Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pengilang pembersih udara Jerman dan menangani tungau debu, bulu binatang peliharaan, dan spora acuan

Pengilang pembersih udara Jerman dan menangani tungau debu, bulu binatang peliharaan, dan spora acuan

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-10-14      Asal:https://www.olansichina.com/

Pengilang pembersih udara Jerman dan menangani tungau debu, bulu binatang peliharaan, dan spora acuan

Pengilang pembersih udara Jerman dan menangani tungau debu, bulu binatang peliharaan, dan spora acuan

Pembersihan udaratelah menjadi salah satu perkara terpenting yang perlu dilakukan di dalam rumah pada masa kini.Ini adalah era maklumat di mana banyak perkara difahami dengan lebih baik dan penyelesaian yang sesuai diberikan untuk menangani perkara yang sama.Salah satu penyebab utama penyakit dan penyakit adalah udara tercemar.


Terdapat pelbagai jenis bahan pencemar yang terdapat di dalam rumah.Setiap pencemar mempunyai kesan berpotensi sendiri terhadap kesihatan yang kadang-kadang boleh menjadi sangat serius.Memahami bahan pencemar yang terdapat di dalam rumah adalah titik permulaan untuk mencari penyelesaian yang tahan lama dan sesuai.

Pembekal Pembersih Udara Olansi (9)

Untuk memastikan bahawa pembersih udara Jerman terbaik dipilih, harus ada pemahaman mengenai pencemaran yang ada di udara.Dengan cara ini, pengeluar pembersih udara dapat mengesyorkan pilihan terbaik untuk dibuat.


Mengendalikan alahan yang disebabkan oleh pencemaran yang berbeza

Ketika datang ke alahan yang disebabkan oleh tungau debu, spora jamur, dan bulu binatang peliharaan, memerlukan lebih banyak pembersih udara biasa untuk mengatasi hal yang sama.Tungau habuk menyebabkan alahan.Ini boleh berlaku apabila bahagian badan dan kotoran dari habuk, tungau disedut.Ini boleh memberi kesan buruk pada tubuh, yang tidak pernah menjadi perkara yang baik.


Beberapa keadaan mendorong pertumbuhan tungau debu di tempat tidur.Mereka boleh menghasilkan semula dan menimbulkan masalah.Penting sekali untuk mengawal tungau debu sebanyak mungkin.Spora acuan dan bulu haiwan peliharaan juga harus dikawal.Ini dapat dengan mudah menetap di tempat tinggal dan menimbulkan masalah kesihatan jika tidak ditangani dengan baik.


Ada kemungkinan pencemaran ini ditapis semasa masih di udara.Namun, setelah mereka menetap, ia menjadi cerita yang berbeza sama sekali.Sebilangan besar pembersih udara tidak dapat menyedut pencetus alergi yang kuat setelah mereka menggunakan perabot, gloat, langsir, tempat tidur, dan bantal, tanpa mengira betapa kecilnya.Bahan pencemar melekat dan menetap pada objek.Mereka dapat ditahan di tempatnya oleh daya elektrostatik sehingga angin memaksa mereka disebarkan ke udara.


Ini bermaksud keseluruhan rumahpembersih udara chinahanyalah sebahagian daripada penyelesaiannya.Ini sangat mengurangkan tahap pencemaran dalaman.Perkara-perkara lain dapat membantu menghilangkan sumber pencemaran.Salah satu contoh yang baik adalah mengekalkan tahap kelembapan yang ideal.Ini dapat mengurangkan cendawan, jamur, dan tungau.Ia juga berguna untuk menggunakan peralatan tempat tidur yang tahan debu.Ini selalunya hypoallergenic.


Pembersihan yang betul

Walaupun terdapat pembersih udara cina dari Jerman, ia tidak dapat menggantikan pembersihan.Menggunakan pembersih vakum HEPA yang betul boleh menjadi perkara yang baik.Pembersih vakum pusat juga merupakan pilihan yang baik.Pembersih ini dapat menyingkirkan alergen tungau debu.Mereka juga dapat menangani semua partikulat lain sebelum boleh menjadi udara.


Harus diingat bahawa tungau debu berkembang di rumah yang lembap dan hangat.Ini kerana dapat mengurangkan pencemaran dengan banyak.Ini bermaksud pemasangan dehumidifier untuk mengatur udara dalaman dapat menjadi kelebihan tambahan.Dehumidifikasi adalah kaedah terbaik untuk mengurangkan alahan cendawan dan jamur setelah kebocoran air dan kawasan basah dihilangkan.Kerosakan air boleh membuat keadaan agak sukar untuk ditangani.

Pengilang Pembersih Udara Olansi China (64)

Memasang pembersih udara HEPA berkualiti tinggi dan pembersih udara UVC dapat membantu membersihkan udara.Menjaga kebersihan rumah menjadikan impian ini dapat difahami dan lebih mudah dicapai. Untuk lebih lanjut mengenaipengeluar pembersih udara Jermandan dengan menangani tungau debu, bulu binatang peliharaan, dan spora acuan, anda boleh berkunjung keOlansi Chinadihttps://www.olanside.com/untuk maklumat lebih lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen