Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Prinsip kerja yang berbeza dari pembersih udara yang terdapat di pasaran

Prinsip kerja yang berbeza dari pembersih udara yang terdapat di pasaran

Views:0     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-05-26      Asal:https://www.olansichina.com/

Prinsip kerja yang berbeza dari pembersih udara yang terdapat di pasaran

Prinsip kerja yang berbeza dari pembersih udara yang terdapat di pasaran

Pembersihan udara adalah sesuatu yang sangat diperlukan dalam masyarakat hari ini. Pencemaran yang berterusan telah membawa keperluan mereka dalam tetapan yang berbeza, termasuk rumah. Pencemaran telah dikaitkan dengan penyakit dan penyakit yang berbeza, dan inilah sebabnya ia perlu diambil dengan serius.

Pembekal Pembersih Olansi Air (19)

Sesetengah model datang dengan penapis yang berbeza, ada yang mempunyai penapis karbon manakala yang lain mempunyai penapis HEPA. Semua penapis datang dengan kelebihan mereka dan membuat pilihan tidak sepatutnya sukar. Terdapat penapis yang berbeza yang digunakan dalam penciptaanChina Air Purifiers., dan mereka termasuk:

• Penapis mekanikal.

Dalam kes ini, pembersih udara telah membersihkan penapis dan menggunakan peminat untuk memaksa udara ke dalam gentian di mana zarah terperangkap. Di bawah kategori ini, ada orang yang mempunyai mesh halus. Ini adalah penapis HEPA. Mereka mengumpul sejumlah besar zarah, termasuk pigmen cat dan asap

Penapis HEPA boleh mengeluarkan zarah yang lebih besar dari udara, termasuk spora acuan, debunga, dan habuk semasa masih di udara. Penapis mekanikal bukanlah yang terbaik dengan pintu dan gas dan mahal apabila penyelenggaraan berkenaan.

• Filters karbon diaktifkan

Dalam kes ini, pembersih udara rumah dilengkapi dengan penapis sorbent. Penggunaan karbon diaktifkan, yang menyerap molekul yang menyebabkan bau dari udara. Mereka juga mampu mengendalikan gas yang berbeza. Walau bagaimanapun, mereka bukan yang terbaik untuk nitrogen oksida, ammonia, dan formaldehid. Mereka tidak mengendalikan zarah, dan itulah sebabnya kebanyakan pembersih udara dalam kategori ini telah mengaktifkan penapis karbon dan berlipat untuk zarah. Karbon diaktifkan biasanya tepu pada kadar yang sangat cepat dan mungkin memerlukan penggantian lebih kerap.

• Penjana ozon.

Dalam kes ini, mesin menghasilkan ozon. Ini adalah molekul yang bertindak balas dengan beberapa bahan pencemar yang mengubah komposisi kimia mereka. Ini boleh menyebabkan suasana yang lemah.

• Pembersih udara elektronik

Pengion elektrostatik dan precipitator biasanya mengenakan zarah semasa masih di udara. Mereka berpegang pada plat mesin atau permukaan berhampiran mereka menggunakan daya tarikan yang magnetik seperti. Sesetengah pembersih udara ini tidak disyorkan kerana mereka boleh membawa kepada pengeluaran ozon.

• Ultraviolet IRRADIATION ALMICIDAL

Pembersih udara UV juga boleh didapati di pasaran. Pembersih udara ini membunuh mana-mana spora, bakteria, dan virus kulat di udara. Walau bagaimanapun, adalah penting untuk diperhatikan bahawa sesetengah spora dan bakteria boleh tahan terhadap radiasi UV. SesetengahOlansi Air Purifiers.Datang dengan teknologi UVC Air Purifier. Pendedahan kepada sinaran UV hendaklah dilanjutkan untuk mesin berfungsi sebagaimana yang dimaksudkan.

• Pengoksidaan photocatalytic.

Mesin-mesin ini menggunakan photocatalysts dan radiasi ultraviolet untuk menghasilkan zarah hidroksil yang mengoksidakan pencemar gas. Adalah penting untuk memeriksa keberkesanan mesin sebelum membuat pembelian.

Pembekal pembersih olansi udara (20)

Pembersih udara Olansi adalah beberapa yang terbaik di pasaran. Mereka berurusan dengan pembersih udara HEPA, UVC Air Purifiers, PM2.5 Air Purifiers, danpembersih udara ion negatif.


Pembersih udara Olansi diletakkan melalui ujian yang kuat untuk menentukan keberkesanan, keselamatan, dan kesesuaian mereka dalam tetapan yang berbeza.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen