Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Buah dan Pembersih Sayuran

Kedai mengikut kategori

Mesin Mesin Sayuran Pintar - Mesin Pembersihan Ultrasonik Rumah Tangga Automatik, Mesin Pembersihan Makanan Laut


  • Dalam kehidupan, anda boleh menghapuskan bahan berbahaya sepenuhnya dari buah-buahan, sayur-sayuran, ikan, daging dan jeruk. Menggunakan ozon untuk membekukan makanan laut dan produk daging mempunyai fungsi pemeliharaan yang kuat.

  • Hormon Degradasi:Ozon sangat teroksida, yang akan dengan cepat mengoksida dan mengurangkan. Ia adalah bahan tak organik yang stabil.

  • Pemeliharaan Makanan:Makanan laut, daging dan buah-buahan dan sayur-sayuran boleh diproses oleh mesin oksigen untuk memanjangkan masa penyimpanan, terutama makanan laut dan daging. Air ozon dan air ozon boleh dibekukan bersama, kesannya lebih baik.


Ion logam berat teroksidasi: Atom oksigen dalam oksigen boleh mengoksidakan logam berat di dalam air untuk membentuk sebatian valent yang tidak toksik dan tinggi tidak larut dalam air dan memisahkannya dari pemendakan. Air yang dirawat boleh digunakan secara langsung dalam masa 20 minit, dan kualiti air adalah murni.


Sebagai tambahan kepada bau dan gas berbahaya, ia juga boleh menghapuskan asap dalaman, cat dan gas berbahaya yang disebabkan oleh cat.


Ciri-ciri Pembersih Buah dan Sayuran Olansi:

1. Jangan scrub! Menggunakan prinsip oksigen ultrasonik dan aktif, mesin pembersihan makanan ultrasonik boleh mengeluarkan 98.9% racun perosak dari buah-buahan dan sayur-sayuran dengan mudah dan berkesan


2. Ozon boleh menghilangkan bau, klorin dan bahan kimia lain, virus dan bakteria. Untuk buah-buahan, sayur-sayuran, perkakas dapur, mainan bayi, dan lain-lain


3. Gunakan operasi getaran senyap, tiada percikan pada rim. Peranti ini terletak di atas kaunter atau langsung di mana-mana sinki dapur


4. menggunakan semula mesin pembersihan ultrasonik pelbagai fungsi, akan membuat hidangan dan peralatan dapur untuk memulihkan warna asal


Aplikasi Mesin Pembersihan Buah dan Sayuran Olansi:

  • Sayur-sayuran dan buah-buangan-untuk mengeluarkan 98.9% racun perosak.

  • Remaja-keluarkan racun perosak dan pembasmian kuman.

  • Daging-keluarkan Clenbuterol.

  • Pensterilan ikan dan pembersihan.

  • Pembersihan Peralatan Dapur: Papan pencincang, pisau, garpu, garpu

  • Pembersihan lain: perhiasan, logam, rantai menonton, gelas, pencukur, gigi palsu, artikel bayi


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen