Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih udara » Pembersih Udara TVOC

Kedai mengikut kategori

Pembersih Udara TVOC

Isih  

OLANSI TVOC Air Purifier

Jika anda ingin tahu bagaimana untuk menghilangkan bau, sebatian organik atau gas yang tidak menentu dari bahan kimia isi rumah dan sumber lain dari rumah anda, pertimbangkan untuk menggunakan pembersih udara dengan penapis karbon yang diaktifkan. Dengan pendedahan yang kurang, rumah anda akan bau yang segar kerana ia kelihatan, dan udara akan lebih bersih dan sihat.


Tidak semua bau adalah sama. Sama seperti mereka boleh menyenangkan atau tidak menyenangkan, mereka juga boleh tidak berbahaya atau berbahaya kepada kesihatan anda. Kebanyakan bahan pencemar kimia datang dari sumber dalaman, tetapi mereka juga boleh dihirup dari udara luar di sekitarnya.


Pembersih udara untuk menghapuskan bau, voc dan gas


Pembersih udara dan penapis khas dengan berkesan menghapuskan gas berbahaya dan bau yang tidak perlu dari persekitaran tertutup anda. Penapis partikel standard tidak direka untuk mengeluarkan gas dan bau. Untuk penghapusan gas dan bau, pembersih udara akan dilengkapi dengan penapis termasuk karbon diaktifkan. Penapis seperti penangkapan olansi yang cekap asap, bau dan bahan kimia gas berbahaya yang lain.


Semua TVOC Air Purifiers kami menawarkan:

pembersih udara terbaik untuk mengeluarkan toksin, voc udara pembersih Amazon, pembersih udara terbaik untuk VOC, pembersih udara terbaik untuk sebatian organik yang tidak menentu, pembersih udara untuk penyingkiran bau, pembersih udara untuk penyingkiran VOC, pembersih udara untuk penyingkiran gas


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen