Pembersih udara Olansi, pembersih udara, Meningkatkan Kualiti Udara Dalaman Anda
Kamu di sini: Rumah » Blog. » Air Purifier Factory. » Blunders yang dibuat oleh orang apabila memilih BEST China HEPA UVC Air Purifiers Factory

Blunders yang dibuat oleh orang apabila memilih BEST China HEPA UVC Air Purifiers Factory

Views:2     Pengarang:Pengilang Pembersih Air China     Masa Terbitkan: 2021-06-10      Asal:https://www.olansichina.com

Blunders yang dibuat oleh orang apabila memilih BEST China HEPA UVC Air Purifiers Factory

Blunders yang membuat orang apabila memilih China HEPA UVC Air Purifiers Factory

Thepembersih udara terbaik chinaharus menggabungkan unsur-unsur yang berbeza untuk berada dalam kedudukan untuk menyampaikan hasil yang sempurna. Banyak faktor perlu dipertimbangkan, dan ini telah ditonjolkan dengan jelas. Memandangkan faktor yang berbeza, membuat keputusan yang tepat sejauh pembersih udara yang berkenaan dimungkinkan.


Walaupun dengan itu berkata, masih terdapat contoh apabila pilihan pembersih udara rumah boleh menjadi masalah. Kukuh, kualiti, dan prestasi sentiasa berbeza. Kos boleh menunjukkan kesesuaian dan kecemerlangan, tetapi terdapat banyak perkara lain yang perlu dipertimbangkan juga.

Pengilang Pembersih Air Olansi China (62)

Hakikat bahawa pembersih udara China menjadi lebih popular hari ini menjadikannya sukar untuk membuat penghakiman yang terbaik sejauh kos yang berkenaan. Berbagai perkara perlu dipandang untuk memastikan pilihan yang tepat dibuat. Ini adalah perkara-perkara yang boleh diabaikan, dan ini boleh menyebabkan beberapa isu yang sangat serius dalam jangka masa panjang.


1. Gagal menangani kesejahteraan dan keperluan kesihatan secara logik

Kebanyakan orang tahu mereka memerlukan pembersih tetapi tidak pernah duduk cukup lama untuk berfikir apa yang mereka perlukan dari peranti sedemikian. Kebanyakan orang membeliChina Air Purifiers.Dengan mengandaikan bahawa kesejahteraan dan kesihatan akan diikuti secara automatik. Harus diingat bahawa pencemar dalam spektrum 2.5 dan 10 mikron biasanya didepositkan dalam tekak dan lubang hidung, dan ini menyebabkan ketidakselesaan sinus. Ia juga boleh membelanjakan tindak balas alahan. Apabila memilih pembersih udara Olansi yang terbaik, pembeli harus bertanya kepada diri mereka sendiri jika pilihan mereka berjaya menghapuskan alergen di dalam rumah.


Biasanya, bahan pencemar di bawah 2.5 mikron dipanggil paru-paru menembusi dan boleh menyebabkan peningkatan strok, penyakit jantung, dan penyakit kardiovaskular. Pembersih udara HEPA yang terbaik sepatutnya dapat mengendalikan bahan pencemar yang lebih kecil.


2. Tidak menjaga kualiti udara.

Ramai orang mendapat pembersih udara dan mengharapkan penyembuhan segera mengenai kesejahteraan dan kesihatan. Terdapat jangkaan bahawa isu-isu udara akan disusun tanpa langkah lain yang digunakan. Adalah penting untuk dipertimbangkan di mana terdapat pencemaran di dalam udara di dalam rumah di tempat pertama. Walaupun beberapa pencemaran berlaku secara semula jadi, beberapa perkara boleh dilakukan untuk mengurangkan pencemaran di dalam rumah. Adalah penting untuk mempertimbangkan beberapa cara terbaik untuk menangani pencemaran. Sekiranya bau itu, adakah sampah yang diambil dalam masa yang baik? Adakah produk yang betul digunakan di bilik mandi untuk membersihkan bau busuk dari sana? Adakah rumah itu dikosongkan dan dibasuh dengan kerap? Dengan perkara-perkara yang dijaga, kerja pembersih udara ion negatif dikurangkan dan boleh berfungsi dengan lebih baik.


3. Tidak menimbangkan ozon

Dalam kebanyakan kes, ozon memberikan bau yang menyegarkan, seperti selepas semacam hujan lebat. Cyanide memberikan aroma seperti badam. Arsenik, sebaliknya, mempunyai jenis aroma bawang putih yang sedap. Walau bagaimanapun, ini tidak sepatutnya mengelirukan pembeli. Terdapat banyak orang yang membeli pembersih udara tetapi kemudiannya mempunyai masalah yang serius. Ozon menyebabkan isu-isu yang serius.

Ozon menyebabkan asma bronkial dan banyak komplikasi pernafasan yang lain. Ia juga menyebabkan sensitiviti kepada bahan pencemar lain. Ini bermakna semua orang boleh mengalami pendedahan.

Pengilang Pengilang Air Olansi China (14)

Ia membantu untuk dipertimbangkanOlansi Air Purifiers.kerana mereka adalah pilihan yang mendalam secara teknikal. Syarikat ini telah berada di lapangan selama satu dekad dan menawarkan pilihan yang berbeza ketika datang ke pembersih udara China.


Produk Berkaitan

TENTANG OLANSI
Olansi Healthcare Co., Ltd adalah pengeluar profesional produk kesihatan Pembersih Udara, Air Hidrogen, Pembersih Air dan lain-lain, pengalaman lebih dari 12 tahun sejak 2009 di Guangzhou, China. Kilang acuan suntikan 60,000 m2 sendiri, kilang penapis sendiri, kilang acuan sendiri, kilang pemasangan sendiri! Makmal profesional 600 meter persegi, 30 pasukan R&D jurutera. Kami profesional dalam perkhidmatan ODM, OEM! 3,000 keping setiap hari kapasiti pengeluaran! Ujian penuaan 100% untuk pengeluaran besar-besaran! Kelulusan CE, CB, RoHs, SASO, CQC, CCC & ISO 9001: 2008!
HUBUNGI OLANSI
\"Buidling 1, No.1 Haiyi Street, Bandar Lanhe, Daerah Nansha, Guangzhou, China
0086-15915736889.
daniel@olansgz.com
Copyright © 2021. Olansi Healthcare Co., Ltd. Mesin Air Hidrogen