Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Teknologi sistem pemurnian udara yang digunakan dalam penciptaan label peribadi yang disesuaikan pembersih udara rumah

Teknologi sistem pemurnian udara yang digunakan dalam penciptaan label peribadi yang disesuaikan pembersih udara rumah

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-08-06      Asal:https://www.olansichina.com/

Teknologi sistem pemurnian udara yang digunakan dalam penciptaan label peribadi yang disesuaikan pembersih udara rumah

Teknologi sistem pemurnian udara yang digunakan dalam penciptaan label peribadi yang disesuaikan pembersih udara rumah

Pembersih udara hebat untuk menghapuskan perkara yang berbeza dari udara. Ini termasuk gas, bau, acuan, debunga, virus, bakteria, tungau, asap, bahan pencemar, alergen, bahan pencemar, dan debu. Terdapat peningkatan dalam pencemaran dalaman, yang memerlukan penggunaanChina Air Purifiers..


Terdapat jenama yang berbeza di pasaran, dan masing-masing mempunyai spesifikasi tersendiri menjadikannya sukar bagi pembeli membuat keputusan. Sebelum memilih pilihan yang ideal, ia membantu memahami teknologi yang digunakan.

Pembekal Pembersih Air Olansi (16)

Terdapat dua kategori dalam kes ini. Terdapat teknologi aktif dan teknologi pasif.

Pasif

Teknologi ini melibatkan pembersihan udara yang dilakukan dengan menarik udara ke dalam pembersih. Udara ini kemudiannya diluluskan melalui penapis dalam peranti, yang membersihkan bahan pencemar, bau, gas, alergen, debunga, debu, dan sebagainya. Beberapa teknologi pasif yang popular yang digunakan hari ini termasuk:

• HEPA atau penapis generik. Mereka adalah yang terbaik untuk menapis zarah pepejal

• Karbon diaktifkan digunakan untuk mengeluarkan bau dan sebatian kimia

• Precipitators elektrostatik: Ini sesuai untuk menapis zarah-zarah kecil

• Penapis UV: Ini adalah sempurna untuk menangani mikro-organisma yang terdapat di udara

Pembersih dalam kategori ini menggunakan teknologi pasif untuk mempunyai penapis sebagai keperluan untuk mereka berfungsi dengan cara yang mereka direka untuk.


Teknologi aktif

Dalam kategori ini, udara mendapat disucikan di luar unit. Thepembersih udara rumah., Dalam kes ini, menghasilkan kesan ke udara. Pembersih udara ini datang dalam dua jenis, iaitu:

• Pembersih ionizer: Ini adalah pilihan yang menghasilkan beberapa ion. Ion-ion ini kemudian melekat pada zarah yang terdapat di dalam udara dan menghapuskan sebatian kimia yang berbeza, produk habuk, dan sebagainya dari udara yang mereka pembersihan.

• Penjana Ozon: Ini bertanggungjawab untuk mengubah molekul oksigen di dalam udara dan menjadikannya ozon. Ini adalah yang memusnahkan mikro-organisma yang berbeza dan menghilangkan gas dan bau di dalam udara.


Aktif dan pasif

Di sinilah teknologi pasif dan aktif datang bersama-sama dan bekerjasama untuk memberikan pemurnian yang cekap. Pembersih udara rumah ini adalah yang terbaik di pasaran kerana mereka bekerja lebih baik daripada teknologi individu.

Sebelum memilih pembersih udara olansi yang ideal, ia membantu memastikan tujuannya. Ia membantu untuk memastikan bahawa pilihan memenuhi tujuan yang dimaksudkan untuk. Terdapat pelbagai perkara yang perlu dilakukan pembersih udara rumah.


Alahan: Dalam tetapan bandar, persekitaran yang berdebu adalah sangat biasa. Terdapat debunga, batu kecil, debu, dan sebagainya. Kebanyakan orang alergi terhadap ini. A.Hepa Air Purifier.boleh mengendalikan pencemar sedemikian.


Asma: Ini adalah penyakit pernafasan yang menjadi lebih teruk apabila terdapat kekotoran di udara. Pembersih udara dalam kes sedemikian juga harus mempunyai keupayaan untuk mengoksidakan udara.


Bau: Rumah hari ini mempunyai pengudaraan yang terhad. Ini bermakna peredaran udara agak sukar. Kerugan udara menyebabkan bau. Bau juga mungkin disebabkan oleh pembakaran, memasak, dan lukisan. Pembersih sepatutnya dapat menangani isu-isu tersebut jika wujud.

Pembekal Pembersih Air Olansi (1)

Bergantung kepada sama ada anda berurusan dengan acuan, asap, haiwan kesayangan, virus, atau bahan kimia, anda harus memilih pembersih udara olansi yang mampu membersihkan udara. Memilih antara pembersih udara HEPA, pembersih udara UVC, pembersih udara PM2.5, dan pembersih ion negatif sering bergantung kepada jenis pencemar di dalam rumah. Untuk lebih lanjut mengenai teknologi sistem pemurnian udara yang digunakan dalam penciptaan rumah label peribadi yang disesuaikanAir Purifiers., anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansise.com/Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen