Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pembersih udara terbaik untuk mengawal VOC bahan kimia rumah tangga berbahaya dan untuk penyingkiran formaldehid

Pembersih udara terbaik untuk mengawal VOC bahan kimia rumah tangga berbahaya dan untuk penyingkiran formaldehid

Views:5     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-10-07      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih udara terbaik untuk mengawal VOC bahan kimia rumah tangga berbahaya dan untuk penyingkiran formaldehid

Pembersih udara terbaik untuk mengawal VOC bahan kimia rumah tangga berbahaya dan untuk penyingkiran formaldehid

Banyak perkara boleh mencemarkan udara dalaman yang kita hirup.Kita mungkin tidak menyedari bahawa bahan pencemar itu ada dalam beberapa kes kerana ia tidak berbau dan mungkin tidak mempunyai reaksi alergi.Walau bagaimanapun, ada keadaan di mana anda dapat menghidu pencemaran dengan betul.Kesannya boleh menjadi besar sekiranya udara tidak disucikan.Ini adalah salah satu sebab mengapaPembersih udara Olansidiciptakan.Ini untuk membersihkan udara dan mengekalkan kesihatan manusia ke tahap terbaik.

Pembekal pembersih udara Olansi (16)

Produk kimia

Ada kalanya orang mempunyai produk kimia di dalam rumah mereka.Tempat ini juga dapat disimpan di ruang bawah tanah, loteng, atau di garasi.Oleh kerana suhu boleh sangat tinggi di tempat-tempat seperti itu, pelepasan gas boleh berlaku, dan wap berbahaya dapat dilepaskan.Gas kemudian dapat meresap melalui dinding dan lantai dan mencari jalan masuk ke kawasan tempat tinggal.


Sebilangan besar pembersih rumah tidak dilengkapi dengan teknologi seperti karbon aktif dan zeolit.Dalam kes sedemikian, bahan pencemar hanya diedarkan ke semua bahagian rumah, yang boleh menjadi perkara yang serius.Ini adalah salah satu sebab mengapa kawalan sumber harus dilakukan dan dilakukan dengan baik.


Apabila saluran dibersihkan, beberapa perkara dapat dilakukan sehingga dilakukan dengan betul.Walau bagaimanapun, jika seseorang berhati-hati tentang bagaimana ia dapat dilakukan, selalu baik untuk mendapatkan bantuan profesional pembersihan saluran untuk menangani hal yang sama.Sebilangan profesional boleh melakukan pembersihan tanpa menggunakan bahan kimia beracun, yang boleh menjadi kelebihan tambahan.


Rumah boleh tercemar oleh racun perosak, bahan kimia kolam, tin petrol, dan bahkan tablet klorin.Cat dan pengencer cat juga boleh menyebabkan pencemaran.Bau bahan kimia ini boleh menjadi hebat, terutama di kawasan tempat ia disimpan.Sebilangan gas yang dikeluarkan boleh menyebabkan tercekik dan terbakar.


Penapisan gas

Walaupun di rumah terbaik, penapisan gas dapat menangani tahap pencemaran dan bau gas yang sangat rendah.Walaupun dengan bahan penjerap yang digunakan seperti zeolit ​​dan karbon aktif, bahan tersebut menjadi tepu dengan masa, menyebabkan kapasiti penapisan lebih sedikit.Ini bermaksud bahawa udara yang tercemar melalui saringan dan masuk ke dalam bilik.


Ini untuk mengatakan bahawa pembersih rumah tidak boleh dianggap sebagai peluru ajaib untuk menangani segala macam pencemaran.Perkara yang paling penting adalah mengawal sumber pencemaran di tempat pertama.Memasangpembersih udara chinauntuk menangani pencemaran seperti ini dengan sumber yang masih ada tidak banyak membantu.Sumbernya mesti dikeluarkan agar sistem berfungsi sebagaimana mestinya.


Terkena wap dan bau kimia boleh menyebabkan kesan kesihatan yang hebat seperti sakit kepala, reaksi alergi kronik, dan dermatitis.Gejala ini mungkin hilang ketika seseorang berada di luar rumah tetapi kembali setelah mereka kembali.Penting untuk menguji udara dalaman untuk mengetahui jenis pencemaran yang ada agar dapat dihapuskan dengan selamat.

Pembekal pembersih udara Olansi (10)

Untuk mengelakkan pencemaran seperti ini, ada baiknya mencari produk rumah tangga yang mesra alam, selamat dan berkesan.Walaupun mereka juga boleh menyebabkan pencemaran, pembersih udara HEPA yang dibuat dengan baik dan pembersih udara UVC dapat merawatnya.Pengilang pembersih udara terbaik, seperti Olansi, dapat menawarkan pelbagai pembersih udara untuk membantu membersihkan udara dalaman dan menghilangkan bahan pencemar dengan berkesan.pembersih udara terbaikuntuk mengawal VOC bahan kimia rumah tangga berbahaya dan untuk penyingkiran formaldehid, anda boleh berkunjung keOlansi Chinadihttps://www.olansichina.com/untuk maklumat lebih lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen