Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pembersih udara terbaik untuk haiwan kesayangan dengan penapis yang boleh dibasuh dan penapis hospital h14 hepa gred hospital

Pembersih udara terbaik untuk haiwan kesayangan dengan penapis yang boleh dibasuh dan penapis hospital h14 hepa gred hospital

Views:10     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-09-05      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih udara terbaik untuk haiwan kesayangan dengan penapis yang boleh dibasuh dan penapis hospital h14 hepa gred hospital

Pembersih udara terbaik untuk haiwan kesayangan dengan penapis yang boleh dibasuh dan penapis hospital h14 hepa gred hospital

Adakah anda tahu bahawa haiwan yang mampu menyebabkan pencemaran udara di rumah anda? Ini berlaku apabila mereka keluar. Apabila mereka kembali, mereka boleh membawa alergen dan kotoran ke rumah yang boleh membuktikan sangat berbahaya. Ini mungkin mengapa anda perlu merendahkan hakpengilang pembersih udara.yang boleh membantu menyelesaikan isu tersebut. Rambut anjing mempunyai potensi untuk menarik alergen dalaman seperti habuk, spora acuan dan debunga. Mungkin anda telah cuba mematuhi semua amalan kebersihan yang terbaik tanpa sebarang kejayaan. Tidak perlu bimbang.

Pembekal pembersih olansi udara (11)

Dengan pengeluar pembersih udara yang boleh dipercayai, masalah tersebut tidak lagi akan berpengalaman. Peranti ini mempunyai apa yang diperlukan untuk meningkatkan kualiti udara di rumah anda. Mereka sangat berkesan dan cekap kerana anda akan mengetahui. Sama ada anda akan menggunakan pembersih udara China seperti Olansi Air Purifier atau sesuatu yang lain, satu perkara yang pasti. Inilah hakikat bahawa mereka akan memainkan peranan penting dalam menghapuskan zarah berbahaya di udara yang telah dibawa oleh haiwan kesayangan anda. Baca butiran di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pembersih udara terbaik untuk haiwan kesayangan dengan penapis yang boleh dibasuh.


Pantai Hamilton Trueair

Salah satu bahagian terbaik mengenai pembersih udara ini ialah bagaimana ia telah berjaya memenuhi keperluan. Ia mungkin kelihatan kecil tetapi itu tidak bermakna ruang anda tidak akan dibersihkan dengan teliti. Apabila datang untuk mengeluarkan Dander, sangat sedikit peranti di pasaran dapat membantu anda seperti ini. Ia telah dibina khusus untuk membantu meningkatkan kualiti udara di bilik yang dimasukkan oleh haiwan kesayangan. Selain itu, ia mempunyai penapis kekal yang boleh anda gunakan berulang kali. Secara ringkas, ia boleh diguna semula. Selain daripada haiwan kesayangan, ia juga sesuai untuk penyingkiran debunga, debu, dan alergen.


Kilang pembersih udara syarikat ini terletak di Amerika Syarikat. Ia telah berjaya meninggalkan kesan yang tidak dapat dilupakan kepada pengguna sejak kebelakangan ini dengan beberapa ciri hebat. Peranti ini sangat disyorkan apabila anda mempunyai ruang yang mengukur sehingga 140sqft. Salah satu sebab untuk peningkatan populariti di negara yang berbeza adalah kemampuannya. Pengeluar pembersih udara ini berjaya menggabungkan kecekapan dan kemampuan. Berikut adalah beberapa ciri-cirinya:


• Ia datang dengan teknologi pemurnian HEPA

• penapisnya boleh menangkap sehingga 99.97% zarah berbahaya

• Untuk melawan bau peliharaan, ia dilengkapi dengan 2 penapis zeolit ​​karbon (diganti)

• Daripada menggantikan penapis utama, ia hanya perlu dikosongkan

• dan banyak lagi


Allen breathesmart 75i.

Apabila anda membeli pembersih udara ini dan letakkan di ruang anda, anda akan melihat bahawa tidur anda telah bertambah baik. Ini disebabkan peningkatan kualiti udara. Sekiranya anda tidak perasan, majoriti pembersih udara di pasaran hanya berkesan untuk haiwan kesayangan. Walau bagaimanapun, Allen Breathesmart juga berkesan dalam penyingkiran bulu haiwan kesayangan. Mereka tidak akan lagi menyampaikan rumah anda. Ia adalah satu peranti yang dijamin memberi anda nilai wang anda dengan beberapa ciri yang indah. Ia boleh menyingkirkan sehingga 99.97% zarah.


Jangka hayat penapisnya adalah kira-kira 12 bulan. Ini bermakna anda hanya perlu memastikan ia dikekalkan untuk prestasi yang optimum. Selagi ini dilakukan dengan betul, udara anda akan tetap bersih dan sihat. Ini adalah peranti yang benar-benar berkuasa yang boleh membuat perbezaan besar di ruang anda. IaituAir Purifier Factory.berada di Austin, Texas. Syarikat ini telah terbukti menjadi pemberi pembersih udara yang dipercayai selama bertahun-tahun. Beberapa ciri-cirinya ialah:


• Cincin warna LED untuk menunjukkan kualiti udara

• Pengesan kualiti udara dan teknologi sensor

• Kadar penghantaran udara bersih sekitar 347

• Tahap bunyi adalah antara 25dB dan 49dB

• Penggunaan kuasa adalah antara 1.8watt dan 45watts

• dan banyak lagi


Blueir Blue Pure 211+

Untuk semua pencapaian produk Blueir, ini pasti sepatutnya disebutkan di antara beberapa yang terbaik yang dapat membantu di ruang di mana terdapat haiwan kesayangan. Ia adalah pengeluar pembersih udara yang telah membuktikan di luar setiap keraguan yang munasabah apabila ia datang kepada kepercayaan dan kebolehpercayaan. Sama ada haiwan peliharaan peliharaan atau bulu haiwan kesayangan, ini adalah pembekal pembersih udara yang betul untuk merendahkan. Ia menjadikan tugas anda mempunyai udara bersih di sekitar rumah lebih mudah. Anda tidak akan dapat melihat pembersih udara yang menyampaikan dan memenuhi harapan seperti ini.


Ia juga bernilai menyebut fakta bahawa ia datang dengan prefilter yang boleh dibasuh untuk memastikan anda tidak perlu membelanjakan lebih lanjut. Hanya menjalankan rutin penyelenggaraan biasa pada prefilter dan anda baik untuk pergi. Sekiranya anda telah mencari pembersih udara yang sempurna untuk haiwan kesayangan di ruang yang besar, ini boleh membantu. Berikut adalah beberapa manfaatnya:


• Reka bentuknya boleh memastikan 3600 aliran udara

• Ia juga boleh membantu penapisan gas dan zarah

• Prefilter yang boleh dibasuhnya boleh memastikan mudah menangkap haiwan kesayangan

• Ia datang dengan tetapan yang berbeza

• Ia boleh membersihkan ruang yang mengukur sehingga 540sqft

• dan banyak lagi


Olansi Air Purifier (K08)

Olansi Air Purifier.adalah salah satu yang terbaik di kalangan orang lain. Ini adalah kerana bagaimana ia telah dibina dengan teknologi terkini untuk memastikan kualiti udara di ruang anda sihat. Pembersih udara China ini telah mendapat semuanya apabila ia datang kepada ciri-ciri moden. Oleh itu, anda tidak perlu melihat lagi kerana ia dapat memenuhi semua keperluan anda.


Ia sangat berkesan untuk menghapuskan bau yang boleh menjadi hasil daripada bau haiwan kesayangan, bau minuman atau asap tembakau. Juga, ia boleh menghilangkan virus, bakteria dan serbuk. Pembersih udara Olansi sangat berkesan dalam ruang kedua dan besar dan kecil. Beberapa ciri-cirinya ialah:


• Ia mempunyai teknologi sensor bau

• Ia mempunyai 6 peringkat pemurnian

• Ia mempunyai cahaya LED untuk menunjukkan kualiti udara

• Penjanaan bunyi yang agak minimum

• dan banyak lagi

Pengilang Pembersih Air Olansi China (55)

Kesimpulannya

Pembersih udara di atas sangat bagus untuk menguruskan bau haiwan peliharaan dan bau di sekeliling bilik atau pejabat. Ini semua tentang memilihpengilang pembersih udarayang sejajar dengan apa yang anda mahu. Untuk lebih lanjut mengenai pembersih udara terbaik untuk haiwan peliharaan dengan penapis yang boleh dibasuh dan gred hospital H14 HEPA Filter, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen