Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Produk kecantikan

Kedai mengikut kategori

Peralatan kecantikan plasma.


Fibroblast, pengetatan kulit plasma, pena plasma dan plasma fibroblast adalah beberapa nama prosedur ini. Pada masa lalu, ia dianggap sebagai prosedur yang tidak invasif dengan sedikit risiko dan lebih murah daripada pembedahan.


Adalah diketahui bahawa pengetatan kulit Fibroblast telah berjaya dalam mengangkat mata bukan pembedahan, pengetatan abdomen, dan rawatan kulit yang berlebihan di leher dan mana-mana bahagian lain badan. Sesetengah pesakit boleh guna, dan sesetengah pesakit mungkin perlu diikuti 8 minggu selepas operasi pertama.


Hasilnya boleh bertahan dua tahun, tetapi seperti rawatan lain untuk penuaan, proses itu boleh diulang sekali setahun. Hasilnya biasanya muncul dengan serta-merta selepas rawatan pertama, dan masa penyembuhan adalah 7-10 hari, tetapi hasil yang lengkap lebih jelas dalam masa 8 minggu selepas penyembuhan kulit subepidermal.


Pena Plasma memaksa tisu kulit untuk kontrak dan hampir segera merosakkan kulit dan fibroblas. Kecederaan yang minimally invasif merangsang kolagen baru (pengeluaran baru kolagen), membantu melepaskan dan mengaktifkan protein penting dan faktor pertumbuhan, seperti sitokin dan fibroblas, supaya lebih banyak kolagen dimusnahkan daripada sebelumnya. Akhirnya, kulit yang berlebihan kering, membentuk kerak kecil yang jatuh dalam hanya beberapa hari seperti kelemumur. Bentuk kolagen baru sehingga enam bulan.


Wajah mengangkat instrumen penjagaan kecantikan


Ketatkan dan memperbaiki kulit: ketatkan peranti kecantikan boleh menggalakkan metabolisme sel, meningkatkan peredaran darah, melegakan tekanan kulit, dan menjadikan kulit lebih padat dan elastik ..


Umenasi Reaksi Kulit: EMS Muka Massger Kosmetik menggunakan teknik plastik percuma jarum untuk terus memasuki lapisan kulit, melembapkan kulit dan menjadikan anda lebih muda.


Multi Fungsi: 6 jenis mod cahaya mod cahaya kecantikan, pemutihan anti-penuaan, melicinkan kedutan, bulatan gelap, garis halus. Sesuai untuk mata, muka, leher dan badan.


Kekerapan radio dan teknologi gelombang elektromagnet: penjagaan kulit yang komprehensif dengan frekuensi radio dan teknologi perforasi elektronik. Tiada kesakitan dan kebolehtelapan yang tinggi menjadikan intipati menyerap lebih baik dan lebih cepat.


Muka Massager Pembersihan, Instrumen Pembersih Muka


Adakah anda mempunyai kulit yang membosankan, liang tersumbat, Blackheads, kulit kering, bintik-bintik minyak, kecacatan yang kelihatan, kedutan, garis halus atau kulit penuaan? Pembersih Olans boleh menyelesaikan masalah anda! Untuk menyediakan anda dengan produk penjagaan kulit teratas adalah pilihan terbaik anda. Anda akan menyukai berus muka elektrik ini!


Berbanding dengan cara tradisional mencuci muka, berus pembersihan muka yang cekap lebih berkesan dalam pembersihan yang mendalam dan menghapuskan kekotoran, yang membantu mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan, meningkatkan kandungan kolagen di kulit, dan sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit yang sensitif.


TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen