Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih udara » Pembersih Udara Kereta

Kedai mengikut kategori

Pembersih Udara Kereta

Isih  

Selepas menghabiskan banyak masa di dalam kereta, anda ingin memberikan kualiti udara yang terbaik untuk diri sendiri dan penumpang anda, terutamanya pada hari-hari alahan yang melampau apabila anda tidak boleh berehat di antara bersin dan meniup hidung anda. Air Purifier adalah penyelesaian yang hebat untuk kualiti udara yang lebih baik.


Jenis pembersih udara automobil


Pembersih udara ionik untuk kereta


Cara kerja ionizer agak berbeza. Mereka tidak perlu menapis udara sebagai sistem pemurnian udara kecekapan yang tinggi. Ion yang dikenakan yang dikeluarkan oleh pembersih udara berasaskan ion mematuhi zarah-zarah di dalam kereta anda, menjadikannya terlalu berat untuk terus terapung. Untuk sistem ION, anda akan melihat bahawa anda mungkin perlu vakum lebih kerap. Apabila zarah jatuh dari berat ion, mereka perlu pergi ke suatu tempat, biasanya di lantai dalaman, dinding atau pembersih papan.


Purifier Air HEPA untuk kenderaan


Sistem pembersih udara HEPA mengumpul habuk, alergen, haiwan kesayangan, dan kebanyakan bahan pencemar udara lain melalui penapis fizikal yang kecil. Selepas beredar melalui sistem, ia meletihkan udara bersih. Dengan sistem pembersih udara HEPA, anda perlu menukar penapis kadang-kadang, bergantung pada masa dan saiz mesin.


Pengilang Udara Air Olansi menawarkan kereta OEM Purifier Air Purifier untuk Covid 19 Perkhidmatan untuk penjual Amazon, Humidifiers Air dan Ionizers, Pembersih Udara Kereta dengan UVC, Xiaomi Air Air Purifier.

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen