Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Produk » Pembersih air » Pembersih Udara UF

Kedai mengikut kategori

Pembersih Udara UF

Isih  

Apakah UF Air Purifier?


Perbezaan antara UV dan UF adalah teknologi UF berfungsi tanpa sebarang elektrik. Ia menghilangkan pepejal yang digantung, zarah yang lebih besar dan molekul dari air melalui membran berongga. Pembersih air boleh membunuh bakteria dan mikroorganisma, tetapi tidak mengeluarkan pepejal terlarut. Tidak seperti pembersih RO, ia tidak dapat menukarkan air keras ke dalam air lembut. Pengalaman minum terbaik adalah menggunakan pembersih air ultraviolet osmosis terbalik dengan ultrafiltrasi, terutamanya apabila anda tidak pasti tentang tahap TDS di dalam air.


Adakah UF Air Purifier selamat?


Membran ultrafiltrasi adalah saiz kecil dan mempunyai keupayaan untuk menapis habuk dan zarah lain, untuk memastikan keselamatan air minuman. Satu-satunya masalah pembersih air UF ialah jika terdapat garam terlarut yang berbahaya di dalam air, ia tidak dapat ditapis.


Pembersih air olansi uf


Ultrafiltrasi atau ultrafiltrasi adalah penapis lanjutan, yang boleh menghapuskan bakteria terkecil, zarah habuk atau kekotoran di dalam air. Salah satu manfaat yang paling penting untuk memiliki pembersih air UF adalah bahawa ia berfungsi walaupun tanpa elektrik dan menghilangkan semua mikroorganisma dari air minuman. Penglihatan air olansy uf mempunyai banyak fungsi, yang membantu untuk menjaga air tulen dan bebas dari virus. Mereka ringan, jadi mereka boleh dibawa ke mana-mana sahaja. Keupayaan penyimpanan mereka berkisar antara 9 hingga 22 liter, jadi air dapat dengan mudah bertahan dua hingga lima hari. Beberapa spesifikasi lain yang termasuk dalam penapis air ini termasuk badan plastik yang tidak rapuh, penapis hujan, penapis karbon, dan sebagainya.

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen