Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda

Kilang Penapis H14 HEPA

Artikel yang ditunjukkan di bawah adalah mengenai Kilang Penapis H14 HEPA, melalui artikel berkaitan ini, anda boleh mendapatkan maklumat yang relevan, nota yang digunakan, atau trend terkini mengenai the Kilang Penapis H14 HEPA. Kami berharap berita ini dapat memberikan pertolongan yang anda perlukan. Dan sekiranya artikel Kilang Penapis H14 HEPA ini tidak dapat menyelesaikan keperluan anda, anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat yang berkaitan.
  • Keperluan untuk pembersih udara dalaman dalaman yang boleh dipercayai
    Keperluan untuk pembersih udara dalaman dalaman yang boleh dipercayai
    2021-06-07

    Keperluan untuk pembersihan udara dalaman China yang boleh dipercayai, terdapat banyak orang yang menderita isu pernafasan kerana asma dan alergi. Penyakit dan tindak balas ini sering disebabkan oleh persekitaran yang lemah. Udara adalah penting kerana ia boleh membawa banyak perkara seperti pencemaran, suhu, kelembapan, dan sebagainya

    Baca Lebih Lanjut
TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI

Buidling 1, No.1 Of Haiyi Street, Lanhe Town, Nansha District, Guangzhou, China
0086-15915736889
  daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen