Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pembersih udara terbaik untuk mengeluarkan bau dapur dan untuk bau bau pada tahun 2021

Pembersih udara terbaik untuk mengeluarkan bau dapur dan untuk bau bau pada tahun 2021

Views:3     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-09-13      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembersih udara terbaik untuk mengeluarkan bau dapur dan untuk bau bau pada tahun 2021

Pembersih udara terbaik untuk mengeluarkan bau dapur dan untuk bau bau pada tahun 2021

Apabila ia datang kepada pencemaran di dapur anda, anda sentiasa mungkin menghadapi dua masalah utama. Sebagai contoh, terdapat bahan pencemar yang berbahaya yang dihasilkan oleh dapur gas seperti formaldehid dan karbon monoksida. Juga, sebatian organik yang tidak menentu sentiasa dilepaskan ke udara setiap kali anda cenderung menggoreng atau memasak. Isu dengan semua pencemar ini adalah bahawa anda boleh mengalami penderitaan beberapa penyakit jangka panjang yang akan membahayakan sistem pernafasan anda. Kajian juga menunjukkan bahawa agen pencemaran seperti ini tidak membantu pesakit asma dalam apa jua cara.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (80)

Apa sebenarnya penyelesaiannya?

Selepas menyemak implikasi bahawa pencemaran udara di dapur boleh membuat anda mengalami di atas, terdapat satu soalan di fikiran anda sekarang. Ini adalah bagaimana mimpi ngeri itu dapat diuruskan atau dihapuskan. Tidak perlu mengepakkan otak anda sebagai aChina Air Purifier.Hanya apa yang diperlukan untuk memastikan kualiti udara bertambah baik di rumah anda.


Dengan pembersih udara, gas, sebatian organik yang tidak menentu, formaldehid dan bahan pencemar berbahaya yang lain akan dihapuskan. Siaran ini akan mendedahkan beberapa pembersih udara terbaik yang boleh anda gunakan untuk tujuan tersebut. Sebelum menghubungi mana-mana kilang pembersih udara atau pengilang pembersih udara, adalah disyorkan untuk membaca pilihan di sini.


Bissell MyAir (2780A)

Ciri pertama pembersih udara ini yang akan anda perhatikan adalah reka bentuk padatnya. Sama ada anda mahu meletakkannya di atas lantai atau countertop di dapur anda, peranti ini sangat fleksibel. Oleh itu, ia akan sesuai dengan mana-mana jawatan sedemikian tanpa kerumitan. Amerika Syarikat adalah di mana kilang pembersih udara yang akan ditempatkan. Ini adalah peranti 3-dalam-1 yang boleh memastikan dapur anda mempunyai udara yang segar dan sihat. Dengan penapis karbon yang diaktifkan dan penapis HEPA, bau memasak akan dihapuskan.


Disebabkan 3600, terdapat banyak aliran udara yang lebih baik. Ia memastikan bahawa udara anda boleh dibersihkan dengan lebih cepat. Sekiranya ruang dapur anda terpulang kepada 100sqft, Bissell MyAir (2780A) pasti peranti yang sempurna untuk membersihkan udara. Jenama ini adalah yang dipercayaipengilang pembersih udaraSeperti ramai orang telah mengesahkan kualiti produknya.


Beberapa ciri-cirinya ialah:

• Ia datang dengan pemasa 1hour, 3hour dan 8 jam

• Penunjuk penapis yang dibina yang memberitahu anda apabila penggantian penapis perlu dibayar

• Penapisnya sangat berkesan dalam membersihkan udara

• Ia mempunyai reka bentuk moden dan kompak yang moden

• Ia boleh dikendalikan dengan mudah


Winix 5500-2.

Ia cukup adil untuk mengakui bahawa Winix 5500-2 adalah pembersih udara revolusioner. Sekiranya anda benar-benar serius tentang mempunyai bau yang dinetralkan di dapur anda, ini adalah pengeluar udara pembersih yang boleh dipercayai. Produknya sentiasa menyampaikan seperti yang diharapkan untuk pengguna. Ia adalah pembersih udara dengan ciri-ciri moden dan unik. Sebagai contoh, proses pembersihannya adalah dalam pelbagai peringkat untuk prestasi yang optimum. Penapis karbon diaktifkan menjadi peringkat pertama. Yang kedua ialah penapisan plasmawave manakala yang terakhir adalah penapis HEPA.


Apabila ia menghapuskan gas dan asap dari ruang dapur anda, semua peringkat penapisan ini mempunyai peranan penting untuk dimainkan. Sekiranya ruang dapur anda sehingga 350sqft, pembersih udara ini boleh melakukan pekerjaan yang hebat untuk menjaga bahan pencemar yang berbahaya. Malah, CADR adalah 232CFM Oleh itu, dapur anda akan dibersihkan kira-kira 5times. Jika anda benar-benar memerlukan pembersih pembersih udara yang dipercayai, Winix adalah salah satu penyelesaian yang paling dipercayai.


Beberapa manfaatnya adalah:

• Pencemar Gaseous dikeluarkan oleh teknologi Plasmawave

• Bau dapur (volatisasi) boleh dikesan oleh sensor VOCnya

• Penapis karbon yang diaktifkan boleh dibasuh

• Ia berkesan untuk menghapuskan bau dari dapur anda

• dan banyak lagi


Molekul Air Mini +

Molekul Air Mini + bukan hanya pembersih udara China. Ini kerana ia juga mempunyaiAir Purifier Factory.Di Amerika Syarikat dan Malaysia di mana produk sedang dipasang dan dihantar kepada pengguna akhir. Ini adalah peranti moden yang dapat memastikan dapur anda sihat. Sama ada anda adalah asma atau penderitaan dari kesukaran bernafas, menggunakan pembersih udara ini dapat membantu memastikan kesihatan anda tidak menjadi lebih teruk apabila anda berada di dapur.


Ia adalah popular untuk mengguna pakai sistem penapisan PECO. Dengan ini, VOC dan gas boleh dipecah dengan cara yang paling berkesan. Walaupun terdapat reaksi kimia, seperti itu sebenarnya tidak berbahaya. Apabila ia datang untuk menghapuskan VOC, pembersih udara China ini boleh membuat perbezaan. Ia juga bernilai menyebut bahawa ia benar-benar bebas ozon.


Beberapa manfaatnya adalah:

• Ia datang dengan 5 kelajuan peminat yang boleh laras

• Ia mempunyai sambungan WiFi

• Ia datang dengan sensor untuk mengesan zarah di dapur

• Sistem penapisan PECO untuk memecahkan gas serta VOC

• Reka bentuk yang elegan

• Dan banyak lagi

OLANSI K08 Air Purifier

Olansi Air Purifier.telah memperoleh banyak ulasan positif pada masa lalu. Oleh itu, ia patut disebut di antara beberapa pembersih udara terbaik untuk ruang dapur. Pengeluar pembersih udara ini telah membuktikan selama bertahun-tahun bahawa ia memahami keperluan pemilik rumah. Seperti yang ditunjukkan dalam kualiti dan ciri-ciri OLS-K08 yang telah dipuji. Peranti penulen udara ini dapat membantu memastikan mimpi buruk pencemaran udara di dapur pada masa lalu.


Ia boleh dipercayai dalam penyingkiran bahan pencemar udara berbahaya seperti TVOC, Benzene, dan formaldehid. Selain daripada keberkesanannya di dapur, anda juga boleh menggunakan peranti ini di bilik tidur atau ruang tamu anda. Olansi Air Purifier telah dibina untuk pelbagai kali dengan CADR yang sangat tinggi untuk memastikan udara anda bersih.


Faedahnya adalah:

• sensor habuk berkualiti tinggi

• boleh mengeluarkan tvoc, benzena, dan formaldehid di dapur anda

• Ia datang dengan kawalan jauh

• Ia mempunyai pengesan kualiti udara

• Reka bentuknya bergaya

• dan banyak lagi

Pengilang Pembersih Air Olansi China (57)

Kesimpulannya

Berdasarkan di atas, dapat dilihat bahawa terdapat banyak pembersih udara berkualiti tinggi yang boleh anda pilih dari kedudukan di dapur anda untuk udara yang sihat. Ini telah dipilih berdasarkan ulasan pelanggan baru-baru ini. Sebenarnya mereka diuji dan terbukti apabila menyampaikan dan memenuhi keperluan. Untuk lebih lanjutpembersih udara terbaik.Untuk mengeluarkan bau dapur dan untuk bau bau pada tahun 2021, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansichina.com/smart-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen