Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih buah dan sayuran » Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pembersih Sayuran Buah Untuk Rumah

loading

Kongsi kepada:
facebook sharing button
twitter sharing button
line sharing button
wechat sharing button
linkedin sharing button
pinterest sharing button
sharethis sharing button

Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pembersih Sayuran Buah Untuk Rumah

Status ketersediaan:
Kuantiti:
Penerangan Produk

Adakah awak tahu?

Kenapa orang mudah sakit?

Menurut laporan oleh kumpulan kerja alam sekitar (EWG), pic, epal, lada manis, saderi, nektar, strawberi, ceri, kale, salad, anggur yang diimport, wortel, dan pear yang merupakan 12 buah buah dan sayur-sayuran dengan yang paling sisa racun perosak.

Olansi Buah dan Sayuran Mesin basuh boleh menyelesaikan masalah ini.

Kami percaya Kami akan menjadi pembekal yang boleh dipercayai di China jika kita mempunyai peluang untuk melayani anda.

Prinsip pembasmian kuman Sterilizer buah-buahan dan sayur-sayuran mudah alih Penyesuai kuasa 5V≤1a.
Kuasa input ≤5w. Prinsip pembasmian kuman Penjanaan asid hypochlorous
Kapasiti bateri 4400mah. Kapasiti yang berkenaan 1.5-8l.
Penarafan kalis air. IPX7 (unit utama) Warna produk. Putih
Wajaran bersih produk. 0.44kg (dengan asas pengecasan) dimensi produk 106x106x74mm (dengan asas pengecasan)

Prinsip kerja.

OLANSI C5 Buah dan pembersih sayur-sayuran mengamalkan teknologi pemurnian ion tenaga yang tinggi, dan air diuraikan ke OH- dan H + di bawah tindakan Generator Ion. Sebahagian daripada oh - menghilangkan H + dari sitoderm racun perosak dan bakteria dan recombes menjadi bahan yang tidak berbahaya. Bahagian lain Oh- menggabungkan dengan klorin di dalam air untuk membentuk hipoklorit HCIO, dan membunuh bakteria dengan kemerosotan oksidatif. Hypochlorite juga boleh melepaskan oksigen ekologi baru 0, yang berkesan dapat membunuh mikroorganisma patogen dengan pengoksidaannya.

Olansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk RumahOlansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk RumahOlansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk RumahOlansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk RumahOlansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk RumahOlansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk RumahOlansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk RumahOlansi 2020 Produk Baru Inovatif Mudah Alih Asid Hypochlorous Sterilizer Makanan Mesin Pencuci Sayuran Buah Untuk Rumah


Sebelum ini: 
Seterusnya: 

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen