Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Pembersih Udara Hepa Terbaik Untuk Penghapusan Asap Kebakaran dan Asap Rokok Kanada pada tahun 2021 Dan 2022

Pembersih Udara Hepa Terbaik Untuk Penghapusan Asap Kebakaran dan Asap Rokok Kanada pada tahun 2021 Dan 2022

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-09-15      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih Udara Hepa Terbaik Untuk Penghapusan Asap Kebakaran dan Asap Rokok Kanada pada tahun 2021 Dan 2022

Pembersih Udara Hepa Terbaik Untuk Penghapusan Asap Kebakaran dan Asap Rokok Kanada pada tahun 2021 Dan 2022

Terdapat banyak persoalan mengenai asap api liar sejak kebelakangan ini.Sebagai contoh, beberapa orang biasanya bertanya apakah mereka dapat diuruskan olehpembersih udara.Jawapan untuk soalan ini adalah ya, pembersih udara berkesan untuk menangkap asap seperti itu.Ini dimungkinkan kerana penapis HEPA mereka yang sangat berkesan dalam menangkap zarah halus yang sekecil 0,03micro.Sudah tentu, asap dalam kebakaran telah diketahui mengandungi antara 0,4 dan 0,7 mikro.Ini menjadikan penapis sangat baik dalam proses pembersihan udara seperti itu.

Pembekal Pembersih Udara Olansi A1 (1)

Inilah yang harus anda ketahui

Fakta bahawa alat-alat ini dikatakan berkesan untuk menghilangkan asap api tidak bermaksud anda harus pergi dan membeli pembersih udara yang terdapat di pasaran.Sebagai contoh, anda tidak boleh membeli alat pembersih udara China tanpa kajian mendalam untuk mengetahui sama ada ia berkesan untuk asap api atau tidak.


Sangat penting untuk membeli dari pengeluar pembersih udara yang ideal yang dapat memenuhi keperluan anda.Catatan ini akan menunjukkan kepada anda semua pembersih udara yang berbeza yang dapat membantu asap api.Pilih dari senarai ini dan anda dijamin akan merasai kelebihan pembersih udara.


Honeywell HPA030

IniPembersih udara Chinaadalah salah satu yang terbaik untuk menangkap asap api dengan cara yang paling berkesan.Dengan reka bentuknya yang ramping, anda dapat yakin bahawa ruang akan dijimatkan.Sekiranya anda mempunyai bilik yang besar, peranti ini boleh menjadi sempurna.Sebagai contoh, ia dapat membersihkan asap di ruang yang berukuran hingga 150 kaki persegi.Selain daripada asap api, ia juga sangat berkesan untuk menghilangkan debu, VOC dan bau.


Oleh kerana kilang pembersih udaranya terletak di China, ia sangat menjimatkan kos.Dalam 60 minit, peranti ini dapat membersihkan udara sekitar 4-5 kali.Asap kebakaran telah diketahui menyebabkan banyak kerosakan kesihatan.Ini mungkin penyakit paru-paru, kesukaran bernafas dan lain-lain.Anda berpeluang menyingkirkannya hari ini dengan menggunakan Honeywell HPA030.Ini adalah satu pengeluar pembersih udara yang tahu apa yang diperlukan untuk menghasilkan peranti terbaik.


Beberapa faedahnya adalah:

• Ia dilengkapi dengan penapis karbon aktif dan penapis HEPA untuk penyaringan yang betul

â € ¢ Ia mempunyai kira-kira 4 tahap pembersihan

• Terdapat penunjuk perubahan penapis

• Penapis senang dijaga dan diganti

• Dan banyak lagi


RabbitAir MinusA2

RabbitAir MinusA2 adalah pembersih udara premium yang diperlukan oleh semua orang.Bukan hanya untuk pengurusan asap tetapi juga zarah-zarah udara berbahaya lain yang mampu menyebabkan ketidakselesaan di rumah dan pejabat.Inipengeluar pembersih udaratelah terbukti sangat dipercayai.Walaupun mempunyai kilang pembersih udara di Korea, ia adalah jenama global.Apabila anda bercakap mengenai pembekal pembersih udara yang tahu bagaimana membina alat yang menarik perhatian, ini menandakan semua kotak.RabbitAir MinusA2 hadir dengan salah satu reka bentuk paling bergaya yang pernah anda dapati di antara pembersih udara.


Proses penyaringan tahap 6 memungkinkan asap api liar dapat ditangkap dengan mudah.Ia juga dilengkapi dengan penyaring yang disesuaikan yang membantu memerangkap spora acuan, bakteria udara, virus dan zarah berbahaya lain di udara.Ia dapat membersihkan bilik seluas 700 kaki persegi tanpa kerumitan.Ini melibatkan penangkapan 99.97% zarah berbahaya.


Sebilangan faedahnya adalah

• Ia dilengkapi dengan sambungan Wi-Fi

• Ia dapat membersihkan bilik yang berukuran hingga 700 kaki persegi

• Asap api, bahan kimia, gas dan bau rumah lain dapat ditangkap dengan mudah

• Ia dapat dipasang di dinding anda untuk menjimatkan ruang

â € ¢ Tahap pembersihan udaranya kira-kira 6 - prefilter, filter carbon activated, ionizer pilihan, filter BioGS HEPA dan lain-lain


Medify Air MA-112

Medify Air MA-112 adalah pembersih udara China yang dapat membuat perbezaan dalam menghilangkan asap api.Ia adalah pengeluar pembersih udara dipercayai yang memahami cara menghasilkan peranti dengan ciri generasi moden dan baru.Sama ada anda berusaha untuk menghilangkan asap dari api, rokok atau apa sahaja, pembersih udara ini pasti akan memenuhi dan memenuhi keperluan anda.Ia juga berkesan untuk menghilangkan bau, debunga, alergen dan zarah lain.


Ini adalah pembersih udara China yang cukup kuat yang membawa penyucian udara dan penapisan ke tahap yang lain.Ini adalah jenama yang popular walaupun mempunyaikilang pembersih udaraberada di China.Peranti ini sangat kuat sehingga dapat membersihkan ruangan yang berukuran sekitar 2500sqft.Ini menjadikannya sempurna untuk ruang yang besar.Selagi anda konsisten mengganti penapisnya setiap 4 bulan, ia akan memberikan anda prestasi yang optimum.Tidak perlu berusaha membuat tekaan mengenai penggantian tersebut kerana mempunyai indikator.


Beberapa faedahnya adalah:

• Ia dilengkapi dengan kelajuan 4fan

• Ia mempunyai reka bentuk yang sangat anggun

• Struktur pengambilan udara ganda memastikan penapisan lebih cepat dan berkesan

• Ia sangat sunyi ketika bekerja

• Dan banyak lagi


Pembersih udara Olansi

Ada sesuatu yang menjadikan pembersih udara Olansi istimewa antara lain dalam senarai ini.Ini adalah kenyataan bahawa selain dapat menangkap asap api dengan mudah, ia dilengkapi dengan beberapa ciri pintar untuk menjadikan kehidupan lebih selesa bagi pengguna.Memandangkan reputasi dan sejarah syarikat, mudah untuk disimpulkan bahawa ini adalah pembekal pembersih udara yang tepat untuk anda.K15-nya telah dirancang untuk pelbagai masalah berkaitan dengan zarah-zarah bawaan udara.


Ia adalahPembersih udara Chinayang dapat membantu anda melawan asap api.Ini mungkin berlaku kerana proses penyaringan 6 peringkatnya.Walaupun kecekapannya dalam membersihkan udara, anda akan mendapati bahawa ia sangat tenang ketika bekerja.Beberapa yang dapat dibuang juga adalah kuman, virus, bakteria, bau binatang peliharaan, asap tembakau, TVOC, benzena, bau minuman, dan formaldehid.


Beberapa faedah utama pembersih udara Olansi adalah:

• Pembersihan udara yang berkesan untuk menghilangkan kebakaran liar

• Petunjuk kualiti udara

• Ia dapat dikendalikan dengan mudah

• Terdapat alat kawalan jauh

â € ¢ Ia menggunakan kuasa yang sangat rendah untuk berfungsi

Pembekal Pembersih Udara Olansi A1 (5)

Kesimpulannya

Berdasarkan perincian di atas, dapat dilihat bahawa anda dapat dengan mudah menghilangkan asap api dengan menggunakan alat pembersih udara yang sangat dipercayai.Dengan pilihan di atas, anda akan mudah memilih pengeluar pembersih udara yang terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah tersebut.Untuk maklumat lanjutpembersih udara hepa terbaikuntuk merokok di Kanada dan penghilang asap rokok pada tahun 2021 dan 2022, anda boleh berkunjung keOlansi Chinadihttps://www.olansichina.com/products.htmluntuk maklumat lebih lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen