Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pembersih udara hepa bilik darjah sekolah mudah alih terbaik untuk virus COVID dan tinjauan pengguna acuan di USA 2021

Pembersih udara hepa bilik darjah sekolah mudah alih terbaik untuk virus COVID dan tinjauan pengguna acuan di USA 2021

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-09-16      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih udara hepa bilik darjah sekolah mudah alih terbaik untuk virus COVID dan tinjauan pengguna acuan di USA 2021

Pembersih udara hepa bilik darjah sekolah mudah alih terbaik untuk virus COVID dan tinjauan pengguna acuan di USA 2021

Implikasi kesihatan terhadap acuan agak menakutkan.Ini mungkin kulit gatal atau mata, mengi, kulit merah, mata merah dan pemadat.Sekiranya anda menjadi mangsa masalah ini, ada kemungkinan anda dapat menghabiskan lebih banyak daripada yang diperlukan.Kajian menunjukkan bahawa jika anda asma, anda boleh bertindak balas terhadap acuan.Intinya untuk semua ini adalah hakikat bahawa acuan berpotensi untuk mendatangkan malapetaka di dalam badan anda.Pada masa ini, sangat penting untuk mula mencari penyelesaian yang terbukti yang membolehkan anda menghilangkannya.

Pembersih Udara Desktop Olansi A4 Pro (13)

Bagaimana pembersih udara dapat membantu

Untuk membuang acuan, tidak ada penyelesaian lain yang lebih baik daripada menggunakan pembersih udara.Anda boleh memutuskan untuk menggunakan aPembersih udara Chinaatau bahkan melindungi pembekal pembersih udara yang lain.Selagi anda berurusan dengan pengeluar pembersih udara yang terbukti, acuan dapat dijaga dengan mudah di tempat anda.


Catatan ini akan mendedahkan beberapa pembersih udara terbaik untuk menghilangkan acuan.Sekiranya anda mempunyai ruang kecil atau besar, baca butirannya dari awal hingga akhir.Ini kerana selalu ada sesuatu untuk anda.


Vornado PCO575DC

Sekiranya ada satu perkara yang telah dibuktikan oleh Vornado selama bertahun-tahun, ini adalah hakikat bahawa ia memahami cara membuat peranti yang asli dan boleh dipercayai.Pengilang pembersih udara ini adalah perjanjian sebenar dan mempunyai banyak bukti untuk ditunjukkan.Perkara terakhir yang ingin anda lakukan ialah menggunakan pembersih udara kentang dalam memerangi acuan.Ia tidak akan berjaya seperti yang diharapkan.Vornado adalah syarikat yang mempunyai kilang pembersih udara di Amerika Syarikat.


Vornado PCO575DC dilengkapi dengan 3 penapis penting - penapis karbon aktif, penapis HEPA dan penapis cahaya UV.Sama ada anda ingin memerangkap acuan atau zarah lain seperti habuk, bulu, bulu atau asap, pembersih udara ini sangat berkesan.Juga, ia juga bagus untuk memecah VOC (sebatian organik yang tidak menentu) menjadi molekul yang tidak berbahaya seperti CO2 dan H2O.Adalah wajar untuk mengatakan bahawa lapisan penapisannya telah dibina dengan kukuh.Ini bermaksud ia dapat bertahan dalam jangka waktu yang sangat lama sebelum penggantian diperlukan.


Sebilangan faedahnya adalah

• Ia dilengkapi dengan kipas yang sangat kuat yang membersihkan udara dengan sempurna

â € ¢ Kedudukannya dari segi perubahan per jam sangat tinggi.Sebagai contoh, ia dapat membersihkan ruang anda lebih dari 10 kali dalam 60 minit

• CADR untuk habuk, asap, dan debunga masing-masing adalah 175cfm, 166cfm, dan 192cfm

â € ¢ Ia mempunyai petunjuk untuk penggantian penapis


Germguardian AC9200WCA

Untuk pembunuhan acuan di ruang angkasa, Germguardian AC9200WCA dianggap sebagai salah satu pembersih udara tertua dan paling berkesan.Sama seperti peranti yang disebutkan di atas, Amerika Syarikat adalah tempat kilang pembersih udaranya berada.Oleh itu, ia bukanPembersih udara China.Salah satu sebab yang membuatnya menonjol antara lain di pasaran adalah teknologi penyaringannya.Ini bukan hanya berdasarkan cahaya UV-C tetapi banyak pengguna mendapati ia lebih hebat daripada peranti lain.Pembekal pembersih udara ini semestinya patut dicuba.

Apabila bahan kimia dan acuan dihapuskan, anda pasti akan mendapat nilai wang yang baik dari pengeluar pembersih udara yang dipercayai ini.Tahap / fasa penapisan berdasarkan 3 proses.Ini adalah cahaya UV-C, karbon aktif dan penapis HEPA.Ini menjadikannya berkesan untuk menangkap cendawan, virus dan jamur.


Beberapa faedahnya adalah:

• Ia dilengkapi dengan 3 tetapan kelajuan untuk kemudahan anda

âCahaya UV-Cnya sangat berkesan

• Mudah dibawa dari satu tempat ke tempat lain kerana pegangannya

• Ia boleh digunakan di ruang sederhana dan besar

â Reka bentuknya sangat ringkas


Perakonyx

Kebanyakan orang percaya bahawa Silveronyx adalah pembersih udara China yang tidak benar.Ini kerana kilang pembersih udaranya boleh didapati di AS.Pengilang pembersih udara ini telah berjaya membina reputasi untuk menghantar produk berkualiti tinggi dengan harga yang rendah.Peranti ini adalah contoh khas bagaimana ia dapat memenuhi keperluan dengan cara yang paling berkesan.Untuk menangkap cetakan serta virus, sangat sedikit syarikat di luar sana yang dapat menandingi apa yang ditawarkan oleh jenama ini.


Perlu disebutkan bahawa ciri-cirinya sangat mengagumkan.Ia mempunyai kira-kira 5 tahap pembersihan untuk memastikan udara anda dibersihkan dari zarah-zarah udara yang berbahaya dan berbahaya.Ini adalah penapis mesh, kartrij penapis, penapis H13 HEPA, cahaya UV dan penapis karbon aktif.Dengan semua kombinasi ini, anda boleh yakin bahawa sekitar 99.97% zarah berbahaya akan disingkirkan.Ia dapat menghilangkan acuan, asap, habuk, alergen, serbuk sari, bau dapur dan banyak lagi.


Sebilangan faedahnya adalah

• Sangat sesuai untuk bilik besar (500sqft)

• Ia dilengkapi dengan sensor untuk penyesuaian aliran udara

• Teknologi pemurnian premium

• Fungsi dan ciri yang mudah digunakan

• Petunjuk untuk pertukaran penapis

Pembersih udara Olansi (K15)

Pembersih udara Olansidibuat di China.Ini mungkin salah satu alat yang paling dipercayai yang boleh anda dapatkan untuk membunuh jamur dan juga virus.Pada masa kini, kebanyakan pembersih udara dikhususkan di satu kawasan atau kawasan lain.Ada yang boleh membunuh bakteria dan virus.Namun, mereka tidak akan berkesan dalam memerangi asap dan debu.Walaupun tidak ada salahnya menggunakan pembersih udara seperti itu, anda terhad dengan cara tertentu.


Inilah sebabnya mengapa anda memerlukan peranti yang sangat fleksibel seperti pembersih udara Olansi.Sebagai contoh, ia dapat menghilangkan cetakan, bau binatang peliharaan, VOC, benzena, debu, asap, bakteria, virus, alergen, serbuk sari dan banyak lagi.Anda dapat melihat bahawa ia adalah pembersih udara China yang lengkap.


Beberapa faedahnya adalah:

• Bunyi rendah semasa bekerja

• Reka bentuk yang bergaya untuk menjadikan ruang anda kelihatan menarik

• Pengendalian yang mudah

• Teknologi penapisan yang berkesan

• Ciri pintar untuk keselesaan anda

• Dan banyak lagi

Pembekal Pembersih Udara Olansi (7)

Kesimpulannya

Berdasarkan pelbagai alat pembersih udara yang telah dinyatakan di atas, ada sebab untuk mempercayai bahawa anda hanya beberapa langkah untuk melindungi pembekal pembersih udara yang boleh dipercayai.Sekiranya anda memerlukan pembersih udara China, pembersih udara Olansi akan terbukti hebat. Untuk lebih lanjut mengenai bilik darjah sekolah mudah alih terbaikhepa pembersih udarauntuk tinjauan virus COVID dan laporan pengguna acuan di AS 2021, anda boleh berkunjung ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/air-purifier.htmluntuk maklumat lebih lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen