Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » China Air Purifier. » kualiti udara yang tidak baik di rumah dan bagaimana china pembersih rumah udara boleh membantu meningkatkan

kualiti udara yang tidak baik di rumah dan bagaimana china pembersih rumah udara boleh membantu meningkatkan

Views:0     Pengarang:China Air Purifier Manufacturer     Masa Terbitkan: 2021-12-20      Asal:https://www.olansichina.com/

kualiti udara yang tidak baik di rumah dan bagaimana china pembersih rumah udara boleh membantu meningkatkan

kualiti udara yang tidak baik di rumah dan bagaimana china pembersih rumah udara boleh membantu meningkatkan

Kebanyakan orang menganggap pencemaran itu adalah hanya satu isu di luar rumah. Ini tidak boleh lebih jauh dari kebenaran. Pencemaran di mana-mana, termasuk di dalam bangunan. udara luar sering dicemari oleh banyak perkara, termasuk asap, mesin melepaskan bahan kimia, kenderaan, loji kuasa, dan industri. Debu juga pencemar biasa. Ini adalah isu-isu yang boleh berlaku di bandar-bandar besar dan juga kawasan luar bandar.


Ia tidak boleh dianggap bahawa pencemaran hanya berlaku dalam persekitaran bandar. Terdapat kawasan-kawasan di mana para petani menggunakan trak berat, dan ini boleh menyebabkan pencemaran. Terdapat juga jalan berdebu dan racun perosak untuk berfikir tentang juga.

Olansi Air Purifier Supplier (3)

Walaupun tidak banyak yang boleh dilakukan tentang pencemaran luar, banyak yang boleh dilakukan untuk meningkatkan udara dalaman. Sementara orang boleh menganggap mendapat dalam rumah dan menutup pintu boleh membuat perbezaan, ia adalah satu kesilapan besar. Ini kerana pencemaran udara dalam bangunan lebih teruk. Jika udara itu tidak dirawat, ia boleh menjadi sangat toksik.


Ia boleh membawa kepada alahan yang serius juga. Apabila rumah yang tidak mempunyai aliran udara dan tingkap disimpan ditutup, Pencemaran udara menjadi lebih serius, menyebabkan bahaya kepada semua orang.


Ini adalah salah satu sebab mengapachina pembersih udaratelah menjadi begitu popular hari ini. pengeluar pembersih udara telah bekerja keras untuk mencipta peranti yang yang dapat membersihkan udara dan memastikan pengguna selamat walaupun dalam rumah mereka.


Bagaimana seseorang boleh memberitahu sama ada udara adalah tidak baik?

Ia adalah penting untuk mengetahui bahawa pencemaran udara yang paling boleh tidak dilihat atau dihidu. Ini bermakna bahawa ia boleh menjadi sukar untuk mengetahui kualiti udara dengan hanya berbau ia. Cara terbaik untuk pergi tentang itu untuk mencari seorang monitor berkualiti. Kebanyakan pengeluar pembersih udara termasuk sensor pintar dalam peranti mereka untuk bantuan monitor udara. Dengan peranti itu, ia menjadi sangat mudah untuk memberitahu bagaimana sihat atau tidak sihat udara dalaman adalah.


Terdapat tanda-tanda yang berkaitan dengan udara yang tidak berkualiti. Ia termasuk mengantuk, batuk, kulit kering, ruam kulit, tekak, mata, dan kerengsaan hidung, jangkitan pernafasan, keletihan, dan loya. Apabila tanda-tanda seperti yang disebutkan di atas yang hadir, maka ia adalah mungkin bahawa kualiti udara di dalam rumah bukan yang terbaik.


Sebab-sebab udara dalaman miskin

Terdapat banyak sebab udara dalaman miskin. Yang pertama adalah asap, terutama dari memasak dan dari rokok. Asap rokok adalah berbahaya kepada semua orang di sekeliling dan boleh membawa maut. Asap juga boleh datang dari relau, jika ada, di dalam rumah.


Basuh juga boleh menyebabkan pencemaran udara kerana ia menggalakkan pertumbuhan mikroorganisma dan bau di dalam rumah. Sebab-sebab lain termasuk formaldehid, cat, pembersihan bahan kimia, lipas, hama habuk.


Untuk mengendalikan pelbagai pencemaran, seseorang perlu bekerja dengan pembersih pembersih udara terbaik atau pengilang. Mencari peranti yang betul untuk membersihkan udara boleh membuat perbezaan utama pada akhir hari. Olansi telah lama berlalu dan menawarkan beberapa penyelesaian terbaik untuk pembersihan udara.

Pengilang Pengilang Air Olansi Air China (67)

Terdapat pelbagai pembersih udara dari Olansi, termasuk pembersih udara HEPA dan UVC Air Purifiers.

Untuk lebih lanjut mengenai kualiti udara yang buruk di rumah dan bagaimanaPembersih udara rumah Chinaboleh membantu untuk memperbaiki, anda boleh membayar lawatan keOlansi Chinadi sinihttps://www.olansichina.com/home-air-purifier.html.Untuk maklumat lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen