Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Pembersihan Udara » Pembekal borong pembersih udara mudah alih dalaman China dan pengawal Wifi digital yang boleh diprogramkan

Pembekal borong pembersih udara mudah alih dalaman China dan pengawal Wifi digital yang boleh diprogramkan

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Udara China     Masa Terbitkan: 2021-09-27      Asal:https://www.olansichina.com/

Pembekal borong pembersih udara mudah alih dalaman China dan pengawal Wifi digital yang boleh diprogramkan

Pembekal borong pembersih udara mudah alih dalaman China dan pengawal Wifi digital yang boleh diprogramkan

Semasa memilih yang terbaikPembersih udara Olansi, mencari kaedah untuk menjimatkan penapis pengganti dan elektrik selalu penting.Sekiranya ini dapat dicapai dalam jangka masa panjang, ia membantu mendapatkan pengendali pengendali udara digital.Ini biasanya tidak mahal.Pengawal ini memungkinkan untuk blower berjalan hingga 12 jam sehari.Ini adalah penyelesaian yang baik semasa menggunakan pembersih udara seluruh rumah.


Pembersih udara seisi rumah hanya mungkin dilakukan semasa blower sedang berjalan.Penting bahawa peniup berfungsi selama kira-kira 12 jam setiap hari untuk pembersihan dan pembersihan udara yang berkesan.

Pembekal pembersih udara Olansi (17)

Bagaimana mereka berfungsi

Pengawal pengendali udara dilengkapi dengan mikroprosesor yang mampu menghitung masa yang dijalankan oleh peniup untuk tujuan udara dan penyaman udara.Mereka mengawal kemudian menambah kekurangan sehingga masa yang diinginkan tercapai.Ini dicapai dengan menghidupkan blower apabila diperlukan.


Pengawal boleh diatur untuk menjalankan blower HVAC untuk jangka masa tertentu;ia juga boleh ditetapkan untuk cut-off.Ini memastikan bahawa mengesan masa blower dimungkinkan.Penting untuk diperhatikan bahawa pembersih udara berfungsi selama penyaman udara berjalan ketika disambungkan ke penghawa dingin.


Fikirkan masa ketika panas di luar, dan tidak perlu penyaman udara atau pemanasan di dalam rumah.Dalam kes sedemikian, blower memastikan bahawa blower akan berjalan pada waktu yang ditentukan, memastikan bahawa pembersihan udara seluruh rumah tercapai.Pengilang pembersih udaradapat membantu dalam mencapai ini.


Pembersih udara seluruh rumah dan masalah pencemaran dalaman

Penting untuk menerima bahawa tidak kira sama ada peniup berjalan atau tidak, pembersih seluruh rumah tidak berfungsi sebagai peluru ajaib untuk menangani semua masalah yang berkaitan dengan pencemaran udara.Penapisan udara yang digunakan secara terpusat dapat melengkapi sistem pemurnian, termasuk pembersih penyaring gas dan penapis HEPA.


Sebilangan besar pembekal dan pengeluar pembersih udara berpendapat bahawa memiliki rumah yang bersih dan sihat adalah usaha yang disertakan dengan banyak pemboleh ubah.Ini bermaksud pembersihan udara hanyalah sebahagian daripada persamaan.Masih sangat penting untuk memastikan kawalan sumber dilakukan.


Pembersih udara dan gas radon

Semasa menggunakan pembersih seluruh rumah, gas radon mungkin tidak dapat dihilangkan.Semasa memilih pembersih udara cina yang ideal, dapat membantu mengetahui jenis pencemar yang terdapat di dalam rumah tangga.


Gas radon adalah salah satu bahan pencemar yang harus diuji.Tidak kira jenis pembersih udara atau penapis yang digunakan, pengujian untuk gas radon disyorkan.Ini membantu seseorang untuk menentukan sama ada terdapat keperluan untuk langkah-langkah mitigasi lebih lanjut.Gas radon tidak menyebabkan alahan.Tanpa ujian, tidak ada cara untuk mengetahui sama ada ia disedut atau tidak.Juga, tidak ada cara untuk memberitahu sama ada ia hadir atau tidak.Ini adalah masalah dalaman yang boleh menyebabkan masalah dalam jangka masa panjang.

Pembekal pembersih udara Olansi (15)

Oleh kerana gas radon telah dikenalpasti sebagai salah satu penyebab barah, ia berguna untuk mengujinya sehingga dapat dihilangkan tanpa menyedut tahap yang sama.Memilih kilang pembersih udara terbaik bermaksud mencari jalan keluar untuk semua masalah yang berkaitan dengan udara di dalam rumah. Untuk lebih lanjut mengenai portabel dalaman cinapembersih udarapembekal borong dan pengawal Wifi digital yang boleh diprogramkan, anda boleh berkunjung keOlansi Chinadihttps://www.olansichina.com/desktop-air-purifier.htmluntuk maklumat lebih lanjut.

Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen