Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Perkara-perkara penting untuk diketahui sebelum mendapat pembersih udara HEPA dari pembekal atau pengedar

Perkara-perkara penting untuk diketahui sebelum mendapat pembersih udara HEPA dari pembekal atau pengedar

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-07-10      Asal:https://www.olansichina.com/

Perkara-perkara penting untuk diketahui sebelum mendapat pembersih udara HEPA dari pembekal atau pengedar

Perkara-perkara penting untuk diketahui sebelum mendapat pembersih udara HEPA dari pembekal atau pengedar

Hepa Air Purifiers.adalah beberapa pilihan yang paling biasa yang terdapat di pasaran hari ini. Pembersih udara ini cenderung menjadi yang terbaik di pasaran, dan mereka datang dalam pelbagai jenis dan bentuk, mereka hebat untuk mengawal debu, alergi, dan serangan asma kerana seberapa berkesan mereka membersihkan udara. Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah tahap kualiti adalah agak berbeza dan biasanya bergantung kepada model atau jenama yang terdapat di pasaran.


Apabila memilih pembersih udara rumah terbaik dalam kategori ini, terdapat beberapa perkara yang perlu difahami.

Pembekal Pembersih Air Olansi (12)

Kawasan pembersihan dan kadar pertukaran udara

Apabila memilih pembersih udara HEPA, adalah penting untuk memilih satu dengan kadar pertukaran udara yang tinggi untuk setiap jam di mana-mana bilik atau kawasan, tanpa mengira saiz. Adalah penting untuk diingat bahawa pembersih udara tidak dan tidak boleh membersihkan melalui dinding. Juga, mereka tidak boleh membersihkan lorong-lorong sempit atau membersihkan satu ke depan melalui pintu. Purifier HEPA Air terpaksa diletakkan di dalam bilik, bukan yang bersebelahan. Jika bilik perlu dibersihkan, Purifier HEPA Air boleh membersihkan bilik tidur purata 15 kali setiap jam. Kebanyakan orang lebih suka mempunyai dua pembersih udara HEPA: satu di bilik tidur dan yang lain di ruang tamu.


Terdapat salah faham di mana orang menganggap bahawa apabila bilik kecil, mereka harus mendapatkan pembersih udara kecil. Purifier udara HEPA berkualiti tinggi biasanya 15 oleh 24 inci. Ini boleh mempunyai pembolehubah yang sedikit bergantung kepada model yang dibuat. Dengan jenis pembersih udara ini, lebih baik untuk mempunyai kadar pertukaran udara yang tinggi tanpa mengira saiz bilik. Apabila pembersih udara kecil, ini bermakna kadar pertukaran udara akan menjadi kecil juga. Ini bermakna ia mungkin tidak mencukupi untuk membersihkan udara dengan memuaskan.


Olansi Air Purifiers.adalah yang terbaik di pasaran, dan mereka mempunyai pilihan yang hebat di dalam pasaran. Adalah penting untuk mencari pembersih udara HEPA asal untuk memenuhi keupayaan membersihkan udara. Ia juga penting untuk mengetahui bahawa terdapat banyak jenama pembersih udara yang lebih rendah di pasaran. Inilah sebabnya membeli dari jenama terkenal adalah keperluan yang hebat hari ini dan tidak boleh dianggap ringan.


Zeolite dan karbon diaktifkan dalam pembersih udara HEPA

Pembersih udara HEPA biasanya mempunyai tahap karbon diaktifkan dalam sistem. Karbon diaktifkan ini bertujuan untuk menghilangkan bau dan menghilangkan bahan kimia di dalam kawasan tertutup. Sesetengah penapis karbon juga mempunyai zeolit, mineral lain. Zeolite hebat untuk menyerap air kencing dan bau ammonia. Seberapa baik penulen udara HEPA berurusan dengan bahan kimia dan bau gas bergantung kepada kemasukan kedua-dua mineral dan sejauh mana.

Zeolite dan karbon diaktifkan boleh menjaga banyak bahan kimia dari pelbagai perkara seperti bahan binaan, pembersihan produk, cat, racun perosak, perabot, dan permaidani.


Untuk memastikan bahawa HEPA Air Cleaner berfungsi dengan baik, dalam kes ini, menggantikan penapis karbon mengikut spesifikasi yang ditetapkan. Jenis penapis ini tidak begitu sukar untuk diganti.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (49)

Terdapat pembersih udara lain di pasaran termasuk pembersih udara PM2.5, pembersih udara negatif, dan pembersih udara UVC untuk dipilih. Untuk lebih lanjut mengenai HEPA Air Purifier dari pembekal atau pengedar, anda boleh membayar lawatan ke Olansi China dihttps://www.olansiru.com/Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen