Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Teknologi penapisan udara China yang biasa digunakan dalam penciptaan pembersih udara rumah terbaik untuk alergi

Teknologi penapisan udara China yang biasa digunakan dalam penciptaan pembersih udara rumah terbaik untuk alergi

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-09      Asal:https://www.olansichina.com/

Teknologi penapisan udara China yang biasa digunakan dalam penciptaan pembersih udara rumah terbaik untuk alergi

Teknologi penapisan udara China yang biasa digunakan dalam penciptaan pembersih udara rumah terbaik untuk alergi

Memandangkan teknologi yang digunakan untuk membuatpembersih udara terbaik.adalah salah satu perkara yang paling penting untuk dipertimbangkan dalam proses pemilihan. Walaupun terdapat banyak pilihan yang tersedia, teknologi boleh membuat atau memecahkan pembersih udara. Terdapat jenama seperti Olansi Air yang mencipta beberapa pembersih udara terbaik yang terdapat di pasaran. Kelebihan memilih Olansi adalah bahawa mereka telah wujud untuk sementara waktu sekarang dan memahami yang baik dan yang buruk sejauh pembersih udara yang terbaik.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (21)

Teknologi utama yang sepatutnya dipertimbangkan termasuk:

• Penapis HEPA.: Pembersih udara HEPA boleh didapati di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, yang terbaik adalah yang benar-benar penapis HEPA. Yang terbaik dalam kategori ini mengurangkan zarah yang berbeza. Semakin pembersih boleh mengendalikan, lebih baik ia., Yang terbaik dalam kategori ini cenderung sedikit mahal.


• Penapis jenis HEPA atau 99 peratus HEPA:Dalam kes ini, penapis HEPA bukanlah yang benar. Ini bermakna pembersih udara rumah menggunakan teknologi ini kurang berkesan berbanding dengan yang asal.


• Penapis karbon:Jenis penapis ini biasanya mengurangkan bau dan gas. Mereka cenderung menjadi lebih baik dan agak mahal juga. Semakin mereka mampu membersihkan, semakin baik mereka.


• Pra-penapis:Jenis penapis ini dibuat untuk menghalang zarah yang lebih besar daripada masuk ke dalam teknologi pembersihan dalaman


• Penapis yang dipertingkatkan atau kurang upaya:Jenis penapis ini hebat untuk mengurangkan mikroorganisma yang tumbuh pada penapis.


• Precipitators elektrostatik:Yang ini dimaksudkan untuk pengurangan zarah. Keberkesanannya biasanya berdasarkan jenama yang dipersoalkan. MemilihOlansi Air Purifiers.berdiri sebagai kelebihan kepada pembeli.


• Pengionan:Teknologi ini digunakan pada pembersih udara ion negatif. Pilihan ini dimaksudkan untuk pengurangan zarah yang berbeza di udara


• Ultraviolet atau UV Light:Ini termasuk UVC Air Purifiers. Pembersih menggunakan teknologi ini bertujuan untuk mengurangkan mikroorganisma di udara


• pengoksida seperti ozon:Kaedah ini mengurangkan mikroorganisma, VOC, bau, dan gas.


• Teknologi gabungan atau canggih:Terdapat teknologi baru yang diperkenalkan setiap hari. Beberapa pembersih udara rumah terbaik menggabungkan lebih daripada satu teknologi untuk keberkesanan yang lebih baik pada penghujung hari. Mengambil masa untuk menyelidik teknologi terbaru dalam permainan dalam industri boleh menjadi perkara terbaik yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja.

Dalam senarai di atas, terdapat penerangan terhad mengenai pelbagai teknologi yang digunakan. Mengambil masa untuk menyelidik lebih lanjut mengenai setiap teknologi adalah salah satu cara terbaik untuk mengenali pilihan yang berbeza. Ia juga merupakan salah satu cara terbaik untuk memahami teknologi yang mungkin sedikit tidak dikenali. Dengan mengambil masa untuk memahami segala-galanya dengan baik, mungkin ada hasil yang besar yang dialami pada penghujung hari.


Oleh kerana terdapat begitu banyak pilihan yang terdapat di pasaran hari ini, memilih yang idealChina Air Purifier.boleh menjadi agak rumit dan amat menggembirakan. Ini memerlukan penjagaan yang hebat. Adalah penting untuk memahami semua pilihan yang ada. Kita perlu mengelakkan produk membeli berdasarkan pemasaran yang dilakukan. Penyelidikan adalah salah satu cara terbaik untuk menyelesaikan sesuatu. Mengambil masa untuk memahami jenama adalah sangat penting. Ia adalah satu perkara untuk mendakwa bahawa jenama adalah baik, dan ia adalah perkara yang sama sekali berbeza untuk mengesahkan bahawa pembersih tersebut hebat.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (28)

Untuk lebih lanjut mengenai teknologi penapisan udara China biasa yang digunakan dalam penciptaanpembersih udara rumah terbaikUntuk alergi, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansiid.com/Untuk maklumat lanjut.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen