Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Tempat terbaik untuk memasang pembersih udara keseluruhan Olansi dengan cahaya UV untuk faedah terbaik

Tempat terbaik untuk memasang pembersih udara keseluruhan Olansi dengan cahaya UV untuk faedah terbaik

Views:1     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-09-07      Asal:https://www.olansichina.com/

Tempat terbaik untuk memasang pembersih udara keseluruhan Olansi dengan cahaya UV untuk faedah terbaik

Tempat terbaik untuk memasang pembersih udara keseluruhan Olansi dengan cahaya UV untuk faedah terbaik

Untukpembersih udaraUntuk menjadi berkesan seperti yang dimaksudkan, ia perlu diletakkan dengan betul. Penggunaan yang betul boleh membuat perbezaan yang besar dalam bagaimana berkesan mesin pada akhir hari. Pembersih udara Olansi adalah mesin udara berkualiti tinggi yang dapat memperbaiki kualiti udara dalam perjalanan ke rumah dan oleh itu perlu diambil serius.

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (64)

Manfaat bernafas di udara segar walaupun di rumah tidak boleh dibahaskan. Olansi Air Purifiers telah masuk untuk memastikan kualiti udara maju dan mengurangkan penyakit dan penyakit. Untuk bilik untuk menikmati kesan penuh pembersih udara HEPA atau UVC Air Purifier, yang berikut harus dipertimbangkan.

1. Meletakkan pada titik yang lebih rendah

Biasanya, terdapat lebih banyak bahan pencemar pada kedudukan yang lebih rendah berbanding dengan yang lebih tinggi. Ini bermakna kesan penapisanChina Air Purifier.dicapai dengan lebih baik apabila mesin diletakkan pada mata yang rendah yang memastikan terdapat ruang di sekelilingnya.


2. Meletakkan di lorong

Sebab utama mengapa pembersih udara dibeli adalah untuk memastikan udara dibersihkan dengan berkesan. Dalam isi rumah yang lebih besar, ia tidak masuk akal untuk meletakkan pembersih udara dalam lorong. Ini boleh menyebabkan halangan dan menjadikannya sukar bagi orang untuk bergerak bebas di dalam rumah.


3. Meletakkan dinding

Apabila mesin dipasang, adalah penting untuk memastikan ia tidak bersandar di dinding. Harus ada ruang yang mencukupi untuk pergerakan udara. Outlet dan salur masuk tidak boleh dikaburkan. Objek rapuh tidak boleh diletakkan berhampiran. Ini termasuk vas atau objek lain yang mungkin mempunyai cecair di dalamnya.


4. Merokok

Sekiranya isi rumah mempunyai perokok, pembersih udara perlu diletakkan di atas meja. Ini memastikan bahawa mesin menyerap semua zarah asap. Memilih pembersih udara China dengan nilai estetik menambah keindahan bilik.


5. Peredaran udara yang lemah

Dalam banyak kes, ia adalah satu perkara yang hebat untuk membuka pintu dan tingkap untuk memudahkan pengudaraan. Apabila pembersih udara digunakan selepas tingkap ditutup, kesannya lebih baik. Pembukaan Windows boleh mengurangkan pencemaran udara di dalam rumah. Walau bagaimanapun, ini bergantung kepada kualiti udara luar. Di rumah, tidak semua kawasan telah mendapat peredaran udara yang baik. Apabila meletakkanAir Purifiers., adalah penting untuk memilih kedudukan di mana peredaran udara tidak begitu baik. Ini boleh membantu menghilangkan gas dan zarah berbahaya dari bilik.


6. Aktiviti keluarga.

UVC Air Purifiers, HEPA Air Purifiers, dan jenis lain harus diletakkan di dalam bilik di mana kebanyakan aktiviti keluarga tertumpu. Kawasan-kawasan ini termasuk bilik belajar dan ruang tamu. Ini adalah kawasan yang paling sering dikunjungi dalam sehari. Di sinilah pembersih udara harus diletakkan untuk melindungi keluarga. Apabila tidur, pembersih perlu diletakkan di dalam bilik tidur untuk menangani udara di sana.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (80)

Mencari pengeluar pembersih udara terbaik dan memilih produk terbaik boleh menjadi perkara yang hebat kerana ia bermakna pembersihan udara yang lebih baik pada penghujung hari. Sekiranya pencemaran udara hadir semua melalui rumah, maka kedudukan pembersih udara dapat diubah dari semasa ke semasa untuk menyelamatkan setiap bilik. Untuk lebih lanjut mengenai tempat terbaik untuk memasang Olansi Whole Housepembersih udara dengan cahaya UVUntuk faedah terbaik, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansifr.com/Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen