Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih udara » Pembersih udara kecil

Kedai mengikut kategori

Pembersih udara kecil

Isih  

Pembersih udara kecil olansi

Apabila aliran udara terhad, selesema, selesema dan virus lain boleh berlaku di rumah, menyebabkan bakteria dan virus udara untuk menyebarkan di dalam rumah. Pembersih udara terbaik di pasaran adalah pembersih udara dengan penapis udara zarah kecekapan tinggi (HEPA).

Menurut standard umum, kecekapan menghilangkan zarah dengan diameter kurang daripada 0.3 mikron adalah 99.97%, termasuk PM2.5, PM0.5 dan zarah-zarah lain yang mematikan.


Harus diingat bahawa walaupun penapis HEPA kecil yang terbaik tidak dapat membunuh virus itu, kerana virus itu adalah submicron dan sukar untuk ditangkap. Walau bagaimanapun, pembersih udara dengan penapis udara kecekapan yang tinggi boleh menghilangkan mikroorganisma udara yang berbahaya di udara, serta alergen seperti habuk dan debunga di udara. Untuk menjadikan pernafasan anda lebih selamat dan sihat di rumah, kami telah memilih 10 pembersih udara kecekapan tinggi untuk memastikan udara dalaman bersih.


Semua pembersih udara kecil yang kami tawarkan:

Pembersih udara mudah alih yang kecil, pembersih udara mini untuk meja, pembersih udara mini peribadi, pembersih udara mini mudah alih, pembersih udara kecil Amazon, pembersih udara kecil untuk pejabat, pembersih udara kecil terbaik untuk Covid, pembersih udara kecil untuk bilik tidur, pembersih udara kecil untuk bilik mandi , pembersih udara kecil untuk asap, pembersih udara bilik kecil, pembersih udara HEPA kecil, pembersih udara yang tenang kecil.

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen