Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Pertimbangan untuk membuat apabila membeli pembersih udara dari kilang China

Pertimbangan untuk membuat apabila membeli pembersih udara dari kilang China

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-05-24      Asal:https://www.olansichina.com/

Pertimbangan untuk membuat apabila membeli pembersih udara dari kilang China

Pertimbangan untuk membuat apabila membeli pembersih udara dari kilang China

Air Purifiers.telah menjadi keperluan dalam kebanyakan isi rumah, terutama bagi orang yang menegakkan kehidupan yang sihat. Memilih pembersih udara yang betul memungkinkan untuk rumah bebas dari patogen yang berpotensi merosakkan kesihatan.


Terdapat banyak jenis pembersih udara yang boleh dipilih. Terdapat PM2.5 Air Purifiers, pembersih udara desktop, UVC, dan pembersih ion negatif. Sesetengah pembersih perlu mempunyai penapis yang diganti selepas tempoh tertentu. Menukar penapis boleh dilakukan enam bulan atau satu tahun apabila mereka dilipat. Sekiranya penapis udara menggunakan karbon diaktifkan, ia perlu diubah selepas setiap tiga bulan.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (80)

Banyak unit biasanya datang dengan penunjuk yang menunjukkan tepatnya apabila mengubah sesuatu atau membersihkannya jika mereka boleh dibersihkan. Terdapat begitu banyak penapis yang terdapat di pasaran. Yang mempunyai karbon yang digunakan untuk menghilangkan bau cenderung lebih mahal. Adalah penting untuk mempertimbangkan pensijilan juga. Pembersih udara biasanya bekerja sepanjang hari dan malam. Ini bermakna mereka harus berkesan, dan seseorang perlu mempertimbangkan sama ada mereka cekap tenaga atau tidak.


Beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan ketika mendapatkan pembersih udara olansi termasuk:

• Saiz Bilik: Adalah penting untuk mempertimbangkan sama ada pembersih udara rumah boleh mengendalikan saiz bilik anda. Pertimbangkan penarafanpembersih udara ion negatif. Pertimbangkan ukuran model dan pertimbangkan pada masa apa pembersih yang dimaksudkan untuk digunakan.

• Bunyi: Pembersih udara tidak dihakimi oleh prestasi sahaja. Seseorang perlu mempertimbangkan seberapa baik seseorang dapat hidup dengannya. Kerana mesin perlu digunakan sepanjang, ia sesuai untuk mereka menjadi tenang yang mungkin. Kedudukan bunyi mestilah sekitar 50. Ini adalah sekitar jenis bunyi yang membuat peti sejuk. Kebanyakan pengeluar termasuk butiran ini mengenai pembungkusan atau laman web mereka. Ia masuk akal untuk mencari beberapa cara terbaik di mana bunyi boleh dikurangkan. Menghidupkan pembersih ke tetapan tertinggi apabila seseorang tidak berada di sekeliling dan mengubahnya apabila anda dekat adalah cara yang baik untuk mengurangkan bunyi bising. Ia juga boleh dinasihatkan untuk mendapatkan pembersih udara HEPA yang dimaksudkan untuk bilik-bilik yang lebih besar di dalam bilik yang lebih kecil. Dalam kes ini, walaupun pada kelajuan rendah, penapis cenderung menapis lebih banyak udara.

• Ciri-ciri: Sesetengah ciri membuat pembersih udara salah satu penambahan ke ruang anda. Salah satu perkara yang perlu dipertimbangkan ialah jenis penapis. Apabila penapis boleh dibasuh, ia bermakna seseorang menjimatkan lebih banyak masa. Apabila penapis yang boleh diguna semula digunakan, mereka menapis zarah besar sebelum sampai ke penapis utama. Ini seolah-olah melanjutkan kehidupan penapis utama sambil menjimatkan wang yang dibelanjakan untuk membeli penapis.

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (79)

Olansi Air Purifiers.adalah beberapa yang terbaik di pasaran. Terdapat kategori penapis udara yang berbeza yang terdapat di pasaran. Ini termasuk UVC dan Purifier Air HEPA. Penjagaan yang hebat perlu diambil apabila mendapatkan pembersih udara rumah untuk menjamin bahawa ia berfungsi mengikut jangkaan.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen