Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Penapis pra yang boleh dibasuh yang biasa digunakan di pembersih udara desktop yang disesuaikan

Penapis pra yang boleh dibasuh yang biasa digunakan di pembersih udara desktop yang disesuaikan

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-12-21      Asal:https://www.olansichina.com/

Penapis pra yang boleh dibasuh yang biasa digunakan di pembersih udara desktop yang disesuaikan

Penapis pra yang boleh dibasuh yang biasa digunakan di pembersih udara desktop yang disesuaikan

Pra-penapis datang dalam semua bentuk dan saiz. Mereka terdiri daripada pelbagai jenis dari segi bahan dan struktur. Ada yang boleh dibasuh, sementara yang lain tidak. Pra-penapis yang berakhir dengan bergantung kepada pengilang yang mereka pilih. BerbezaPengilang Air Purifier.Gunakan bahan yang berbeza untuk membuat pra-penapis.

Kilang Purifier Air Olansi China (5)

Pra-penapis yang boleh dibasuh

Semua perkara yang dipertimbangkan, pra-penapis yang boleh dibasuh adalah yang paling praktikal dan mudah. Ini kerana mereka dapat dikekalkan dengan mudah dan cekap berbanding dengan beberapa jenis penapis lain. Mereka hanya perlu diubah begitu kerap dan mungkin di tempat untuk tahun yang akan datang.


Pra-penapis yang boleh dibasuh boleh dibasuh dengan mengosongkan di sink atau mesin basuh. Semua ini bergantung kepada jenis penapis yang digunakan. Terdapat beberapa kes di mana gril logam digunakan. Grill mempunyai bukaan yang boleh dibasuh di dalam sink.


Pra-penapis karbon bersalut atau karbon

Ini adalah satu lagi pra-penapis yang popular yang terdapat di pasaran. Ia adalah penapis biasa yang bersalut karbon. Untuk bekerja sebagai pra-penapis, ia harus ditetapkan sebagai peringkat penapisan pertama dan boleh digunakan sebelum penapis HEPA.


Pra-penapis ini juga boleh digunakan sebelum penapis karbon untuk memastikan penapis karbon berlangsung lama. Pra-penapis ini bukan pilihan yang sangat baik kerana ia boleh rosak setiap mudah apabila dikosongkan. Penapis pra akan diubah secara berkala juga, yang menambah kos. Pra-penapis tidak boleh digunakan kerana basuh membuat karbon kehilangan kesan yang sepatutnya ada.


Nylon Fiber Pre-Filter

Ini adalah satu lagi pilihan yang ada, seperti satu karbon. Perbezaan utama adalah bahawa penapis datang terpaku lagi penapis lain. Penapis yang paling biasa digunakan dengan ini pra-penapis HEPA. HEPA nilon telah mendapat bukaan kecil yang berhenti banyak zarah di trek itu. Ini cara penapis HEPA dalam tempoh dilindungi dan tahan lebih lama.


Pilihan nilon mudah untuk mengekalkan, dan ia boleh vakum. Walau bagaimanapun, mencuci pilihan ini tidak sesuai. Ini kerana, dalam kebanyakan kes, ia terpaku dan digabungkan dengan penapis lain. Pilihan nylon sering dijumpai pada produk dengan pekeliling 3 dalam satu penapis.


Pembersihan pra-penapis

Seperti yang diperhatikan di atas, cara pra-penapis dibersihkan sering bergantung kepada bahan yang digunakan untuk membuat ia. Ia adalah penting untuk memahami apa yang perlu dilakukan dan apa yang tidak boleh dilakukan. China pengeluar penulen udara boleh memberi panduan mengenai cara terbaik untuk pergi untuk memastikan bahawa penapis mereka berlangsung selama mungkin tanpa perlu menggantikannya.


Pra-penapis adalah penting kerana mereka memelihara penapis utama. Dengan mengaburkan zarah yang lebih besar, yang kecil hanya sampai ke penapis utama. Ini bermakna prestasi yang lebih baik dan kurang tersumbat.

Pembekal Pembersih Air Olansi (14)

Pembersih udara Olansi dicipta dengan teknologi terkini yang terdapat di pasaran. Ini bermakna bahawa pada penghujung hari, seseorang boleh memilih pelbagai produk dari Olansi. Pembersih udara HEPA dari syarikat adalah beberapa yang terbaik. Memilih pembersih pembersih udara yang disahkan boleh menjamin bahawa seseorang berakhir dengan pembersih udara yang berkualiti tinggi dan berfungsi. Untuk lebih banyak penapis yang boleh dibasuh yang biasa digunakan di China disesuaikanpembersih udara desktop., anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/desktop-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen