Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih udara » Pembersih Udara UVC

Kedai mengikut kategori

Pembersih Udara UVC

OLANSI UVC Air Purifier

UV-C Light - Air Purifiers Air Cleaners ionizers


Pembersih udara mewakili cara yang sempurna untuk mengeluarkan alergen yang terapung di rumah anda, membimbing udara melalui penapis dan kemudian mengedarkannya kepada anda dalam bentuk yang sangat bersih.


Pembersih udara ultraviolet yang lebih maju memandu proses ini, membunuh virus dan bakteria melalui radiasi ultraviolet dan bakterisida.


Kerana terdapat banyak cara yang berbeza untuk menangani kekotoran di udara, pembersih moden sering bersedia untuk melawan dengan pelbagai sistem, hanya satu daripadanya adalah cahaya UV-C.


Kaedah pembersihan adalah kompleks dan reka bentuk berbeza-beza, jadi ia adalah tugas yang sukar untuk dipilih di antara mereka dan menentukan berapa banyak yang anda melampirkan kepentingan ke udara yang bersih mungkin.


Semua UVC Air Purifiers kami menawarkan:

Uvc Air Purifier Covid, Penulen Udara dengan Cahaya UV, Pembersih UV UV Terbaik untuk Virus, UV Ud Purifier Commercial, UVC Air Purifier Amazon, Purifier Uvc Uvc Portable, UVC Light Air Purifier Covid, Ultraviolet Air Purifiers


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen