Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pemahaman H14 HEPA benar pembersih udara dan mengapa mereka yang besar untuk rumah pembersihan udara

Pemahaman H14 HEPA benar pembersih udara dan mengapa mereka yang besar untuk rumah pembersihan udara

Views:2     Pengarang:China Air Purifier Manufacturer     Masa Terbitkan: 2022-01-24      Asal:https://www.olansichina.com/

Pemahaman H14 HEPA benar pembersih udara dan mengapa mereka yang besar untuk rumah pembersihan udara

Pemahaman H14 HEPA benar pembersih udara dan mengapa mereka yang besar untuk rumah pembersihan udara

H14 penapis HEPA benar adalah yang terbaik untuk penapisan udara dan ia adalah teknologi yang paling maju boleh didapati hari ini. penapis HEPA benar boleh membuat perbezaan yang besar di dalam rumah, dan mereka boleh membersihkan udara dengan cara yang hebat.


penapis HEPA yang sangat popular di peranti sepertipembersih udara. Ia digunakan untuk memastikan tahap pembersihan yang paling tinggi dicapai. Mereka juga boleh digunakan dalam alat-alat yang berbeza yang memerlukan udara untuk ditapis atau yang penapis udara.

Olansi Air Purifier Supplier (3)

Pengertian HEPA

HEPA adalah singkatan untuk kecekapan tinggi zarahan udara. Ini jenis penapis udara berpegang kepada standard kecekapan terbaik sejauh penapisan berkenaan. Ia membantu untuk menyedari bahawa ada begitu banyak pengeluar penulen udara yang produk label sebagai HEPA. Walau bagaimanapun, terdapat perbezaan yang besar dengan produk yang dilabel sebagai gaya HEPA, jenis HEPA, HEPA seperti, atau hanya HEPA. Satu lagi perkara yang biasa adalah label HEPA 99percent. Beberapa jangka pengeluar penapis mereka sebagai HEPA, tetapi mereka belum diuji.


Memilih sebuah syarikat pembersih udara yang baik china adalah satu-satunya cara yang dapat berakhir dengan peranti terbaik pada akhir hari. Jenama seperti penapis Olansi penggunaan True HEPA, dan itulah apa yang membuatkan mereka begitu unggul. Tidak semua kilang-kilang pembersih udara membuat yang terbaik peranti berkualiti.


asal

penapis HEPA pertama kali digunakan semasa Perang Dunia II oleh Jerman. Penapis digunakan dalam topeng gas Jerman, dan pengeluaran besar-besaran yang sama mula kemudian. penapis HEPA benar telah digunakan untuk mengendalikan bahan radioaktif sebelum pendaftaran dan pengkomersilan yang sama.


Bagaimana ia berfungsi

HEPA filter kerja dengan menangkap semua jenis zarah yang masuk ke dalam alat-alat penapisan. Kebanyakan peranti menggunakan kipas untuk menghisap di udara dan kemudian menapis sebelum ia dilepaskan. Apabila zarah masuk ke dalam sistem, penapis menangkap mereka dan menghalang mereka daripada mendapat kembali ke udara. Penapis terbaik boleh menangkap kebanyakan zarah bawaan udara sehingga saiz 0.3 mikron.


Zarah ditangkap dengan cara yang berbeza apabila mereka masuk ke dalamHEPA pembersih udara. Ini termasuk kesan langsung. Ini adalah di mana zarah hanya tekan penapis, dan mereka tetap di sana.

China Olansi Air Purifier Manufacturer (76)

Cara lain adalah penapisan. Ini berlaku apabila zarah yang berlaku untuk menjadi sedikit lebih besar daripada jurang pada penapis, dan mereka tersekat. Pemintasan adalah cara lain di mana zarah kecil boleh melalui penapis tetapi kemudian tersekat di sebelah.


Penyebaran adalah cara lain bahawa zarah-zarah kecil terjebak. Sesetengah zarah adalah ultrafine dan cahaya. Ini bergerak sangat cepat, tetapi apabila mereka sampai ke pembersih, mereka terjebak.


Pembersih udara China datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Olansi telah mencipta beberapa pembersih terbaik selama lebih dari satu dekad. Pembersih udara Olansi telah diuji dan dicuba dalam tetapan yang berbeza, dan mereka bekerja dengan baik. Kilang Udara Purifier menggunakan teknologi terkini untuk mewujudkan beberapa pembersih yang paling berkesan dan boleh dipercayai yang boleh didapati di pasaran. Untuk lebih lanjutH14 Benar HEPA Air Purifiersdan mengapa mereka hebat untuk pembersihan udara rumah, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen