Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » Petua Terbaik China Air Purifier Membeli Panduan Apabila Membeli Pembersih Air Terbaik Terbaik

Petua Terbaik China Air Purifier Membeli Panduan Apabila Membeli Pembersih Air Terbaik Terbaik

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-12-08      Asal:https://www.olansichina.com/

Petua Terbaik China Air Purifier Membeli Panduan Apabila Membeli Pembersih Air Terbaik Terbaik

Petua Terbaik China Air Purifier Membeli Panduan Apabila Membeli Pembersih Air Terbaik Terbaik

Penyucian udarasangat penting di dunia sekarang. Walau bagaimanapun, tanpa mengira kepentingannya, kebanyakan orang sangat teragak-agak apabila membeli pembersih udara China yang terbaik kerana banyak model yang terdapat di pasaran. Terdapat banyak pengeluar pembersih udara hari ini, dan memutuskan siapa yang menghasilkan produk yang unggul boleh menjadi sukar. Terdapat juga banyak kes penipuan dan produk palsu di pasaran.

Pembekal Udara Air Olansi (7)

Dengan idea yang betul dalam fikiran, adalah mungkin untuk mendapatkan sesuatu yang selamat untuk membersihkan udara dalaman dengan berkesan. Pembersih udara Olansi dianggap sangat, dan terdapat pelbagai produk untuk dipilih.


Perangkap

Filtrasi HEPA: Ini adalah teknologi penapisan udara tertinggi yang diketahui hari ini. Penapis tradisional menggunakan gentian kecil dalam jutaan mereka untuk menangkap sebahagian besar semua bahan pencemar di udara. Pencemar boleh menjadi kecil sebanyak 0.3 mikron dalam saiz, yang cukup kecil. Ini adalah kadar penapisan yang sangat tinggi. Walau bagaimanapun, tidak semua pembersih udara HEPA menggunakan penapis HEPA sebenar. Ini bermakna anda boleh membeli pembersih seperti itu tetapi hanya berakhir dengan teknologi HEPA yang sangat asas.


Penyelenggaraan: Sesetengah pengeluar pembersih udara menuntut peranti mereka adalah penyelenggaraan yang rendah. Terdapat juga tuntutan bahawa semua yang anda perlukan adalah untuk membeli penapis udara, dan anda mungkin tidak perlu menggunakan apa-apa wang lagi. Walau bagaimanapun, ini tidak benar. Sesetengah mesin memerlukan penggantian penapis biasa. Seseorang harus mengetahui betapa sering penapis patut diubah sebelum menetap untuk pembersih udara.


Tuntutan umum: banyak pengeluar pembersih udara cenderung membuat tuntutan umum tentang peranti mereka dan apa yang mereka boleh lakukan. Walau bagaimanapun, mereka tidak boleh memberi nombor jarak untuk menyokong tuntutan tersebut. Ada yang menuntut pembersih boleh mengendalikan sebuah bilik besar tanpa mengatakan betapa besarnya dan berapa banyak perubahan udara yang dapat diberikan oleh mesin dalam masa satu jam. Ada yang mendakwa bahawa mesin berjalan pada tenaga yang rendah tanpa memberikan watt tertentu. Namun yang lain mendakwa menggunakan penapis penyelenggaraan rendah tanpa menentukan jenis penyelenggaraan yang diperlukan pada akhir hari.


Petua

Penting untuk memeriksa sama adaKilang Purifier Airmempunyai apa-apa jenis pensijilan atau anugerah oleh organisasi yang diakreditasi. Memeriksa penarafan tenaga jika sesuatu yang cekap tenaga adalah penting. Luangkan masa untuk memahami penilaian CADR untuk memastikan penghantaran udara di dalam rumah adalah cekap. Terdapat papan penilaian yang memberi nombor, dan seseorang harus memperhatikannya.

Waranti adalah satu lagi perkara penting. Waranti memastikan bahawa pembersih dilindungi daripada ganti rugi yang boleh berlaku dalam seumur hidupnya. Waranti yang lebih lama adalah cara yang masuk akal untuk pergi.


Perbandingan

Ia membantu mengambil masa untuk memahami model pembersih udara yang berbeza yang terdapat di pasaran. Ini memberikan satu peluang untuk melihat jenis teknologi yang digunakan dan menentukan mesin terbaik untuk dipilih.


Olansi mencipta beberapa pembersih udara HEPA terbaik, pembersih udara UVC, dan pilihan pembersih udara yang lain.

Pembekal Pembersih Air Olansi (4)

Pengilang pembersih udara China ini telah wujud selama bertahun-tahun dan dilengkapi dengan baik untuk mengendalikan penciptaan penyelesaian rumah yang berbeza. Untuk lebih lanjut mengenai tipPanduan Pembersih Air China TerbaikApabila membeli pembersih udara terbaik China, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/china-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen