Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih air

Kedai mengikut kategori

Pembersih air

Isih  

Pembersihan Tahap 9 Lanjutan


RO + UV + UF + ATDS


Minum air tulen. Pembersih Air Olansi mempunyai beberapa peringkat pemurnian, termasuk penggalak kalsium dan perlindungan blok mikro, untuk membantu menghilangkan kekotoran.


Teknologi pintar adaptif


Ai mikropemproses merasakan kekerasan air dan menentukan proses pemurnian yang terbaik berdasarkannya, yang bukan sahaja memastikan air tulen, tetapi juga meningkatkan kehidupan perkhidmatan penapis dan mengurangkan pembaziran air.


Induktigent Songsang Songsang Teknologi Penapisan Osmosis


Mengalami teknologi penapisan RO yang inovatif, disokong oleh mikropemproses AI yang intuitif. Sistem pemurnian 9-peringkat yang maju * - Booster kalsium, reka bentuk blok karbon diaktifkan, teknologi blok mikro dan teknologi penggantian penapis pertama China memastikan bahawa anda mendapat air yang tulen dan sihat.


Kalsium booster.


Satu-satunya pembersih air dalam kategorinya meningkatkan tahap kalsium dan meningkatkan paras pH air.


Oleh kerana kandungan kalsium akan berkurang semasa proses RO biasa, penggalak kalsium khas * * Akan menambah kalsium ke air yang disucikan untuk memastikan keluarga anda tetap kuat dari dalam.

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen