alahan seperti debunga adalah isu, ia membantu menjalankan penghawa dingin atau menggunakan sistem penyejukan udara yang dipaksa bersama-sama dengan penapis udara untuk menangani isu itu.

• Mengurangkan penggunaan kimia: Adalah penting untuk mengurangkan penggunaan kimia, terutamanya produk kimia pembersihan yang berat. Elakkan menyimpan perkara seperti racun serangga, gam, dan cat di atau berhampiran tempat tinggal.


Adakah pembersih bekerja

Pembersih udara rumah.Jadikan janji-janji yang hebat, dan ini adalah yang menarik kegunaannya untuk membeli mereka. Ini adalah peralatan yang direka untuk membersihkan udara di dalam rumah dan menghapuskan kekotoran yang berbeza seperti haiwan kesayangan, debu, asap, dan bau. Udara dalaman boleh mempunyai tahap pencemar yang berbeza. Kadang-kadang, ini boleh menjadi lebih tinggi, seperti yang di luar rumah. Apabila bencana alam hits atau kawasan mempunyai tahap pencemaran yang tinggi, sesetengah pembersih udara rumah boleh sangat membantu dalam membersihkan udara dengan berkesan.

Apabila pencemaran berada di luar, tidak banyak yang perlu dibimbangkan kerana hilangnya dengan masa. Adalah mungkin untuk mempunyai gejala asma atau sinusitis dan alergi. Batuk dan selesema adalah perkara biasa dengan pencemaran luar. Adalah mungkin untuk mendapatkan sakit kepala juga terutamanya jika terdapat asap yang tebal. Dalam kes sedemikian, orang dengan COPD dan asma mungkin mempunyai lebih banyak implikasi daripada yang sihat.

Pembekal Pembersih Air Olansi (17)

Dengan memilihnyaPembersih udara terbaik China, ia menjadi mungkin untuk meneutralkan ancaman yang berbeza yang ditimbulkan oleh aktiviti dalaman dan pencemaran udara. Pembersih udara Olansi menjadi beberapa pembersih udara rumah terbaik yang terdapat di pasaran hari ini. Untuk lebih lanjut mengenai H14 HEPA Penapis Air Purifier, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansipl.com/Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen